Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

OFF:mai sunteti suparati pe mine?:)

ON: cum pot sa fac honor points?

absolvi playeri in academie trebe sa fie maxim lvl 29 cand i bagi ca sa ei honor point (daca is mai mari de 29 iti da 0) si iti da cam 29 de puncte pe player dar sincer nu se merita pentru ca nu merge dat in trade deci ajungi 80 si ce facit iti ei sun arma de 8d si dai si 40 mil pe cand de 50 mil poti sa iti ei o arma de 85+5 ....

Posted

eu cu premium cu de la lvl 10 am premium de 200 silk si am fost si plvl destul de mult pana pe la 53 si acuma sunt 56 dar tin sa preceizez ca am farmat pe dealungul lvlupului si am mai am doar maine premium

sincer cu un premium faci lvl 64+ si doar sa ai plvl in alea 5 h...cel putin eu am facut cand jucam pe aege 60 in doar 2 sapt ...si am jucat doar in alea 5 ore si eram si full farm:P

si app daca mai are careva vreun acc cu archer lvl 52+ de vanzare sau mai mare

Posted

(:| Back From School xD. Acu incep sa farmez pe phoenix macar 1lvl farmez cat sami ajunga pt 80 heuksal - > emperor skill xD.Btw we lost the fw ...Uniunea e plina de turci , si acu am inceput sa-mi dau seama nu urasc turcii , urasc idiotenia si felul in care ei se comport .Jocul acesta ne face sa uram oameni cu care nu am avut inainte nimic pt ce...pt ceva imaterial care nu poti controla ...

EDIT : Peace OuT :tiphat:

Posted

salz all

deci copiii iar se cearta=))

deci darth[andrei] tin sa te contrazic cu citatul acela:) trebuia sa scrie sa nu ai incredere in pushtime, si nici in franele de la dacie =)) si cred ca nu ma contrazice nimeni, pt ca sa fim seriosi toti under 17 ani se vor prima lvl 100 daca se poate chiar daca suntem la cap de 90 , dar faza e ca nu cer mult : nu faci si u plvl, si nu ai sa mi imprumuti si ie cateva sute de k ? ca asta se cere , nu stiu sa munceasca , se tin de prostii dupa cate vad , va scamati unii pe atii, ce ati patit fratilor? in loc sa vb de chestii imprtante va certati ca la usa cortului ,faceti va fratilor un wizz de lvl 64 daca e poate nu FF , si dupa farmati va charuri in prostie si lasati accounturile celorlalti in pace, si kum a zis si salam, nu i ajut pe multi romani, dar nici nu stiu daca am multi romani prieteni dar si seriosi , sa i ajuti de placere,

deci generatia noua nder 18 ani, no offence guy s ,dar munciti pt alea 100K sau milioane, nu v ma dce t la taxiuri des ca acolo cheltuiti lovelele, inca odata nu lvl e importat ca ala se face , farmati si faceti lovele sau bani astea 2 lcrri sunt imporante ,parerea mea,

i nca un lucru guildele car aumasteri under 18 ani nu tin, da nush dc poate mi spune ti voi

si next e d nul phyco , mane nici un player intreg la minte nu cred ca ti ar vinde un wizz e 85+ cu 500 RONi , dc? p ca se face greu ,nu poti buta cu el oriude , s in al doilea rand daca ai un wizz cum m zis mi sus iti faci la caruri de spargi,+ ca s faci un wizz de 85+ cred ca u ca player bagi mi mult de 500 roni ca sa l faci 85+ si nu mai zic de nervi tociti ca nu ai unde sa bati klumea c s nu mori, + alte chestii,

