ciupilan Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 pf vi sa mai intamplat vrodata sa cumparati silk si sa nu vi se bage silkul? prin pay pal...
iReaLRauL Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 pf vi sa mai intamplat vrodata sa cumparati silk si sa nu vi se bage silkul? prin pay pal...Da parca trebuie sa astepti o zi sau .. ?
Guest roby006 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Da . Nu ai nevoie de cleric skills. Il dai jos cu 2handed , dai rushul stun + knockback deci da ai sanse foarte mari sa il omori , si atunci cand viata iti este mica , pui imediat un scut si ii dai bash . Nu stiti niciunu cum deblochez un acont ? Deci nu e banned or smth like that.In timpul fortressului o luat d/c si cand incearca sa intre , sta 2 secunde , bara de hp/mp 0 , guildless , si ia disconect.Acu a vorbit un prieten al celui in cauza cu Joymax si raspunsul primit "Please send us Id , Charname and Server"...De joi pana acu nimic rezolvat , caracterul blocat am incercat toate lucrurile posibile sa-l deblocam....Nici nu il vedem langa noi cand apare. Peace OuT :tiphat:Trebuie sa trimiti celor de la joymax detaliile contului fara pw dak nu ai facut asta, si dak esti norocos ti-l vor debloca in 30 de zile. Un prieten a asteptat cam 2 luni knd a patit asta.Da parca trebuie sa astepti o zi sau .. ?Nu tb sa astepti deloc. Trebuie sa iti bage silk-ul in 10 sec dupa ce ai cumparat. Mie mereu asa mi l-au bagat.
iReaLRauL Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Trebuie sa trimiti celor de la joymax detaliile contului fara pw dak nu ai facut asta, si dak esti norocos ti-l vor debloca in 30 de zile. Un prieten a asteptat cam 2 luni knd a patit asta.Nu tb sa astepti deloc. Trebuie sa iti bage silk-ul in 10 sec dupa ce ai cumparat. Mie mereu asa mi l-au bagat.Aha. Tu pe ce server esti si ce level ai ca vad ca esti nou pe aici ;)) ?
m4R10 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 pf vi sa mai intamplat vrodata sa cumparati silk si sa nu vi se bage silkul? prin pay pal...mi s-a intamplat cam de vreo 2 ori cand am cumparat sa mil dea urmatoarea zi :D da chiar nush dc :D mai asteapta si tu putin.
Guest roby006 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Aha. Tu pe ce server esti si ce level ai ca vad ca esti nou pe aici ;)) ?Nu prea se poate ca joc, pt k vand, cumpar si schimb conturi mai mult. Nu imi mai place sa joc avand in vedere k de 2 ani joc silkroad, de knd era cap 60 :) , dar tot mai ies niste $ buni din trade.Momentan am ceva conturi pe Venice ( 80 + 81 ) si gaia unde am inceput un wizz de curand (park e 64) si cativa goldboti.
iReaLRauL Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Nu prea se poate ca joc, pt k vand, cumpar si schimb conturi mai mult. Nu imi mai place sa joc avand in vedere k de 2 ani joc silkroad, de knd era cap 60 :) , dar tot mai ies niste $ buni din trade. Momentan am ceva conturi pe Venice ( 80 + 81 ) si gaia unde am inceput un wizz de curand (park e 64) si cativa goldboti. Frumos App, cand imi recomandati sa intru in joc ? Ca acuma nu mai incerc ca nu vreau sa imi stric nervii
IINeoII Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 folositi cheat engine sa intrati in joc e mai rapid .... :D
Albert1994 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Eu intotdeauna cind am bagat silk, mi lor bagat instantaneu :D :tiphat:
freelancerR9 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Dr4q_St1e joci pe athens si ai un char one_h1t in guilda Unity???EDiT:FirST oN PagE!!!
