Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

ms pt raspuns...dar mai am o probleama multi imi zic k questu cu salve wathcer se gaseste in punctul insemnat pe harta...dar eu nu gasesc nimik la acel npc..pur si simplu nu imi da nici un quest..pls help me

Imagine IPB

Posted

ms pt raspuns...dar mai am o probleama multi imi zic k questu cu salve wathcer se gaseste in punctul insemnat pe harta...dar eu nu gasesc nimik la acel npc..pur si simplu nu imi da nici un quest..pls help me

Imagine IPB

acolo ar trebui sa fie un mos.... :P

:tiphat:

Posted

daca iau un item de la magazin si pun un blue pe el apoi ii distrug e posibil sa imi vina Stone Of Luck ?

vrei sa cumperi stone de imortal???

adika din itam mall

ca doar cu cele cu imortal iti pica

Posted

Hmm, imi pare rau ca ma abat de la discutia cu questul, dar vreau sa zic ca jocul asta e ca un drog, si de multe ori ma intreb de ce il joc si nu gasesc respuns si ma joc in continuare, ei bine intr-un fel e o mare porcarie intr-un fel e funny.Chestile nasoale sunt:

-full turci si egipteni(arabeti)

-e plin de buguri

-o gramada de hackuri'

-plin de goldboti (peste tot pe unde mergi ii vezi)

-toata lumea boteaza si tot timpul sunt afk (nu mai are farmec jocul)

-toata lumea cumpara gold ca nebunii, si cumpara +7, sunuri, etc, (aici iar nu mai are farmec jocul)

-si dam banii in prostie

-si in ultimul rand pe cei de la joymax ii doare undeva de jucatori, se gandesc doar la $$$

Iar marea intrebare este: Care mai e farmecul jocului ?

Cred ca ma voi gandi bine si ma voi lasa, imi cer scuze dak nu va place mesajul asta :P eu imi spun parerea.

Guest angellldead
Posted

WTS CROSSBOW 85+7 FB CRIT 14..Pe Server Athens..IGN ..Mafya_Hell ....or FatherOfHell

Posted

Hell...prietene..Andrei...Stii ca de obicei nu ma iau de tine , adica niciodata , si iti tin partea mai ales ca am fost pe acelasi server ...Dar nu , chestia aia a fost un offtopic total si ai mai si scris cu marimea 72 but w/e... Tocmai mi-am reincarcat contul cu 2botcards , p+ sp ticket xD . Sper sa fac 85 ^^ . 76 aproape acu . @ Birchoff , pai daca esti in cautare de piese garment sa verifici ca de obicei e un staller acolo , StallOfCloud , are iteme garm . Si langa mai e unul LionHeart al unui prieten , acolo e cel mai sigur sa gasesti garments. Peace out :tiphat:

Posted

Awesome...pwrfarmed huh ?^^. Ieftineala arcul ala ^^. 132mil only hmm wicked xD . Atunci un 85+7 sword = > 40-50 mil lol ^^ Pai grois dute la heart peak acolo e un mos vorbeste cu el .. o sa te puna sa te plimbi de nebun prin rock mountain ... Good Luck Gn8

Posted

nah...oricum ceva de genu :))

@Deidara pt banii aia nu ar fi trebuit sa fie fb? :P

:tiphat:

pe venus una +7 fb e 700 mil nu prea incearca luma la +7 si sa vand cine a facuto a bagat 300 mil sa o faca ;) deci 100 mil profit se merita dupa tine ?

Posted

mha vreau si eu sa joc SilkRoad...dar pe international tot asa serverele sunt full mereu?am si eu nevoie de ajutor ca is incepator...daca vrea cineva "sa ma ia sub aripa lui" datimi add la id: yaiba5623

Posted

Daca vedeti id asta aveti grija ca va de keyloggere.. http://img205.imageshack.us/my.php?image=hackrc4.jpg

wow am vazut ca ai sbot,esti multumit de el ?am vazut pe site e mult mai complex si mai informativ. botezi de mult cu el? si eu as vrea sa incerc dar na is isro dependent ^^ sa imi spuneti si altii daca sunteti multumiti ca chiar as vrea sa iau si eu :P

Posted

mha vreau si eu sa joc SilkRoad...dar pe international tot asa serverele sunt full mereu?am si eu nevoie de ajutor ca is incepator...daca vrea cineva "sa ma ia sub aripa lui" datimi add la id: yaiba5623

tu nu esti incepator esti doar lenes,, joci jocurile pe very very easy , ei bine isro e very vrey hard frustating

peace man

dute pe gaia ca e acolo atentat care face pwfarm . inca .

Posted

Grois, mi se pare mie sau tu si gold ticket si premium?

nu am am numa prem+ manuta aia care te-a indus in eroare e de la prem+ si arata cat timp mai ai premium activ si cate zile de prem mai ai....iar cealalta pictograma e icoana premiumului in sine care arata ce imi ofera premiumu adik dai clik pe unu cu prem si duci mouse-u pe acea icoana ai sa vezi ce iti ofera...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...