sper ca nu am exagerat dar cred ca am dreptate

peace

imi pare rau ca trebuie sa te contrazic dar eu sut under 17 ^^ si nu sunt deloc din ceea ce spui tu acolo, nu cer plvl si nu scammez pe nimeni, nu imi place cand o persoana isi pune increderea in mine , iar eu ce fac ? il scammez ?. Am avut prieteni pe care ii cunosteam de 1 saptamana pe sro, nici nu i-am vazut in viata reala, si mi-au imprumutat charul sa ma cresc sau sa ma duc la FW, si nu i le-am cerut eu, ei mile dadeau, ma intrebau dak am nevoie de putin ajutor, iar acele charactere au fost 85-90, aveau si +7 pe ele , etc, si nu le-am facut nimik,,, dupa ce aveau nevoie de ele inapoi, imi spuneau iar eu le dadeam inapoi,,,,, intra pe serverul unde joc eu, si intrebai pe romani ( aproape toti, ca nu ii cunosc chiar pe toti) si spune: e de incredere Mario ??? si vezi ce iti raspund :D, intradevar ai umpic de dreptate acolo, dar nu spune "toti" aici gresesti mult, spune "o mare parte dintre ei". Am si eu prieteni care sunt under 17 ani, si isi cumpara gold non-stop, nush daka joaca de 2 luni si si-au cumparat cam 800m gold, si silk iara in prostie, si toata ziua stateau in plvl, si dupa ce li se terminau cereau imprumut -,-, ala da , intradevar nu e SRO, adik nu e niciun joc :P.

Imi cer scuze pt greseli ! :D

un rogue cu recovery division poate omora un giant?

si trebuie sa foloseasca xbow extreme sau nu in bataia cu giantu`? multumesc

eu sunt crossbow lvl 68 cu set +3(adik slabut) si acum dau jos bardul pt cleric, e deja lvl 44 bardu, si clericu 24, iar cand aveam bardul, rezistam cu crossbow extreme la un giant :D, dar ma ajutam cu vogire ^^, sper ca iti sunt de ajutor .

Posted

Am 15 ani si nu vreau sa ma implic in niste certuri idioate care duc direct nicaieri am 3 prieteni f buni uneori cam idoti dar asta e viata nu poti sa ai numai prieteni superman intelegeti !!!deci traiti viata cum va place jucati cum vreti faceti tot cum vreti nu o pateste nimeni decat voi

RESpECT :tiphat:

Posted

pff am si eu o problema cand vreau sa ma loghez cu un cont pe site imi zice asa... si cand vreau sa ma loghez sa bag silk tot asa imi arata

Imagine IPB

si dk incerc sa bag o adresa de email sau un nick imi zice k nu e bun:((

Posted

Te poti astepta la orice de la Gaymax. E o problema, cred eu :D Adik una din miile pe care le au. Nu cred ca trebe sa faci ceva, Isi va reveni. Cred !!!

Posted

pff am si eu o problema cand vreau sa ma loghez cu un cont pe site imi zice asa... si cand vreau sa ma loghez sa bag silk tot asa imi arata

Imagine IPB

iti verifica email-ul, iar un nickname iti pui tu care ai in joc

Posted

salz all

o Angel u joci pe HERA , ia z mi si ie cine mai are Fortressul pe hera? tot Predators?=))) u uniunea lor de turci? , trebuie sa mi mai fac unaccount pe hera sa vad ce s a mai schimbat:P dupa 1 an

deci voi din FallenAngelz faceti va un union klumea cu royalsul, i ceilalti , ca sa i bate ti pe predators dar nuprea vad ca aia joaca de sparg silkul

Posted

salz all

o Angel u joci pe HERA , ia z mi si ie cine mai are Fortressul pe hera? tot Predators?=))) u uniunea lor de turci? , trebuie sa mi mai fac unaccount pe hera sa vad ce s a mai schimbat:P dupa 1 an

deci voi din FallenAngelz faceti va un union klumea cu royalsul, i ceilalti , ca sa i bate ti pe predators dar nuprea vad ca aia joaca de sparg silkul

exista 2 guilde

FallenAngelz si FallenAngels

iar FallenAngelz ii pt cei de lvl mai mic(am toate accesele!!!)

Posted

pai de cand sa mutat site la joymax.com/silkroad te pune sa bagi astea

puneti mailu tau da cu @yahoo.com nu doar id si nick name poti sa pupi ce vrei

si la mail poti sa pui ca daca e nevoie til schimbi dupa aceea

:tiphat:

Posted

ma gandesc ca ar fi bine sa nu mai dea voie sa se inregristreze conturi ( p silkroad online ar fi ceva poate asa scapam de botzi

AM FACUT LVL 90 hehheheheh youuupiiiiiii sunt HAPPY

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...