sile33333 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Cum fac si eu o guilda?Stiu k trebuie sa ma duc acolo la guild NPC si daca vreau sa bag una/mai multe poze din alea ce fac???
ghitzal02 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 are careva idee cand se deschide apollo nu am cautat nicaieriea pentru ca nu stiu pe unde sa caut si pe official website nu cred ca scrie
alexxx70 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=M0ZYXtiJjIQ hahaha ce tare mia dat asta cand cautam silkroad pvp pe youtube ce prosti nu se poate sparge o parola de yahoo nu exista programe si unii pun sa li se trimita id victimei si id si pw ta ce nubi esti fff sigur ca nimeni nu iti poate afla passwordul tau de la yahoo? daca da tin sa te dezamagesc putin...exista hackuri pt asa ceva...
BillyTalent Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 u got another thing comming ^^http://imageshack.ushttp://g.imageshack.us/img152/sro2009012519581144ta8.jpg/1/ :beer:
ghitzal02 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Am o intrebare si sper ca cineva sa imi raspunda va rog mult de tot: De exemplu daca astazi imi cumpar 500silk pe accountul meu cand se va deschide server nou si ma voi loga cu accountul meu voi avea cele 500silk pe noul server????? :-?
Florin_LOVE Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Am o intrebare si sper ca cineva sa imi raspunda va rog mult de tot: De exemplu daca astazi imi cumpar 500silk pe accountul meu cand se va deschide server nou si ma voi loga cu accountul meu voi avea cele 500silk pe noul server????? :-? tai pus silk pe un accont (indiferent ce srv) poti folosi silk pe toate acconturile
Birchoff Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Am o intrebare si sper ca cineva sa imi raspunda va rog mult de tot: De exemplu daca astazi imi cumpar 500silk pe accountul meu cand se va deschide server nou si ma voi loga cu accountul meu voi avea cele 500silk pe noul server????? :-? silk-ul nu este legat de un caracter, ci de un cont ... pe orice server te vei loga cu acel cont folosind un caracter vechi sau nou creat, vei avea la dispozitie ce ai cumparat ... raspunsul este DA tai pus silk pe un accont (indiferent ce srv) poti folosi silk pe toate acconturile ...o mica corectie ... "... pe toate caracterele acelui <account>" ;) RESPECT :tiphat:
Dr4q_Sti3 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Am o intrebare si sper ca cineva sa imi raspunda va rog mult de tot: De exemplu daca astazi imi cumpar 500silk pe accountul meu cand se va deschide server nou si ma voi loga cu accountul meu voi avea cele 500silk pe noul server????? :-? de ce te muti pe alt server cand esti destul de mare pe gaia?
Trazn3l Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 SalutAm vazut pe iteme optiuni cum ar fi +400HP sau +200MP.Intrebarea mea...ce tablete imi trebuiesc pentru a pune astfel de optiuni pe armuri ?
Dr4q_Sti3 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 SalutAm vazut pe iteme optiuni cum ar fi +400HP sau +200MP.Intrebarea mea...ce tablete imi trebuiesc pentru a pune astfel de optiuni pe armuri ?www.nivlam.com tablets si vezi pt mp iti trebe magic stone hp stamina stone si altele str str int intr etx cezi acolo ca iti zice
Florin_LOVE Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 SalutAm vazut pe iteme optiuni cum ar fi +400HP sau +200MP.Intrebarea mea...ce tablete imi trebuiesc pentru a pune astfel de optiuni pe armuri ?HP incres --> Jade tablet of StaminaMP incres --> Jade tablet of MagicIar intrebarea mea esti: ai elemente??
Trazn3l Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Mersi mult nu am stiut asta.Acum mai cer un sfat...daca as cumpara itemele din magazin si as pune eu aceste optiuni pe ele....ar fi convenabil ? adica fata daca le-as cumpara sau sa imi pice din monstrii
Florin_LOVE Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Mersi mult nu am stiut asta.Acum mai cer un sfat...daca as cumpara itemele din magazin si as pune eu aceste optiuni pe ele....ar fi convenabil ? adica fata daca le-as cumpara sau sa imi pice din monstriiiti recomand sa cumperi din staff networcdeoarece alea is unpicutz mai bune
Dr4q_Sti3 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 iti recomand sa cumperi din staff networc deoarece alea is unpicutz mai bune un pic mai bune in alea de pc ca sa le aduci la acelasi standard(sa schimbi toate parantezle ) trebuie sa investesti mult mai mult pe cand la astealate doar blue si + edit primul pe pagina 1024:)) deja
Trazn3l Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Ultima intrebare pe azi...In caz ca vreau sa adaug vreo optiune unui item...Si sansa nu e mare deci nu rezulta acea optiune dupa fuziune...cu itemul ce se intampla?dispare?
