Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

salut....cine stie ce este cu eroarea aceea ..C++ library...trlalalalala ..

ma dispera.! am sa fac un screen cand o mai aparea.

PS : Heavenly te-am rugat odata pe Mess daca ma poti ajuta cu un reconect! nu am mai primit nici un raspuns :dontknow:

Posted

:blink: se pare k nu prea se mai joaca SRO; sa ma laud si eu putin: Am sos Spear lvl42+3 :bananadance2: cheap very cheap 15 mil....in curand am sa o fac invincibila

Posted

koila ce Mag attack power are (cat % ?) si ce phy reinforce ( cat %?) k astea conteaza la un spear sos

eu tot sos spear am :D 32+3 Mag attack power 76%, Phy reinforce 51%

42+3 Mag attack power 82%, Phy reinforce 42% ....... daca tot veni vorba de sos spear :P

EDIT : Dar tu esti Hibrid glavier si folosesti Spear? :-O

dar ce ai vrea sa folosesc Glavie? :kar: cand o mai da de vreo 20 de mil...am sa imi iau si de aia sa fac diferenta

Guest boOgi3m4n
Posted

sa intri p oasis sa vezi som bow +5 pt farm de la 100 mil in sus ;)

Posted

@BlackCurse---- fratie eu is un hibrid mai deosebit...pana la lvl32 am bagat and 2 la str cand 2 la int cand 3 la str cand 3 la int nici eu nu mai styu ce ia-m facut ..k sa fiu sincer am fost cam NOOB la inceput, nici acum nu sunt departe de NOOB ..dar nici ca alti nu sunt!! si sa revin..de la lvl 32 in sus in bagat pe STR... acum nu astept decat un SFAT :D ce drq sa folosesc Spear sau Glavie

Posted

cand jukam eu , nu aveam lag tot timpul :))) doar 40% >.< orcum daca e sa imi fac un char nou , mi-as face str\spear\lithting-fire sau lithing-heaL? sugestii?:))

Posted

Pai daca faci STR >> e clar glavie !! nu spear....spear e pentru INT !! dar tu poti sa iti faci ce vrei si cum vrei !! si daca iti faci STR propun sa iti alegi una dintre FIRE si LIGHT !!! daca faci int le pui pe amandoua ! :)

Posted

Nici unu !! Adica....daca esti thif,te omoara hunteri mari ... daca esti hunter te omoara thifi mari .. deci cel mai bine cresti si pe la 32 te apuci de trade de 1 stea !!

Posted

:( era vorba de un bot... NU MEREEEE~x( de ceee de ceeeeeeee help

scrie o gramada de actiuni..... moving forward... sta pe loc.... startin first buff ( SAU CEVA DE GENU ) iara sta pe loc :| ceeee aaarrreeeee PM ME CU INFORMATII PLS ;) la cine ia mers sa bage PLS idu de mess norby_boy2006 :D PLS HELP MEEE :angry1:

Posted

Nu am avut intentia de a'l informa gresit...eu asa cred si asa am citit buildurile !! Crezi ca m'as simti mai bine daca am mintit pe cineva ??

P.S eu nu l'am informat pe koila !! Eu am ajutat pe cineva despre build si ce sa isi faca daca e STR respectiv INT !! citeste atent pls...inainte de a invinui!

Posted

MUHAHAHAHA nimeni nu acuza pe nimenii.....si mai ales cei din afara! Doar eu pot tipa la ala care a gresit si sa ii cer gold k sa scot sp-urile bagate aiurea..asa k PEACE :P

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...