Jump to content
Adi.B

Un avion a intrat intr-o cladire la New York

Recommended Posts

UN AVION A INTRAT ÎNTR-O CLĂDIRE LA NEW YORK

Un avion de mici dimensiuni a lovit o clădire din New York, pe strada 72, în Manhattan.

Pompierii au confirmat că este vorba de o clădire de locuinţe.

Primăria metropolei americane a informat că aparatul de zbor a intrat accidental în clădire, a comunicat consulul general al României la New York, Pietro Pavoni.

Un oficial american a declarat că nu are nici un motiv să creadă că este un act terorist

Sursa: Realitatea TV

http://www.realitatea.net/19979_UN-AVION-A...-NEW-YORK-.html

Link to comment

Un avion de mici dimensiuni a lovit o cladire din New York

Incidentul a declansat un incendiu la etajul 20 al cladirii ce se afla pe Strada 72 in Manhattan.

>Televiziunile americane au prezentat imagini ale cladirii rezidentiale cuprinse de flacari insa nu au precizat daca este vorba de un accident sau de un atac terorist.

>Avioanele nu au acces in acea zona a New York-ului fara a tine legatura cu turnul de control insa pilotul avionului implicat in incident nu a respectat acest lucru.

>Ca masura de siguranta, mai multe avioane de pasageri au fost fortate sa aterizeze.

>Oficialii de la Casa Alba au declarat ca nu exclud varianta unui atac terorist, insa FBI a declarat ca nu exista indicii potrivit carora accidentul ar putea fi asociat unui act de natura terorista.

@nus ce sa zic.. nu cred ca e un atac terorist si mai ales la o cladire de locuinte.. 1% sanse.. daca era atac terorist era ceva de genu 11 sept 2001..

Link to comment

Potrivit CNN, cei de la bord au anuntat inainte de impact ca au probleme cu combustibilul. In avion se aflau pilotul, Cory Lidle, jucator profesionist de baseball la New York Yankees si inca o persoana. Pilotul, care era si proprietarul avionului, avea permis de zbor de doar sapte luni.

Autoritatile americane si FBI exclud deocamdata posibilitatea unui atentat terorist, toate elementele confirmand varianta unui accident.

Link to comment

Ce ma enerveaza astia de la televiziuni, intotdeuna in cautare de audienta cat mai mare. Ieri seara sa intamplat sa fiu si eu in fata televizorului tocmai cand sa ciocnit avionul-elicopter (nvermind). Dupa accident deja in 2 minute vad ca aprope pe toate posturile asta arata. In timp ce schimbam canalele, ajung pe pro tv, unde agitatie mare, parca avionul-(deja)Airbus s-ar fi prabusit in palatul Victoria, dupa cateva clipe se ajunge si la punctul culminant si incep sa apara pe ecran tot felul de litere mari in rosu:

-(muzica dramatica)

UN AVION SA PRABUSIT INTR-O CLADIRE DIN MANHATTAN!

PANICA IN NEW YORK

ET CETERA

...am inchis imediat televizorul, ca mi sau parut asa de patetici ca era jenant deja si pentru mine.

Link to comment

S-a facut prea mare tam-tam aseara cand transmiteau live. Ajunsesera la presupuneri ca focul puternic e din cauza combustibilului in cantitate mare din rezervorul avionului, ca tevile de gaze au fost atinse (daca era asa sarea tot imobilul in aer nu doar 4-5 apartamente), etc..

Important era sa spuna ca un avion a lovit o cladire din New York si ca autoritatile au deschis o ancheta, si atat. Poate doar sa mai traduca din ceea ce spuneau cei de pe CNN, pt ca acolo s-au dat mai multe informatii cu mult inainte sa le relateze cei de la ProTV..

Link to comment

Aaa, dar daca totusi a venit vorba de Ben Laden, voi chiar credeti ca el a fost tuti-capo??? El a fost cel care a deviat acele avioane ??? Ben Laden ataca America? Daca chiar ar vrea razboi, ar porni razboi Nuclear + Biologic.

Statele Unite ale Americii au avut nevoie de ceva ca sa poata atata Golful Persic, sunt nenumarate zacaminte de petrol.

Nu vi se pare cam ciudat ca avioanele sa zboare cum vor ele in jurul Pentagonului? Hmm ... interesant .... cea mai mare cladire din lume, de acolo este comandata intreaga lume.

Cu un an inainte exact acea parte a Pentagonului a fost fortificat? Oare dc? ~ sa nu produca paguba mai mare ...

PS: Fortificarea Pentagonului a fost doar propaganda. Credeti ca un avion din acele trece asa usor printr-un zid blindat de zeci de centi metrii grosime? LOL ....

Acel zid a fost facut astel incat orice ce ar ataca Pentagonul (avion, rachete, proiectile etc) sa fie implantat in perete, zidul sa cedeze putin astfel amorsand puterea de impact. Pentagonul are 5 inele de cladiri paralele intre ele. Cum s-or putut perfora 3 dintre ele daca zidul a fost intarit? .... povesti.

De celelalte avioane sa nu mai vb, GG America, si-au facut motiv ca sa poata ataca regiunile islamice.

PS: cautati filmul unde arata cum a fost construit Pentagonul, chiar merita ;) e un documentar preluat de pe Discovery in jur de 550 MB ... o sa va dati seama de cateva chestii si o sa aveti cateva intrebari in legatura cu acel avion ;)

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...