Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

intrebare :)

un 1handed warrior cu bard fara nici un skill ajutator (adica cleric sau bard) poate omora un giant de lvl lui ?

multumesc!

scuze de 2 posturi, dar nu imi mai apare edit .

in afara de moving march si noise ce alte skiluri de la bard raman si dupa schimbarea armei? ma intereseaza pt backup :)

multumesc anticipat!

Posted

scuze de 2 posturi, dar nu imi mai apare edit .

in afara de moving march si noise ce alte skiluri de la bard raman si dupa schimbarea armei? ma intereseaza pt backup :)

multumesc anticipat!

nimic

si la prima intrebare la lvl mic nu

Posted

Nu o sa se baneze Joymax playerii ce folosesc bot,cel putin nu cei care cumpara silk periodic,constant.

Intr-adevar o sa ajunga cei de la sbot sa creeze o limitare de conturi,ceva de genul. Acum,e o criza cum a fost si cand a aparut softmod. Devine lipsit de etica sa abuzeze toti de sbot,sa isi faca oricune 979797 caractere. Se va limita si numarul de useri si numarul de cliente ce pot fi deschise.

Intr-adevar e o perioada nasoala,traficul a ajuns de "cacao" , dar se vor aseza treburile... Pana una,alta,ne chinuim...

Bafta ! :tiphat:

Guest splitter
Posted

sal all

sunt un incepator in ceea ce priveste slro dar un vechi jucator de mmorpg

as vrea sa va intreb cum reusiti sa va logati atunci cand serv sunt full

ma innebuneste mesajul "You have been disconnected from the server" si faptul ca imi inchide clientul

am vazut site-ul acela ajutator rev6... da nu sunt destul de rapid sa ma loghez si din nefericire nu pot juca noaptea deocamdata ci doar dupa-amiaza cand e full..deci va rog sa imi dati niste sfaturi

Va multumesc!

App am un glaiver(sper ca e corect) de lvl 8 :| pe serv iris(accept si sfaturi legate de gameplay deasemenea)

:tiphat:

Posted

sal all

sunt un incepator in ceea ce priveste slro dar un vechi jucator de mmorpg

as vrea sa va intreb cum reusiti sa va logati atunci cand serv sunt full

ma innebuneste mesajul "You have been disconnected from the server" si faptul ca imi inchide clientul

am vazut site-ul acela ajutator rev6... da nu sunt destul de rapid sa ma loghez si din nefericire nu pot juca noaptea deocamdata ci doar dupa-amiaza cand e full..deci va rog sa imi dati niste sfaturi

Va multumesc!

App am un glaiver(sper ca e corect) de lvl 8 :| pe serv iris(accept si sfaturi legate de gameplay deasemenea)

:tiphat:

da-i pe la primele pagini ale forumului;citeste si vei descoperi raspunsuri la toate intrebarile tale de incepator. mesajul respectiv il primesti pentru ca e serverul full si nu te poti conecta. ca sa te conectezi din prima,indiferent de trafic,trebuie sa cumperi cu bani reali "moneda" celor de la Joymax,respectiv asa-numitul SILK. Cu silk iti iei din Item Mall (magazinul lor virtual) niste "carti" sau ticketuri,numite premium. in joc ,apasa F10 si vei vedea Item Mall. acolo poti vedea tot ce poti cumpara cu silk.

in legatura cu caracterul tau,fiind primul,e foarte probabil sa nu te tii de el pana la capat. dar,totusi.pentru tipul acela de caracter trebuie sa adaugi Stat Points numai in STR (Strength). facand level,nu o sa poti sa iti adaugi toate skillurile la zi,in conformitate cu toate mastery-urile disponibile. O sa poti sa adaugi Fire si Heuksal.

spor la lvl. si pentru mai multe detalii,citeste forumul de pe site-ul oficial de pe www.silkroadonline.net.

bafta !

Posted

am si eu o intrebare pe care a mai puso cnv dar la cat de obsedati sunteti dupa sbot agbot si nu mai stiu care bot nu vedeti decat posturile legate ce cele mentionate mai sus

intrebarea este la ce lvl pot face guilda si ce trebe facut sa pun poza in dreptul guildei si cat costa??

