Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Haide sa raportam asta la Joymax sa le scriem sa baneze GoldBotii si ceilalti care folosesc :)). Poate o sa ne asculte :-" :))

daca vrei sa faci scurta la maini... fa alti au facut 4234732 de cereri si nu sau rezolvat ;)

Posted (edited)

si stiu ca mi-a fost inchis celalt topic,si stiu ca probabil multi dintre voi nu credeti dar incercati...eu unul am incercat,un prieten de-al meu a incercat si a mers....you get what you want,and i get what i want....try it.

am crezut ca ai sa intelegi cand am inchis si mutatul topicul la RB. Nu ai voie sa umbli cu asa ceva, mai ales ca link-ul pus de tine contine ref.

Cum nu ai inteles, poate ai sa intelegi cu un warn.

Edited by Regenesis
Posted

edited

si stiu ca mi-a fost inchis celalt topic,si stiu ca probabil multi dintre voi nu credeti dar incercati...eu unul am incercat,un prieten de-al meu a incercat si a mers....you get what you want,and i get what i want....try it.

am si eu cont aici dar nush daca e profitabil

tu ai reusit?

Posted

mai degraba se castiga bani pentru silk vanzand flori furate din gradina bunicii in piata decat asa... (glumesc)

e de ajuns sa ma pozitionez pe linkul acela ca sa vad in adresa ca e vorba de a face referent pe cine se inscrie acolo ... nu zic ca asta e mare scofala.. atata timp cat si cel care se inscrie va incepe sa castige bani vizitand site-urile alea, de ce sa nu castige si referalul lui ? :>

dar... nu-mi place ca ai pus problema asa cum o pun politicienii din ziua de azi ... "votati-ma ca sa va fie voua mai bine .... (nu lor) ... :P

RESPECT :tiphat:

Posted

Abia astept sa luati toti ban, atunci veti regreta !

Uhoh daca ai ajuns sa-ti para rau pentru un joc [/Wrist] mai degraba iti tai venele ;). Astia de la sbot o sa limiteze bottingul la cateva caractere, Joymax nu va bana niciodata playeri cu silk.E aceeasi chesti cu multiclientul. Bye.

Posted

stiu ca e referal,dar...eu va ajut cu ceva si voi ma ajutati cu ceva....stiu ca nu e corect dar...ce este corect in zilele noastre??...

eu nu stiu inca deoarece am aproape 30$ si imi trebuiesc 75$ ca sa vad ca e de adevarat,dar un prieten(de la care stiu) a zis ca a scos deja de 2 ori cate 75$....deci...nu o sa muriti daca incercati si voi ca si mine :D

si scz pt referal,sper ca intelegeti voi :D

Posted

WTB wizz 85+ orice server dau 5mil sau mai mult

HMm eu am wizard de 90 farmat pentru lvl 100 [wizard/cleric that is].

Lvl 6 la hunter, set +4 max blue, 2 staff-uri +9 si +7 de 85, cleric rod 85+5 si shield 85+7 br 20 si 3 miliarde in storage. Am vreo 8 avatare si 2 pet-uri [matza si veverita] si pasare. Ma gandesc daca il dau sau nu :)

Posted

HMm eu am wizard de 90 farmat pentru lvl 100 [wizard/cleric that is].

Lvl 6 la hunter, set +4 max blue, 2 staff-uri +9 si +7 de 85, cleric rod 85+5 si shield 85+7 br 20 si 3 miliarde in storage. Am vreo 8 avatare si 2 pet-uri [matza si veverita] si pasare. Ma gandesc daca il dau sau nu :)

dami idu tau sau uitate ca tiam dat mesaj privat

EDIT: primu pe pagina ^^

Posted

ON:ce e mai usor sa imi farmez alt char la ongs sau sa scot de la rogue si cleric lvl 77 aman2 si sa bag la warrior si warlock?(imi trebe vreo 3,5-4k curst heart ),voi ce ati face?

OFF:stiu ca nu aici trebe sa scriu dar am o intrebare:am vazut astazi undeva un topic cu un server privat sjro sau sisro si numai stiu unde am vazut,si tot caut de ceva vreme.ati putea sa imi dati linkul va rog? :)

Posted

dami idu tau sau uitate ca tiam dat mesaj privat

EDIT: primu pe pagina ^^

daca face charge back scoate cel putin dublu decat cat i oferi tu + cu cat mai vvinde si goldu

Posted

mi-as cumpara si eu un char, dar dak nu il cumpar fata in fata , nu ccumpar nimik, si nu faceti nici voi chestia asta. Am fost scammat de cateva ori , dar aia care mi-au facuto saracii de ei, kum arata acuma, cred ca daca m-ar vedea pe strada mi-ar spune sarut mana ! , oricum, nu cumparati conturi decat fata in fata, pe cash , parerea mea :P asta am vrut sa va spun

Posted

Daca editez media.pk2 cu niste patchuri gen uniques 5x bigegr sau unique map spawning sau hp mp bar mod,se poate sami iau ban??? :)

Pai da, daca nu ia bagat silk. Daca ai bagat silk pe account .. nu cre ca iei ban

Posted

Exista o sansa sa iei ban.Makiky un prieten si-a luat ban pt pk2 dar a facut charge si i-a dat unban deci.. mdeah

descoperit de Taesarin de pe phoenix(no big deal just givin credits ^^). Interviu cu creatorul silkroadului care ne da cateva detalii . Enjoy Peace OuT :tiphat: (back to work :| )
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...