Jump to content
Nimeni

Laura Stoica ar fi implinit astazi 39 de ani

Recommended Posts

Laura Stoica ar fi implinit astazi 39 de ani

Daca ar fi supravietuit tragicului accident rutier din 9 martie, Laura Stoica implinea azi 39 de ani.

Artista continua sa traiasca in amintirea tuturor celor care au indragit-o si va fi in continuare prezenta datorita unui proiect initiat de familia sa.

Elena si Alexandru Stoica, mama si, respectiv, fratele Laurei, au redeschis Fundatia "Laura Stoica" (infiintata de artista in 1995) si isi propun sa duca mai departe memoria cantaretei.

In prima faza, obiectivele concrete ale Fundatiei "Laura Stoica" (al carui sediu se afla in apartamentul cantaretei, de pe Bulevardul Unirii) sunt organizarea Festivalului National de Interpretare "Laura Stoica" si lansarea unui album.

Pentru festival, programat sa aiba loc in octombrie 2007, fundatia isi propune sa organizeze preselectii (in perioada martie-octombrie 2007) in cele 40 de judete din tara, in Ilfov si in Bucuresti, urmand ca 42 de tineri, cu varste cuprinse intre 16 si 22 de ani, sa ajunga in faza finala.

Regulamentul festivalului este publicat, de azi, pe site-ul www.laurastoica.ro. De asemenea, Elena si Alexandru Stoica vor lansa, tot anul viitor, albumul "Vino", inregistrat de Laura in anul 2000, material care nu a aparut insa niciodata pe piata. Drepturile asupra pieselor de pe acest disc au fost cedate familiei de catre Fundatia "Aurel Mitran".

Pentru realizarea celor doua proiecte, familia Laurei Stoica spera sa obtina fondurile necesare din sponsorizari, potrivit declaratiilor lui Alexandru Stoica.

Dumnezeu s-o odihneasca in pace !

Sursa: http://evz.ro

Link to comment

come on man, she's dead, stop talkin about her... deja are mai mult succes moarta decat vie, si e chiar trist...

hmm....u ce scop ai in viata?sa te tina macar 1 persoana minte(dupa ce mori)

eii bine uite ea a reusit asta si nu o aminteste doar o persoana,ci o tzara intreaga

sai fie tzarana usoara :(

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...