Posted

am si eu o intrebare pe care a mai puso cnv dar la cat de obsedati sunteti dupa sbot agbot si nu mai stiu care bot nu vedeti decat posturile legate ce cele mentionate mai sus

intrebarea este la ce lvl pot face guilda si ce trebe facut sa pun poza in dreptul guildei si cat costa??

lvl4 :D si costa un 1m, si dak o schimbi de costa 1m sa o stergi si iar 1m sa pui alta

Posted

aveam lvl 9 si nu mergea sa fac si avea 4 mil in inv spunea ca sunt lvl prea mic sa fac guilda!!!

si cum fac sa pun emblema la guilda???

aa, eu am inteles total gresit scuze, am inteles la ce lvl la guilda poti pune emblema :D

Posted

Iti trebuie lvl 20 sa iti faci guild !

Guilda mea e detinuta de un caracter lvl 5 care este tot al meu. Cu caracterul de lvl 5 am facut si lvl`ul la guilda

*EDIT: ..... fratilor redimensionati screen`urile sau puneti un link sau folositi **** cu thumbnail in sufletul meu ... e asa greu!?!?!?!? Nu mai busiti forumul pt ca va este voua lene (in mare parte critica este pt SRO_BOY)

Posted

:beer: Salut baieti... Problema: Nu inteleg dc mi se duce CPU Usage in 100% cand intru cu loader-ul pe 2 cliente :( Ca daca intru cu un client joc si silkroad si cabal si cs in acelasi timp :( Dar cand deschid 2 cliente de sro :( :| Si mai e ceva.. Dupa 10 min imi iese automat dintr-un client.. si raman doar cu unul :| Please help me... PS: Procesor: Dual Core E5200 2.50GHz; Memorie: 4GB RAM; Placa video: ATI Radeon HD 3400 Series :bananadance2:

Posted

:beer: Salut baieti... Problema: Nu inteleg dc mi se duce CPU Usage in 100% cand intru cu loader-ul pe 2 cliente :( Ca daca intru cu un client joc si silkroad si cabal si cs in acelasi timp :( Dar cand deschid 2 cliente de sro :( :| Si mai e ceva.. Dupa 10 min imi iese automat dintr-un client.. si raman doar cu unul :| Please help me... PS: Procesor: Dual Core E5200 2.50GHz; Memorie: 4GB RAM; Placa video: ATI Radeon HD 3400 Series :bananadance2:

asa imi facea si mie cand mi sau stricat rami

Posted

stie careva cum sunt serverele la ora 6 dimineata ca vreau sa intrun silk ca-sa nu ma chinui sa intru mai tarziu cand ma intorc de la lic stiti cumva populated sau crowded :angry1: si hellcritical cpu=computer usage care inseamna cat de ingreunat este pc-ul si asta e datorata de rami e posibil sa se fi stricat cs este un joc cu cerinte mici si deaia suporta pc-ul tau si cabal si cs deci 2 silkuri au cerinte mai ridicate

Posted

ceee???????????X(X(X( nu are cum ca e calc nou de 2 luni :(......... Si aia nu e de rami CPU = PROCESOR...

stiu ce inseamna CPU dar eu am zis ca asa am patit pt ca intram cu al 2 si in 2-5 min mi se inchidea primu instantaneu

stie careva cum sunt serverele la ora 6 dimineata ca vreau sa intrun silk ca-sa nu ma chinui sa intru mai tarziu cand ma intorc de la lic stiti cumva populated sau crowded :angry1: si hellcritical cpu=computer usage care inseamna cat de ingreunat este pc-ul si asta e datorata de rami e posibil sa se fi stricat cs este un joc cu cerinte mici si deaia suporta pc-ul tau si cabal si cs deci 2 silkuri au cerinte mai ridicate

da este free pe orice server la oara 5 mai sunt cateva crowded(alea vechi ) defapt alea vechi pana pe la 5 jumate sunt crowded

Posted

CPU e cam bulshit faza e ca cabal cere multa placa video si procesor nu mai zic de sro eu pe radeon x1500 si CPU de 2,4 p4 tin 2 Sro + cabal cei drept la grafica low

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...