Birchoff Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Ultima intrebare pe azi...In caz ca vreau sa adaug vreo optiune unui item...Si sansa nu e mare deci nu rezulta acea optiune dupa fuziune...cu itemul ce se intampla?dispare?acea "sansa" pe care o vezi pe o piatra nu e sansa de reusita, ci sansa de asimilare in cazul reusitei ... adica tu vrei sa adaugi str de exemplu, reuseste, prinzi str ... dar pe langa asta se modifica si unul din atributele pe care le aveai deja (de ex. int devine in loc de 2, 1 sau 3, etc (eu incercam sa ridic atacul magic pe un sword, si am prins si din crit 3 > 12 - pacat ca nefolositor pentru un nuker)... (atentie, atributul in caz de reusita nu se mareste neaparat, poate si scade ... puteai avea str 3 , reuseste, si poate iesi fie str 1, fie 6)in caz de nereusita, itemul nu dispare ... dispare doar piatra, restul ramane nemodificat ... asimilarea se poate produce doar in caz de reusita ...RESPECT :tiphat:
ghitzal02 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 de ce te muti pe alt server cand esti destul de mare pe gaia?nu ma mut :P dar am un prieten care se muta pe apollo cand se deschide si vrea sa isi ia acuma silk si noah.... sa stie daca va avea silk pe apollo nici eu nu stiam ms pentru raspunsuri celorlalti
Trazn3l Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 acea "sansa" pe care o vezi pe o piatra nu e sansa de reusita, ci sansa de asimilare in cazul reusitei ... adica tu vrei sa adaugi str de exemplu, reuseste, prinzi str ... dar pe langa asta se modifica si unul din atributele pe care le aveai deja (de ex. int devine in loc de 2, 1 sau 3, etc (eu incercam sa ridic atacul magic pe un sword, si am prins si din crit 3 > 12 - pacat ca nefolositor pentru un nuker)... (atentie, atributul in caz de reusita nu se mareste neaparat, poate si scade ... puteai avea str 3 , reuseste, si poate iesi fie str 1, fie 6)in caz de nereusita, itemul nu dispare ... dispare doar piatra, restul ramane nemodificat ... asimilarea se poate produce doar in caz de reusita ...RESPECT :tiphat:Si sa zic daca as avea un item fara nici o optiune si as pune poate stonu-urile odata (str int stamica magic) cam astea sunt opt care ma intereseaza acum....ar face vreo diferenta?Sau merge sa pun mai multe stones deodata ?
m4R10 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Si sa zic daca as avea un item fara nici o optiune si as pune poate stonu-urile odata (str int stamica magic) cam astea sunt opt care ma intereseaza acum....ar face vreo diferenta?Sau merge sa pun mai multe stones deodata ?nu merge sa pui in acleasi timp ^^, doar pe rand
m4R10 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 u got another thing comming ^^http://imageshack.ushttp://g.imageshack.us/img152/sro2009012519581144ta8.jpg/1/ :beer:gz ^^ tineo tot asa, inca umpic si ne dai poze cu shaitan
BijuuMode Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Ultima intrebare pe azi...In caz ca vreau sa adaug vreo optiune unui item...Si sansa nu e mare deci nu rezulta acea optiune dupa fuziune...cu itemul ce se intampla?dispare? itemu dispare daca incerci sa faci +6+7 si nu are Imortal cand da feild poate sa iti ramana itemu sau poate sati dispara ;) Edit: sper sa va placa ... daca nu filmu macar muzica
Florin_LOVE Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 itemu dispare daca incerci sa faci +6+7 si nu are Imortal cand da feild poate sa iti ramana itemu sau poate sati dispara ;)el sa referea la Bluee!!si posibil sa iti dispara si cand incerci +6un prieten a incarcat la un shild
ghitzal02 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 itemu dispare daca incerci sa faci +6+7 si nu are Imortal cand da feild poate sa iti ramana itemu sau poate sati dispara ;) Edit: sper sa va placa ... daca nu filmu macar muzica bv fain filmu 5*