Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

mana shield e pe Mu online..aici e snow shield...ai facut o mica greseala :tiphat:

corect :) evident ca pot gresi si eu ca oricine altul ... nu am jucat MU online... si pe int nu am mai intrat de un an (am avut o pauza de silk, timp in care am terminat Age of Conan - in sensul de cap level, raid la toti bosii de end content, astept urmatorul update major) asa ca ... am gresit :D ... oricum din mana iti ia, de aia i-am spus asa ... :D

RESPECT :tiphat:

Posted

corect :) evident ca pot gresi si eu ca oricine altul ... nu am jucat MU online... si pe int nu am mai intrat de un an (am avut o pauza de silk, timp in care am terminat Age of Conan - in sensul de cap level, raid la toti bosii de end content, astept urmatorul update major) asa ca ... am gresit :D ... oricum din mana iti ia, de aia i-am spus asa ... :D

RESPECT :tiphat:

nukerul meu va avea buildul lui cipy fire/light/biocheon 90 ice 30

Posted

eram la trade aseara si nus cum naibii de apar npc thefi de 98 a mai patit asa ? si am terminat trade cu behemot 5* samak ht cu 3 hunteri doar )

Posted

off: si eu +9 am facut max si zice disconnect from the srv...

i mie mia dat o data asa

si am incercat sa o vand

si a mers

si mam putut joca di niu

var interesa niste poze cu nobul me??

Posted

logic adii^^ si noi cand faceam thiefing ne apareau hunteri de 88,90 cand era cap max 80...intreaba-l pe mih :) e normal sa apara thiefi mai mari...s-ar putea sa iti apara si de 100^^

mane rasp plzzz pe mess

de unde se cumpara cel mai ieftin silk si gold?

Posted

jocul pare super :cool2: il incerc si eu ...se poate downloada de pe torrent nu ? :-? lasati aici server-ul pe care jucati (sa fie populat) multumesc :tiphat:

Posted

sal all...

nu am mai intrat de mult pe forum,observ ca sunt multi useri noi.

vrea sa renunt la sro si m-am gandit sa scap de charuri,asa ca wts:

lev 68 xbow/cleric greece server-90 lei

lev 76 xbow/bard pluto server-140 de lei

lev 90 full int spear(nu e full farm) mars server 300 lei

preturile mi se par mici in comparatie cu silk-ul cheltuit pe ele,dar asta este,oricum nu le cumpara nimeni ^_^

:happy1:

Posted

sal all...

nu am mai intrat de mult pe forum,observ ca sunt multi useri noi.

vrea sa renunt la sro si m-am gandit sa scap de charuri,asa ca wts:

lev 68 xbow/cleric greece server-90 lei

lev 76 xbow/bard pluto server-140 de lei

lev 90 full int spear(nu e full farm) mars server 300 lei

preturile mi se par mici in comparatie cu silk-ul cheltuit pe ele,dar asta este,oricum nu le cumpara nimeni ^_^

:happy1:

ti-as cumpara ala de 90, ca oricum vroiam sa imi fac un int, dar am patito deja de cateva ori, deci dak nu te cunosc sau nu suntem din acelasi oras, nu pot , srry,

nukerul meu va avea buildul lui cipy fire/light/biocheon 90 ice 30

nu situ ce parere ai tu, dar un nuker fara snow shield nu prea rezista :D fiecare kum ii place ^^ bafta la lvl ^^

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...