Birchoff Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 el sa referea la Bluee!!si posibil sa iti dispara si cand incerci +6un prieten a incarcat la un shild...incepand de la +4 la +5 in sus, itemul poate sa se strice in ceea ce priveste durabilitatea daca nu are steady, pierde tot ce ai avut + daca nu ai astral sau dispare cu totul :angry1: daca nu ai immortal ... mi s-a intamplat sa i se strice durabilitatea ... stiam ca se poate, dar mi-am zis ca oricum sansa e foarte mica.. dar iata ca ea exista ... astral te ajuta sa nu pice mai jos de +4 in caz de nereusita de la +4 in sus ... astfel incat va ramane la +4 si va dispare astral ca optiune pe item (am facut precizarea aceasta suplimentara pentru a preintimpina eventuale intrebari)....in alta ordine de idei .... locul 5 in topul celor fara guilda pe Phoenix ... :beer: http://img213.imageshack.us/my.php?image=topzy8.jpgRESPECT :tiphat:
orezExpandat Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 ...incepand de la +4 la +5 in sus, itemul poate sa se strice in ceea ce priveste durabilitatea daca nu are steady, pierde tot ce ai avut + daca nu ai astral sau dispare cu totul :angry1: daca nu ai immortal ... mi s-a intamplat sa i se strice durabilitatea ... stiam ca se poate, dar mi-am zis ca oricum sansa e foarte mica.. dar iata ca ea exista ... astral te ajuta sa nu pice mai jos de +4 in caz de nereusita de la +4 in sus ... astfel incat va ramane la +4 si va dispare astral ca optiune pe item (am facut precizarea aceasta suplimentara pentru a preintimpina eventuale intrebari)....in alta ordine de idei .... locul 5 in topul celor fara guilda pe Phoenix ... :beer: http://img213.imageshack.us/my.php?image=topzy8.jpgRESPECT :tiphat:wow esti lvl 73 si nu esti in nici o guilda?de ce?nu vrei tu,sau nu ai primit nici o oferta?(exceptie turkguilds),nu e nici o guilda de romani?eu nush daca as putea trai asa.stau si ma minunez de unul de la me din server care are guilda si e singur in ea de 1 an si jumatate :blink:
iReaLRauL Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 De ce cand ma duc la event si primesc Cupe dinalea, eu nu i-au stone-uri de lucky ? Ca parca altii iau
Daddysady Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 ti-as cumpara ala de 90, ca oricum vroiam sa imi fac un int, dar am patito deja de cateva ori, deci dak nu te cunosc sau nu suntem din acelasi oras, nu pot , srry,da,stiu ce zici...daca zici un pret mare nu te baga nimeni in seama,daca dai un pret mic se gandesc la scam :P da-mi pm cu orasul din care esti,poate rezolvam.
PsychoR0 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 stau si ma minunez de unul de la me din server care are guilda si e singur in ea de 1 an si jumatate :blink: hahaha u glumesti ce lvl are guildu? cat ar costa un staff 85+9?(cu sau fara blues)
Guest Dott Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 (edited) SAll all am BAFTA LA PKKKKKKKKKne vedem dupa 14 zile, poate inveti atunci ce inseamna spam Edited January 26, 2009 by Regenesis
Birchoff Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 ... si pe mine ma bate gandul sa-mi fac guilda in care sa stau singurel... deocamdata ... de ce ? pentru cele 5 pagini suplimentare de depozitare pe care mi le ofera seiful guildei :P ca nu mai am loc la mine in seif de elixire weapon pastrate pentru ultima arma :nanana: RESPECT :tiphat:
Regenesis Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Dott: Pentru ca ai abateri repetate la capitolul limbaj + spam, si ai luat si disable si suspend si 50 % warn in 3 luni de zile, si pentru ca nu pricepi sa nu faci spam, ia un suspend de 14 zile acum, poate intelegi in sfarsit ce este acela spam si de ce nu se face.
