Trane Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 eu vas recomanda sa va lasati de sbot pentru ca am auzit pe venus ca cei de la joymax o sa fara rolback din cauza la sbot deci singuri care vor avea de pierdut sunt jucatori de ce? simplu pentru ca uni nu se multumesc cu 1 char pe care sa buteze si vor 10-15 ....Rollback?! Se face doar in cazul in care se arde un server. Cum s-a intamplat asta vara cu Troy si Greece s-a facut rollback cu hmm 3-5 ore daca imi reamintesc corect. Folositi sbot fara grija , nu toata lumea are gold bots si plus cei fara silk isi iau ban la prima inspectie
lucicam Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 da ce se intampla daca se face rollback la server ? :huh:
Trane Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 da ce se intampla daca se face rollback la server ? :huh:Cumva un Rewind ^^ ca la casetofon
ghitzal02 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 eu vas recomanda sa va lasati de sbot pentru ca am auzit pe venus ca cei de la joymax o sa fara rolback din cauza la sbot deci singuri care vor avea de pierdut sunt jucatori de ce? simplu pentru ca uni nu se multumesc cu 1 char pe care sa buteze si vor 10-15 ....eu folosesc numa unu asa ca....
Albert1994 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 nu toata lumea are gold bots si plus cei fara silk isi iau ban la prima inspectiesi cei cu silk? care de exemplu pun sbotu in acelasi timp pe vreo 3 char? u folosesti sbot trane? :tiphat:
Regenesis Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 A primit suspend permanent ShadowMoon pana la urma.
iReaLRauL Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 stall :) sau pwlDa ma .. eu inteleg .. nu am ce vinde .. si am intrebat ce sa cumpar ca sa dau mai scump dupa ce sa ma orientez ?
BijuuMode Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Da ma .. eu inteleg .. nu am ce vinde .. si am intrebat ce sa cumpar ca sa dau mai scump dupa ce sa ma orientez ?uitate dupa stonuri de int de 9 pe venus se vand cu 1 mil rpd si 1,8 daca vrei sa stai 1 zi cu ele sa le vinz
Guest _Mihai_ Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 (edited) Sunt ShadowMooN multumesc pentru ban... mi-am cerut scuze.. a reclamat cineva ca a patit ceva? dupa cum ati si vazut nu are niciun virus fisierul si nu e niciun keylogger! Moderatori ratati! (dati-mi ban, banip degeaba) am ip dinamic and again permanent Edited January 22, 2009 by Regenesis
The Dash Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 A primit suspend permanent ShadowMoon pana la urma. mersi de intelegere. on: eu acum imi cresc un wizz pe oasis sa imi farmez mie si unui prieten bladeri :P. cand termin cu lvl (52 mai exact) daca vreti fac si al altii powerfarm doar sa va tineti. facem o uniune lui cipi mai buna Edit: @_Mihai_ din cate am inteles chiarul care il arata la status e a altcuiva deci da ar trebui sa fie reclamatii
Guest _Mihai_ Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 mersi de intelegere. on: eu acum imi cresc un wizz pe oasis sa imi farmez mie si unui prieten bladeri :P. cand termin cu lvl (52 mai exact) daca vreti fac si al altii powerfarm doar sa va tineti. facem o uniune lui cipi mai buna Edit: @_Mihai_ din cate am inteles chiarul care il arata la status e a altcuiva deci da ar trebui sa fie reclamatii lol ) carul altcuiva? ala eu l-am cumparat 800 de mii omu e din slatina lasa-te dc vreis a ma bagi pe mine in belele?
