iReaLRauL Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Haide sa raportam asta la Joymax sa le scriem sa baneze GoldBotii si ceilalti care folosesc . Poate o sa ne asculte :-"
m4R10 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 lol :D aia nu fac nici ce vor ei sa faca, da sa ne asculte pe noi
BijuuMode Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Haide sa raportam asta la Joymax sa le scriem sa baneze GoldBotii si ceilalti care folosesc . Poate o sa ne asculte :-" daca vrei sa faci scurta la maini... fa alti au facut 4234732 de cereri si nu sau rezolvat ;)
RoDrackRo Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 (edited) si stiu ca mi-a fost inchis celalt topic,si stiu ca probabil multi dintre voi nu credeti dar incercati...eu unul am incercat,un prieten de-al meu a incercat si a mers....you get what you want,and i get what i want....try it.am crezut ca ai sa intelegi cand am inchis si mutatul topicul la RB. Nu ai voie sa umbli cu asa ceva, mai ales ca link-ul pus de tine contine ref. Cum nu ai inteles, poate ai sa intelegi cu un warn. Edited January 27, 2009 by Regenesis
PsychoR0 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 editedsi stiu ca mi-a fost inchis celalt topic,si stiu ca probabil multi dintre voi nu credeti dar incercati...eu unul am incercat,un prieten de-al meu a incercat si a mers....you get what you want,and i get what i want....try it.am si eu cont aici dar nush daca e profitabiltu ai reusit?
iReaLRauL Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 De ce in ultimele zile iau eroare aia cu "???????????" Am dat teleport acuma, si am dat sa intru si pe mess .. Oare asta e cauza ? :oSi asta ce mai e ? http://hdimages.org/images/vctdbfwhe1ssbm2di9mn.jpg
Birchoff Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 mai degraba se castiga bani pentru silk vanzand flori furate din gradina bunicii in piata decat asa... (glumesc)e de ajuns sa ma pozitionez pe linkul acela ca sa vad in adresa ca e vorba de a face referent pe cine se inscrie acolo ... nu zic ca asta e mare scofala.. atata timp cat si cel care se inscrie va incepe sa castige bani vizitand site-urile alea, de ce sa nu castige si referalul lui ? :> dar... nu-mi place ca ai pus problema asa cum o pun politicienii din ziua de azi ... "votati-ma ca sa va fie voua mai bine .... (nu lor) ... :P RESPECT :tiphat:
PsychoR0 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 WTB wizz 85+ orice server dau 5mil sau mai mult
orezExpandat Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 De ce in ultimele zile iau eroare aia cu "???????????" Am dat teleport acuma, si am dat sa intru si pe mess .. Oare asta e cauza ? :oSi asta ce mai e ? http://hdimages.org/images/vctdbfwhe1ssbm2di9mn.jpgsi eu am avut problema asta,dar am schimbat rezoutia la 800x600 ala sau care e si a doua zi am pus la loc si a fost ok :D cat despre poza nush ce sa zic ca nu mi se incarca :)
Trane Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Abia astept sa luati toti ban, atunci veti regreta !Uhoh daca ai ajuns sa-ti para rau pentru un joc [/Wrist] mai degraba iti tai venele ;). Astia de la sbot o sa limiteze bottingul la cateva caractere, Joymax nu va bana niciodata playeri cu silk.E aceeasi chesti cu multiclientul. Bye.
