Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

hahaha, funny ^^, nu stiu de ce tuturor carora nu le placeau wizzu inainte (inclusiv mie) acum sund disperati dupa ei, toata lumea face wizz :D intradevar e buns a faci bani si sa farmezi :D dar inainte nu era asa .

Posted

sa ma laud o bucurie nu vine nici o data singura:X:X

gg o sa pun si eu cand o sal omor ca acu nu prea pot sal omor din cauza lu E_T_N_A are sun bow +7... si eu cum is cu gap 9 deh

Posted

gg o sa pun si eu cand o sal omor ca acu nu prea pot sal omor din cauza lu E_T_N_A are sun bow +7... si eu cum is cu gap 9 deh

lol si eu am arc +5 si am si gap9:) chestia e k am dat v si am intrat in el am dat in el de la inceput pana la safrsit si FARA ZERK nu l-am avut deoarece cresteam guilda langa balta aceea dk observi am 3 bile la zerk:))) eu iti zic sa te duci k poti avea sanse...

Posted

well...vad ca e activa lumea pe aici :beer: hmm as incepe si eu de la 0 cu un warrior si nush cu ce server sa incep...pe titan a mers careva...???...pe unde sant romani mai multzi...?

Posted

nu vreau sa fac char nou doar eram curios.....k am vaz pe nivlam scria 21k viata si am vaz la unii playeri k au 27000.....sau deidara cu 51k

EDIT:mi-ai luat-o inainte cu nivlamu'

deidara a primit ress ala negru care iti da hp eu am 29 k cu iteme

care stie cum era pagina aia care incercai sa faci arme+5+6+7 etc:d

pt ce ala e doar un joc nu are nici cea mai mica legatura cu silkroad acolo dai numa+7 daca vrei in silkdoar daca iti asa +5 cu aceleasi elixire

Posted

well...vad ca e activa lumea pe aici :beer: hmm as incepe si eu de la 0 cu un warrior si nush cu ce server sa incep...pe titan a mers careva...???...pe unde sant romani mai multzi...?

Am intrat eu pe titan doar de "funny" si e o guilda de romani acolo, :P eu iti recomand sa asteti sa apara un server nou, asta cred cat de curand, sa nu mergi pe un server unde deja toata lumea e 90 si full suns. Apropo cica mia zis unu ca el impreuna cu multi altii care folosesc sbot au vb pe forum ( forumul botului "cred") sa isi cumpere toti premium + si sbot si sa formeze un intreg union si sa faca rapid 90 si sa fie al lor serverul, ceva de genul. Deci el s-a referit la urmatorul server nou, deci cred ca mai bine asteapta al doilea server nou :)) sau bagate pe titan :D

Posted

pt ce ala e doar un joc nu are nici cea mai mica legatura cu silkroad acolo dai numa+7 daca vrei in silkdoar daca iti asa +5 cu aceleasi elixire

poi da man pagina cu jocul ala il vreau lol daca mai stie careva pagina

Posted

e misto chestia :D dar ar fi si mai misto daca ar face un top, si sa poti vinde de la unu la altu armele, sa le poti pune in stal, blablabla, ar fi cel mai misto, nu s-ar mai juca lumea sro :))

Posted

normal lol cu sun in mana:)) asa si eu pe babel cu som glavie+7 i fac pe astea cu 5-6 lvl mai mari ca mine si e cam 0 farm glavierul :D

sun in mana si set sun +6+7 :) si acu e cel mai tare are lvl 90 si pe warrior are aproape ful sun si parca 12 Bil left :)

Posted

cine a spus ca turcii is niste nesuferiti ... mare dreptate a avut ... faceam si eu niste setari si exact cand am apasat ENTER hop si un invite de la o guilda de turci ... si acum is in ea ... si nu vad cum sa ies ... nu mai tin minte cum era ... somebody help me :D

P.S. mi-am amintit ... fierbeam de ciuda.. trebuie sa merg la seiful guildei acolo ;)

RESPECT :tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...