Albert1994 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 ce bluuri ziceti ca ar fi mai utile (mai bune) de pus pe dress?eu ma gindeam pt hat: parry ratio 5% increase si damage absorbition 5% increase...pe ''cheest'' attack rating 5% increase, hp 150, damage 5% increase...aici sunt indecis intre ignore monster defence 1% si hp recovery 25% increase...voi ce ziceti ? ^^ :tiphat:
Dr4q_Sti3 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 ce bluuri ziceti ca ar fi mai utile (mai bune) de pus pe dress?eu ma gindeam pt hat: parry ratio 5% increase si damage absorbition 5% increase...pe ''cheest'' attack rating 5% increase, hp 150, damage 5% increase...aici sunt indecis intre ignore monster defence 1% si hp recovery 25% increase...voi ce ziceti ? ^^ :tiphat:la chest fara int str sau hp increase baga si u un blue de doua ori ,defapt pe nici un iteam din iteam mall sa nu bagi aleaparerea mea
BijuuMode Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Sunt ShadowMooN multumesc pentru ban... mi-am cerut scuze.. a reclamat cineva ca a patit ceva? dupa cum ati si vazut nu are niciun virus fisierul si nu e niciun keylogger! Moderatori ratati! (dati-mi ban, banip degeaba) am ip dinamic off: si pe ip dinamic se poate da ban si sa nu mai poti sa iti faci cont exemplu 79.117.101.130 pune 79.117.101.* adica * e clasa de Ip ON : Albert1994 da merge
Albert1994 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 la chest fara int str sau hp increase baga si u un blue de doua ori ,defapt pe nici un iteam din iteam mall sa nu bagi aleaparerea meaacelasi blue de 2 ori nu se poate baga...intre hp recovery 25% increase si ignore monster defence crec o sa bag ignore monster defence :P :tiphat:
The Wizard Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 badfist nu se poate da banip pe clasa. pentru ca multi useri nu o sa mai poata folosi forumul. dar ca sa nu luati suspenduri evitati sa postati boti, loadere sau alte chestii pentru ca in primul rand sunt ilegale (e cum ai posta un crack la un joc), iar in al doilea rand multe din ele au virusi. fara rege aici era un dezastru total, mai ales in topicul despre sro, deci nu ai de ce sa il faci ratat. btw sa stii ca ban se da mai repede decat faci tu un cont de mail si un cont pe forum. eu as propune sa se faca un subforum despre sro o parte cu tutoriale/probleme si o parte cu discutii libere. desi nu stiu cati vor posta tutoriale... mai nou te lauzi ca ai omorat-o pe tg la lvl 90. eu acum sunt pe farming...
Equilibrium Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Hehe lvl 57, pot purta set D7, doar ca nu mi-am gasit piesele :(In curand schimb prefixul in 6 :D
BijuuMode Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 badfist nu se poate da banip pe clasa. pentru ca multi useri nu o sa mai poata folosi forumul.dar ca sa nu luati suspenduri evitati sa postati boti, loadere sau alte chestii pentru ca in primul rand sunt ilegale (e cum ai posta un crack la un joc), iar in al doilea rand multe din ele au virusi.fara rege aici era un dezastru total, mai ales in topicul despre sro, deci nu ai de ce sa il faci ratat. btw sa stii ca ban se da mai repede decat faci tu un cont de mail si un cont pe forum.eu as propune sa se faca un subforum despre sro o parte cu tutoriale/probleme si o parte cu discutii libere. desi nu stiu cati vor posta tutoriale... mai nou te lauzi ca ai omorat-o pe tg la lvl 90.eu am fost admin pe un forum de tutoriale etc etc cu starmedia (dupa ce am plecat eu si stafu sa dus de rapa ) si asa le dadeam ban pe clasa :)