RoDrackRo Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 stiu ca e referal,dar...eu va ajut cu ceva si voi ma ajutati cu ceva....stiu ca nu e corect dar...ce este corect in zilele noastre??...eu nu stiu inca deoarece am aproape 30$ si imi trebuiesc 75$ ca sa vad ca e de adevarat,dar un prieten(de la care stiu) a zis ca a scos deja de 2 ori cate 75$....deci...nu o sa muriti daca incercati si voi ca si mine :Dsi scz pt referal,sper ca intelegeti voi :D
Trane Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 WTB wizz 85+ orice server dau 5mil sau mai multHMm eu am wizard de 90 farmat pentru lvl 100 [wizard/cleric that is].Lvl 6 la hunter, set +4 max blue, 2 staff-uri +9 si +7 de 85, cleric rod 85+5 si shield 85+7 br 20 si 3 miliarde in storage. Am vreo 8 avatare si 2 pet-uri [matza si veverita] si pasare. Ma gandesc daca il dau sau nu :)
PsychoR0 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 HMm eu am wizard de 90 farmat pentru lvl 100 [wizard/cleric that is].Lvl 6 la hunter, set +4 max blue, 2 staff-uri +9 si +7 de 85, cleric rod 85+5 si shield 85+7 br 20 si 3 miliarde in storage. Am vreo 8 avatare si 2 pet-uri [matza si veverita] si pasare. Ma gandesc daca il dau sau nu :)dami idu tau sau uitate ca tiam dat mesaj privatEDIT: primu pe pagina ^^
orezExpandat Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 ON:ce e mai usor sa imi farmez alt char la ongs sau sa scot de la rogue si cleric lvl 77 aman2 si sa bag la warrior si warlock?(imi trebe vreo 3,5-4k curst heart ),voi ce ati face?OFF:stiu ca nu aici trebe sa scriu dar am o intrebare:am vazut astazi undeva un topic cu un server privat sjro sau sisro si numai stiu unde am vazut,si tot caut de ceva vreme.ati putea sa imi dati linkul va rog? :)
Dr4q_Sti3 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 dami idu tau sau uitate ca tiam dat mesaj privatEDIT: primu pe pagina ^^daca face charge back scoate cel putin dublu decat cat i oferi tu + cu cat mai vvinde si goldu
PsychoR0 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 daca face charge back scoate cel putin dublu decat cat i oferi tu + cu cat mai vvinde si golduadevar graiestidar ahabr nam ce e ala charge back :blink:
m4R10 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 mi-as cumpara si eu un char, dar dak nu il cumpar fata in fata , nu ccumpar nimik, si nu faceti nici voi chestia asta. Am fost scammat de cateva ori , dar aia care mi-au facuto saracii de ei, kum arata acuma, cred ca daca m-ar vedea pe strada mi-ar spune sarut mana ! , oricum, nu cumparati conturi decat fata in fata, pe cash , parerea mea :P asta am vrut sa va spun
BijuuMode Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 adevar graiestidar ahabr nam ce e ala charge back :blink:adica iti trimite jioymax toti bani pe care iai dat la ei pentru premium etc etc
sile33333 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Daca editez media.pk2 cu niste patchuri gen uniques 5x bigegr sau unique map spawning sau hp mp bar mod,se poate sami iau ban??? :)
iReaLRauL Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Daca editez media.pk2 cu niste patchuri gen uniques 5x bigegr sau unique map spawning sau hp mp bar mod,se poate sami iau ban??? :)Pai da, daca nu ia bagat silk. Daca ai bagat silk pe account .. nu cre ca iei ban
Darth_Andrei Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Exista o sansa sa iei ban.Makiky un prieten si-a luat ban pt pk2 dar a facut charge si i-a dat unban deci.. mdeah descoperit de Taesarin de pe phoenix(no big deal just givin credits ^^). Interviu cu creatorul silkroadului care ne da cateva detalii . Enjoy Peace OuT :tiphat: (back to work )
sile33333 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Da dar nu folosesc aia cu stealth detect....
Daddysady Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 nu cred ca vor bana utilizatorii de sbot dar pb vor face ceva cei de la sbot pt a limita nr de charuri.cea mai probabila solutie.si pb vor creste si pretul.
TATAluiBAMBI Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 intrebare :)un 1handed warrior cu bard fara nici un skill ajutator (adica cleric sau bard) poate omora un giant de lvl lui ?multumesc!