Jump to content
Buugy

A murit Paul Hunter

Recommended Posts

A pierdut în lupta cu maladia cancerului

http://img181.imageshack.us/my.php?image=013149paulhunterlk6.jpg

SNOOKER Unul dintre cei mai mari jucatori ai lumii, Paul Hunter a decedat la doar 27 de ani

Englezul Paul Hunter, triplu campion al Masters-ului de la Wembley, a încetat din viata în noaptea de luni spre marti, la spitalul Kirkwood din Huddersfield.

Carismatic, popular, britanicul a avut totul pâna în martie anul trecut: talent, faima, bani, farmec si o sotie frumoasa. Dar ce repede se schimba viata! Diagnosticat cu tumori neuro-endocrine la nivelul tesutului care "îmbraca" stomacul, Hunter a fost supus mai multor sedinte de chimioterapie, dar maladia nu a putut fi eradicata. "Vânatorul" a câstigat de atunci o singura partida, cazând în interval de un an de pe locul al patrulea, pe pozitia 34 în clasamentul mondial.

Cel mai bun rezultat al sau la Mondiale a fost o semifinala, în 2003, dar memorabil ramâne momentul finalei Masters-ului Benson&Hedges, din 2001. Condus cu 6-2 de Fergal O'Brien, a pus în aplicare "Planul B" - sex în pauza cu iubita. "Am revenit si am jucat uluitor, deci pot spune ca în cazul meu functioneaza", spunea Hunter, pentru care snooker-ul a fost pâna spre ultima clipa a vietii un mod de viata.

In urma lasa o admiratie fara margini, o sotie cu care se casatorise în 2004, în Jamaica si un copil nascut în decembrie trecut. Sâmbata aceasta, Paul Hunter ar fi împlinit 28 de ani.

Sursa: ProSport

Link to comment

Am simtzit durere cand am aflat vestea :( Am vazut aproape toate meciurile sale , m-am bucurat la fiecare lovitura reusita , am sperat la mai mult la fiecare lovitura ratata ... A fost un om mare ... Nu merita sa moara ...

R.I.P , we will never forget u :(

:crybaby:

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...