Negruu Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Cumpar Arcas pe ISRO lvl 64 + in schimb pe un Glavier lvl 78 aproape full farm pe ECSRO ... acusi o sa fie si ful farm detalii la euteo89@yahoo.com :>
Dr4q_Sti3 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Cumpar Arcas pe ISRO lvl 64 + in schimb pe un Glavier lvl 78 aproape full farm pe ECSRO ... acusi o sa fie si ful farm detalii la euteo89@yahoo.com :>pe ala sa ai noroc sa primesti un 56+ pt ca e foarte mare diferenta dintr ecsro si isro
DebiL Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Cumpar Arcas pe ISRO lvl 64 + in schimb pe un Glavier lvl 78 aproape full farm pe ECSRO ... acusi o sa fie si ful farm detalii la euteo89@yahoo.com nai noroc aicea dinte de 2 luni dau si eu posturi ca cumpar si nu gasesc:))
PsychoR0 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 "bufful" ala este de fapt un atac de la bard...si nu ar fi trebuit sa ramana.Domnul alex buca aka drolletje aka psych0ro este cel care incerca pe forum sa pacaleasca playerii sa ii dea nush cate mil k cica fusese golit...dupa nu stiu ce alta tentativa jalnica de scamm....eu nu i-am furat niciun cont. asta ca sa fie clar.Intr-adevar mi-a dat la un moment dat id si pw cand i-am propus un schimb,dar nu a mai fost de acord si n`a iesit nimic.Dupa aceea contul paraz0r a fost luat inapoi de unul din prietenii lui gaijin...nu de mine.Apoi eu l-am cumparat de la domnul gaijin.Nu este vina mea ca domnul alex buca nu a schimbat alternate e-mail si celor doi le-a fost usor sa ia contul inapoi avand deplin acces.Ma rog...asta va priveste.Dupa ce am achizitionat contul domnul alex buca se milogea de mine cu replica "haide mane da-mi contul si promit ca te las sa joci pe el" in timpul asta avand la status "Care ma ajuta sa imi recuperez contul paraz0r lv 87 wizzz dau recompensa" sau ceva de genul...asa ca nu mi-a starnit deloc compasiunea. In concluzie...eu nu am furat nimic...daca aveti probleme le rezolvati dar nu imi patati mie numele.Apropo,cred ca ti-a trecut ora de culcare.Noapte buna.deci mane u intri de joi in pasti pe mess eu intru numai sambata si duminica cand intru nu te gasesc on si in plus nu raspunzi la telefon(daca ai sti io nus scammer daca as fi fost ai fi gasit charele DRACULA_ sau 7Sins goale fara iteme fara nimik ca tu miai dat idu si pw de la eledaca as fi vrut imediat as fi intrat cu un al 2 lea account si leas fi golit dar nu am facut astaeu vreau sa vorbim cred ca miai pus idul la ignore ca vad ca nu raspunzi si stiu ca esti ona si imi zisa cineva ca cica eu stiu secret answeru de la DRACULA_ ceea ce nu e adevaratma ce gunoi de om esti, tu i l-ai furat pe parazor de la Alex, esti un gunoi, el ti l-a dat si tu i-ai zis ca parola nu mai e buna si ai schimbat-o rpd, lasate de sro frate,warn level up, jigniriaici nu ai dreptate nu el mi la luat la luat altcineva are dreptate ca la cumparat ca nu stia idu si pw :tiphat:
ciupilan Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 lol ) carul altcuiva? ala eu l-am cumparat 800 de mii omu e din slatina lasa-te dc vreis a ma bagi pe mine in belele? STI KUMVA KUM SE NUMESTE ACEL OM DIN SLATINA....?
PsychoR0 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 wtb wizzard lvl 85+ pe orice server ofer intre 4-5 milioane(400-500RON) trebuie sa fie farmat cel putin lvl 85 Sunt ShadowMooN multumesc pentru ban... mi-am cerut scuze.. a reclamat cineva ca a patit ceva? dupa cum ati si vazut nu are niciun virus fisierul si nu e niciun keylogger! Moderatori ratati! (dati-mi ban, banip degeaba) am ip dinamic auzi am o intrebare de unde ai u playeru Drolletje?
DebiL Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 pff nare nimeni ma un archer de 52 + sau 64+ de vanzare?