Dr4q_Sti3 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 ... si pe mine ma bate gandul sa-mi fac guilda in care sa stau singurel... deocamdata ... de ce ? pentru cele 5 pagini suplimentare de depozitare pe care mi le ofera seiful guildei :P ca nu mai am loc la mine in seif de elixire weapon pastrate pentru ultima arma :nanana: RESPECT :tiphat:e mai usor sa iti faci alte conturi eu am 6 conturi cu storega aproapte full cu diferite chestii elemnte ,iteme de pe undead (cred ca am 2 pagini sau 3) ,elixire,scroolurietc...
m4R10 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 hmmm, e cam plictisieala pe aici, nu deschidem si noi un subiect ? :D ar fi misto
PsychoR0 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 hmmm, e cam plictisieala pe aici, nu deschidem si noi un subiect ? :D ar fi mistoadica vrei sa spui un topic nou sau cum sa facem spamdeci cine il stie pe Guardlan de pe venice?
m4R10 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 vreau sa spun sa deschidem o discutie interesanta in topicu asta !
HellCritical Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 stie cineva de la cat la cat tine inspectia? Aproximativ... ca vreau sa las bot-ul de la 6 ca ma duc la scoala si vin la 14 :D
m4R10 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 nu are rost, pe la 7 , 7 fara ceva incepe, si depinde , de fiecare data se termina la alta ora, asta depinde de cat le ia sa faca inspectia, cu toate ca o fac degeaba ca deabia ce baneaza 1% din goldboti, deobicei tine pana pe la 9 cam asa :DPrimu pe pagina ^^
Dr4q_Sti3 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 stie cineva de la cat la cat tine inspectia? Aproximativ... ca vreau sa las bot-ul de la 6 ca ma duc la scoala si vin la 14 :D inspectia incepe la ora 6 dimineata si se termina peste ...(vezi u cate ore scrie ca tine)
Florin_LOVE Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 stie cineva de la cat la cat tine inspectia? Aproximativ... ca vreau sa las bot-ul de la 6 ca ma duc la scoala si vin la 14 :D ce lvl ai?
HellCritical Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 ce lvl ai?Pai bag bot-ul pe un char de lvl 72 la sonar :D si ma cresc pe mine care am lvl 48 :D... Dau trace... si gata... si daca e bag si stall cu inca un client :D
Darth_Andrei Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 adica vrei sa spui un topic nou sau cum sa facem spamdeci cine il stie pe Guardlan de pe venice?Depinde Guardian de pe Venice s-a mutat pe Phoenix? Daca da il stiu , e in guilda cu mine . Daca nu c'est la vie (sper ca am scris corect :P) Gn8 Peace OuT :tiphat:
mogul Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 sal all , am un bower full str . fire lith si ceva lvl 40 la ice , nu e full farmat numa pana la 77 , ce sa port garment sau protector ? acuma am un set +4+5 garment si mio zis mai multi ca ar trebui sa port protector , deci ? >.<
Florin_LOVE Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 sal all , am un bower full str . fire lith si ceva lvl 40 la ice , nu e full farmat numa pana la 77 , ce sa port garment sau protector ? acuma am un set +4+5 garment si mio zis mai multi ca ar trebui sa port protector , deci ? >.<ramai pe garmentcel ami indicat pt arcaside misto cu 20% mai repedeconsumi cu 20% mai putin MParata frumos :P
orezExpandat Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 adica vrei sa spui un topic nou sau cum sa facem spamdeci cine il stie pe Guardlan de pe venice?ultima data cand l-am vazut era lvl 3 guild :P eu zic ca din cauza numelui nu a atras multi romani (Romania_Tm).-desi sunt din timisoara si cunosc multi timisoreni pe tibet :D tot e goala guilda :)
mogul Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 ramai pe garment cel ami indicat pt arcasi de misto cu 20% mai repede consumi cu 20% mai putin MP arata frumos :P arata gay ... in roz tot la baiat , eu vreau la pvp sa rup nu la lvl nu imi pasa cat consuma sau cum fuge
orezExpandat Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 arata gay ... in roz tot la baiat , eu vreau la pvp sa rup nu la lvl nu imi pasa cat consuma sau cum fuge sincer toti arcasii buni de pe serveru meu is toti pe protector :>
Guest LoveYa Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 e nasol protector iei cam 19k dmg dintr'un nuke de la chinesse,de la wizz...nu vreau sa ma gandesc :D stai pe garment
BijuuMode Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 arata gay ... in roz tot la baiat , eu vreau la pvp sa rup nu la lvl nu imi pasa cat consuma sau cum fuge protectoru merge la pvp doar contra la STR ca la int te face foarte rapid de la 15 k pe hit ajunge undeva pe la 18-19k pe hit la nuker ca wizu te face dintrun hit iti baga o cometa in kap si stai pe burta