Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

poi si eu am prieten egyptean, si saracu asa de treaba era ca o imprumutat amandoi wizzy lui, unu 85, unu 86, si toti iau fost hakati

Posted

am facut aici al 3-lea +7 , sa incerc +8 ?:D ce ziceti ?

nu mai trimiteti [poze cu jocu asta ca e varza eu prima arma o fac +6 a 2+7 a 3 sau a 4 +8 e ff usor

nu mai bagat posturi de astea ziceti si voi despre altcva

EDIT am facut +7 din 14 elixire:))

inca un edit am zis si eu :)) macar eu am cu ce ma lauda prima arma +7 a 2 +9:))

http://img382.imageshack.us/my.php?image=blablaed7.png

uitativa la cate incercari am :))

Posted

buna tuturor :) !

intrebare pt un prieten (eu nu ma pricep)

poate un euro 2hand swordsman sa omoare un giant de lvl lui? merci. fara cleric.

ma refeream : fara cleric skills sau buffuri de la vreun cleric.

cineva?

Posted

cineva?

la lvl mic nu are nici o sansa dar dupa 40 da

referitor la jocul cu aclhimie trebuie sa dati click cat mai rpd pe elixire,powder si fuse

Posted

+ zice-ti-mi si mie o modalitate de facut bani

fa arme cu +

am reusit un staff de 64+5 din 7 elixre si o lukey stone(la lvl 59)

si un staff de 72+5 din 6 elixire si o lukey stone(la lvl 64)

Posted

fa arme cu +

am reusit un staff de 64+5 din 7 elixre si o lukey stone(la lvl 59)

si un staff de 72+5 din 6 elixire si o lukey stone(la lvl 64)

Ai avut premium sau ceva? Ca sincer sa fiu, mie mi se intampla sa pice si la +2 sau la +3, dar mai la +5 :))

Posted

cineva?

Da . Nu ai nevoie de cleric skills. Il dai jos cu 2handed , dai rushul stun + knockback deci da ai sanse foarte mari sa il omori , si atunci cand viata iti este mica , pui imediat un scut si ii dai bash . Nu stiti niciunu cum deblochez un acont ? Deci nu e banned or smth like that.In timpul fortressului o luat d/c si cand incearca sa intre , sta 2 secunde , bara de hp/mp 0 , guildless , si ia disconect.Acu a vorbit un prieten al celui in cauza cu Joymax si raspunsul primit "Please send us Id , Charname and Server"...De joi pana acu nimic rezolvat , caracterul blocat am incercat toate lucrurile posibile sa-l deblocam....Nici nu il vedem langa noi cand apare. Peace OuT :tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...