Dr4q_Sti3 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Dr4q_St1e joci pe athens si ai un char one_h1t in guilda Unity??? EDiT:FirST oN PagE!!! nu nu joc pe athens ,eu joc pe sparta si charu ala azi lam facu
iReaLRauL Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 EDiT:FirST oN PagE!!! OFF: Si ce daca esti primu` pe pagina ? Crezi ca nu vedem ? Lol ON: Cred ca o sa ma pun pe Fire/Force/Heuskaldupa ce termin gapu`
Equilibrium Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Si eu m-am gandit la un asemanator build pentru arcasul meu: Pacheon 90, Fire 90, Force 90 si Ice 30... iar la Cap 100 o sa scot Ice-ul
iReaLRauL Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Aha ... Eu nu mai bag in altceva ca dupaia trebuie sa scot .. Oricum acuma trebuie sa termin gapul..
Birchoff Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Si eu m-am gandit la un asemanator build pentru arcasul meu: Pacheon 90, Fire 90, Force 90 si Ice 30... iar la Cap 100 o sa scot Ice-ulexact cum va fi caracterul meu peste 18 nivele ;)RESPECT :tiphat:
BijuuMode Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 exact cum va fi caracterul meu peste 18 nivele ;)RESPECT :tiphat:degeaba pui force.... bat bow pe force de i hatan si glavieri ;) daca sti cum sa i facei is inutile debufurile ....
Dr4q_Sti3 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 e tare la lvl 100 dar daca vreti sa jucati si dupa ce faceti? cand trebuie dat la cva jos
Birchoff Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 degeaba pui force.... bat bow pe force de i hatan si glavieri ;) daca sti cum sa i facei is inutile debufurile ....fiecare caracter poate bate alt caracter .... conteaza mult mai multi factori decat skilurile intr-o lupta ... dar nu are rost sa revin asupra dezbaterilor pe tema "cel mai bun build" ...sa zicem ca bag Force ... :-? pentru ca imi place ca incepe cu litera F #-o RESPECT :tiphat:
Florin_LOVE Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 :-? pentru ca imi place ca incepe cu litera F #-o sa fim seriosizii motivul adevarat
Guest LoveYa Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 intr'un fel e misto force...dar tot nu ma incanta:)
Birchoff Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 sa fim seriosizii motivul adevaratevident ca am fost putin sarcastic pentru ca nu imi place infatuarea :-? orice skill are avantaje si dezavantaje si poate fi contrat ...imi place force atat pentru debufuri (dupa un stun... merge un vital spot ... si chiar daca va fi eliminat... castigi timp in care in loc sa loveasca, adversarul se va debuff-a) cat si pentru cure series ... dar si skilurile prin care readuci la viata prietenii ... etc ...oricum conteaza mult sa sti ce si cand sa folosesti ... la fel cum conteaza si seria de lovituri cu care incerci sa-ti dobori adversarul intr-un pvp ... sa sti ca de ex. daca il lovesti de la distanta mare incepand cu combo, si ii prinzi knock - back.. il indepartezi si mai mult si nu faci decat sa pierzi timp in care alergi iar sa te apropii de el (doar un mic exemplu) ... teoria e multa... cei care intr`adevar joaca invata usor usor sa foloseasca intregul potential al unui caracter la care ajung sa tina ...nu sunt genul care sa incep multe caractere... bowman-ul este al doilea caracter ever aici ... primul este un full nuker int s/s (vezi semnatura) ... am renuntat la el pentru ca intr-o lupta serioasa, marele lui avantaj (ma refer la mana shield) devenea inutilizabil prin faptul ca ramaneam repede fara mana.. si ... nu mai puteam ataca ... cu viata pe care o are un full int (de unde necesitatea de a ma folosi de mana shield)... nu puteam tine mult la un full str al unuia care stia sa joace ... bine, a nu se intelege ca e varza la pvp ... putini ma faceau pe Babel cu el ... dar... nu e de ajuns ... sunt inca in cautarea a ceva si mai bun :DRESPECT :tiphat: