Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

ceva de pe epvp...nu mai stiu exact.

cauta-ma pe messenger.

nu poti te rog sa dai linku ? ca e misto aia :D am cautat pe epvp si n-am gasit :P sau draq_stie spune tu linkul ca vad ca ai si tu una :D

mrs

Posted

care ati luat ba??

acuma verific si eu

P.S. la sc la informatica :P

a lol nici nu sant banati:)

PS

am 4 goldboti wizz :X pe care am sa ii pun in party xp de acoma ianinte!!

iar wizz de 64 are 90%

Posted

care ati luat ba??

acuma verific si eu

PS

iar wizz de 64 are 90%

nu cred ca o sa mai baneze boti (ma refer la cei care cumpara silk) pentru ca in jur de 80-90% din silku cumparat vine din partea botilor si daca iar bana pe toti ar cam da faliment

Posted

care ati luat ba??

acuma verific si eu

PS

iar wizz de 64 are 90%

mane am si eu tot sbot daca imi fac vreo 5 wizz goldbots sa il bag in party direct de la lvl 1 sau sa le fac eu la plvl lvl 20 ca sa aiba ceva lvl ai tai ce lvl au fac ceva bani boti???

Posted

in 2 luni nu vei mai putea juca sro fara premium pt ca toti copiii isi fac goldboti.sper sa creasca pretul la bot,sa fie mai mare decat alocatia ^_^

oricum si eu folosesc sbot pentru charurile mele si e peste isro,tbot sau agbot.

0x33 cred ca sunt deja falimentari,ei si comunitatea lor de "privilegiati".

Posted

mane am si eu tot sbot daca imi fac vreo 5 wizz goldbots sa il bag in party direct de la lvl 1 sau sa le fac eu la plvl lvl 20 ca sa aiba ceva lvl ai tai ce lvl au fac ceva bani boti???

... presimt o rapida decadere a SBot ... amintiti-va ce va spun acum ... prea multi frate ati sarit pe el ... si toti cu milioane de gold bots ... daca inainte erau doar unele firme care faceau asta ... acum fiecare isi face tone de goldbots ... cate un player abia isi face loc cu coatele intre atatea aspiratoare ... situatia asta nu va convine nici firmelor care vand gold (printre care pot paria ca se afla si Joymax - prea au dat dovada de pofta de a face bani prin orice mijloace ignorand orice regula de bun simt intr-un MMORPG free pe dasupra ca sa nu lucreze si pe acest front)...

asa ca ... sunt curios cat va ramane neatacat pe piata acest bot ...

RESPECT :tiphat:

Posted

... presimt o rapida decadere a SBot ... amintiti-va ce va spun acum ... prea multi frate ati sarit pe el ... si toti cu milioane de gold bots ... daca inainte erau doar unele firme care faceau asta ... acum fiecare isi face tone de goldbots ... cate un player abia isi face loc cu coatele intre atatea aspiratoare ... situatia asta nu va convine nici firmelor care vand gold (printre care pot paria ca se afla si Joymax - prea au dat dovada de pofta de a face bani prin orice mijloace ignorand orice regula de bun simt intr-un MMORPG free pe dasupra ca sa nu lucreze si pe acest front)...

exact si ce as rade cand o sa inceapa sa i baneze pe capete atunci o sa zica mama ce gay sunt si ne baneaza dar pe x de ce nu la banat .... uni nu se multumesc cu 1 char si vor 10-20 charactere.... ori ban ori scam 1 din 2 tot o sa luati ;)

Posted

oare poti da party cu Exp Auto Share la botii de la Sniperi ?? :D

Edit: First on page ^_^

si marmota invelea ciocolata in staniol

eu am 4 boti cu Sbot dar nici 1 nu e gold bot cu 2 farmez si cu 2 fac lvl

Posted

Abia astept momentul in care va fi asa ! Cand se va lua ban in prostie, pentru ca deja sunt tone de goldboti (vorba ta), si pe langa ca sunt multi, uite frate isi fac si playerii goldboti k nu le ajunge, dc nu se putea juca normal. Chiar playerii care isi fac proprii goldbotii zic : "off ce trafic e pe server si cati goldboti deja ma enerveaza" stati fratilor in banca voastra si jucati calumea sro. Abia astept sa luati toti ban, atunci veti regreta !

Posted

nu se va intampla niciodata pt ca ai vazut ce sa intamplat data trecuta.... cand au facut astia charge back a 3 zi a dat napoi drumul la conturile care erau blocate si nu au facut charge back(bine aveau silk)

Posted

eu zic ca da, pt ca jocul asta nu mai rezista mult in halul asta, voi ce ziceti ?

vom ajunge odata cand pe server vor fi doar vreo 10 playeri on, iar restul toti boldboti -,-

Posted

eu zic ca da, pt ca jocul asta nu mai rezista mult in halul asta, voi ce ziceti ?

si ce tu crezi ca joymaxul isi permte sa faca serverele goale? cine mai cumpara premium cine mai baga bani ?

fa fi gratis toti vor jucat nu vor lua silk nu cred ca vor asta :))

Posted

si marmota invelea ciocolata in staniol

eu am 4 boti cu Sbot dar nici 1 nu e gold bot cu 2 farmez si cu 2 fac lvl

scuza-ma .... dar asta inseamna da sau nu ? ;)

Posted

scuza-ma .... dar asta inseamna da sau nu ? ;)

asta inseamna ca ceri prea multe adica NU(cel putin eu nu am vazut party intre gold boti la sniperi sau mai mare de 60)

Posted

... cred ca o solutie ar putea fi aceea ca Joymax sa implementeze in joc propriul bot ... cumperi scroll de la item mall si il activezi ca pe un premium ... zilele trecute am incercat un joc care avea propriul bot in meniurile lui ... pacat de grafica ... apoi dupa ce fac asta, nu cred ca e imposibil de a gasi o solutie sa baneze toti ceilalti bots, doar sa vrea asta ... asa isi rezolva si ei problemele, toti banii intra la ei ... asa s-ar rezolva si problema gold bots (nu cred ca va mai exista careva care sa investeasca silk doar ca sa boteze pentru gold ... multe probleme s-ar rezolva ...

oricum toti boteaza ... ar fi o mare lovitura pe care ar da-o ...

Posted

ai mare dreptate, asta ar fi cea mai buna idee, doar ca cei de la joymax sunt asa de prosti incat nu cred ca sau gandit la asta vreodata, sa le dea Dumnezeu minte ^^

Posted

O sa ma stric de ras cand o sa baneze sbot users :). +1 la commentul lui birch de pe pagina 1025.A mai zis careva ori ban ori scam ... Cand sbot managers o sa vada ca totul merge bine ca au profit frumusel o sa inceapa sa mareasca preturi de la 5 euro la 8 (de ex). Apoi se va face o editie speciala cumperi de 100 euro si primesti bot timp de un an , fac asa vreo

5000- 6000 useri si "miraculos" dispar sbot managers impreuna cu site-ul , si cei in cauza raman cu buza umflata :P. ( ar fi o idee :)) j/k ....maybe xD) Peace OuT :tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...