BeautifulMind Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Kewl :X Dar va dura timp sa apara si pe isro...daca o sa apara.
Guest Grois Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Avatar nou pe ksroShadowMooNdesigur totul depinde de cum iti joci caracterullllllllOOOOlll :beer: ll e superb dk nu-l am ma spanzur:))))))) e bestial nu ma ce ziceKewl :X Dar va dura timp sa apara si pe isro...daca o sa apara.nu.. in materie de avatare si dresuri nu... maxim o luna si e si pe isro dk nu poate o sa avem surprize sa fie chiar in una din zilele urmatoare... la asa ceva joy maxul apeleaza repede pt k se castiga frumos din avatare... parerea mea:)
Albert1994 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Avatar nou pe ksroShadowMooNdesigur totul depinde de cum iti joci caracterulfoarte foarte frumos...unu dintre cele mai reusite ;) :tiphat:
Equilibrium Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 foarte frumos avataru, eu demult astept sa bage astia un avatar fain sa-mi cumpar :D
Dr4q_Sti3 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 foarte frumos avataru, eu demult astept sa bage astia un avatar fain sa-mi cumpar :Dmai asteapta vreo 2-4 ani ca ala e ksro nu isro:))
Florin_LOVE Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Avatar nou pe ksroShadowMooNdesigur totul depinde de cum iti joci caracterulii for ever pe ksro??am auzit ca dureaza 28day fiecare avatar :(
sile33333 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 A jucat careva vreodata pe kSRO??? Am gasit un ghid aici : http://www.silkroadforums.com/viewtopic.ph...egister+on+ksro si ma gandeam sa incerc......Si se laudau unii k in kSRO nu sunt svr crowded never.....este posibil?????
Dr4q_Sti3 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 era un filmulet pe youtube care iti zicea cum poti sa iti faci cont pe ksro stie careva cum sa il gasesc sau sa imi zica el cum fac cont?......
alexxx70 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 doar un nebun (mai mult decat nebun) at face lvl 1 data la 2 zile batand manual :> eu am fost unul din nebunii aia...am jucat numai si numai handgrind pana la lvl 83 cand am renuntat de tot la SRO...am realizat nu numai lvl-ul respectiv ci si multe alte chestii in tot acest timp dar slava Domnului ca mi-a pierit microbul asta... am tot vazut tam-tam pe tema paginii cu numarul 1000... nush daca e chiar un motiv de lauda. fara nici o insulta la adresa cuiva de aici,dar sunt multe posturi aiurea,foarte multe,care nu prea isi au rostul. asta in afara de off-topic prezente din cand in cand. intr-adevar,nu e un joc cu prea multe noutati,cel putin nu in perioade destul de scurte. dar totusi... spor la lvl tuturor,bafta la dropuri. PS : dupa 5 zile de crescut cu toate cele 3 caractere ale mele,in Beak Peak,bilantul e urmatorul : 100 elixirs weap si prot ,combinate (mai multe weap), 30 k elemente de D9,din fiecare (earth,water,fire,wind), 50 iteme - arme si haine (mai multe haine). Hehe,nu tin neaparat sa ma laud,dar mi-am vazut un scop implinit,si anume de a-mi vedea "mini-armata" personala la lucru :> cheers :tiphat: ...sunt perfect de acord cu tine ca acest fapt si anume ca pe acest forum s-au "realizat" 1000 de pagini nu este deloc un fapt de laudat tocmaipt ca ca cel putin jumatate din posturi nu isi aveau rostul ca sa nu mai vorbim de "cireasa de pe tort" adica posturile lui postez de la pagina 999 si cu asta chiar rog un admin sa ii dea un warn daca se costata ca a incalcat vreo regula cu acele repetitii de questuri total inutile. ...cat despre modul cum joci cu cele 3 caractere ale tale dupa parerea mea este un mod de a juca aproape ideal tinand cont de cerintele actuale ale jocului in timp investit versus nevoia de gold,iteme,elemente...felicitarile mele, esti un tip care joaca si cu creierul. desigur totul depinde de cum iti joci caracterul ...super fain avatarul...aproape ca m-ar face sa revin in SRO numai ca sa vad cum imi sta cu el pe charul meu dar nu inteleg insa ce ai vrut sa zici cu aceasta propozitie de la urma...adica pentru a-ti cumpara si purta acest avatar trebuie sa indeplinesti si alte conditii inafara de a cumpara silkul de rigoare? RESPEC"ALL \ :tiphat:
sile33333 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Check my link...e un ghid despre inregistrarea, instalarea si logarea in kSRO....dar io tot nu cred k nu este niciodata crowded
sile33333 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Te risti???Sau ai bagat prea mult in iSRO k sa te lasi?
Dr4q_Sti3 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 deci crezi k e posibil sa jucam pe kSRO dupa ce ai vazut asta ??? Te risti???Sau ai bagat prea mult in iSRO k sa te lasi nu ma risc vreau sa vad ce e nou acolo si ce urmeaza si aici
Equilibrium Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Din cate am observat eu personal, acel gold ticket mareste exp si la pet (wolf), e adevarat? Ca mie asa mie se pare.
evineri Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Salutare am o problema m-am bagat acum jocul si nu stiu ce caracter sa-mi fac care este cel mai avantajos [ as dori sa postati cu avantaje si dezavantaje]
Birchoff Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 ...sunt perfect de acord cu tine ca acest fapt si anume ca pe acest forum s-au "realizat" 1000 de pagini nu este deloc un fapt de laudat tocmaipt ca ca cel putin jumatate din posturi nu isi aveau rostul ca sa nu mai vorbim de "cireasa de pe tort" adica posturile lui postez de la pagina 999 si cu asta chiar rog un admin sa ii dea un warn daca se costata ca a incalcat vreo regula cu acele repetitii de questuri total inutile.+1 ... stim cu totii ca acele posturi au fost doar o incercare patetica de a fi primul pe pagina 1.000 ... de parca ar conta acest lucru ...anyway ... mai joaca careva pe Phoenix ? penurie mare de itemi la vanzare de level mare ... ma intereseaza ceva garment pentru char-ul meu ... level 68 :-? RESPECT :tiphat:
noises1990 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Ma scuzati...mai merge agbotul? vreau sa risc si eu... m am saturat de bagat silk si handgrind... puii mei...ce o fi o fi... deci... gasesc agbot functional pe elitepvpers? daca nu va rog indrumati-ma
iReaLRauL Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Am cumparat un warlock SOS de level 52 cu lucky 5 times si 35% mag attack cu 8.5 mil. Cu cat sa incerc sa o dau ? Am vazut in stall network cu 15 -16 si nu erau asa bune.
Florin_LOVE Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 imi tot da errori silku!!!imi da aia cu Don't send sau aia cu "????"ce as puatea face?
Vlad Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Ma scuzati...mai merge agbotul? vreau sa risc si eu... m am saturat de bagat silk si handgrind... puii mei...ce o fi o fi... deci... gasesc agbot functional pe elitepvpers? daca nu va rog indrumati-mada, gasesti.. http://www.elitepvpers.de/forum/sro-exploi...es-support.htmlasta il folosesc eu, merge destul de bine.. :)@florin_love, reinstall silk. asa am patit si eu
noises1990 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Ma scuzati...mai merge agbotul? vreau sa risc si eu... m am saturat de bagat silk si handgrind... puii mei...ce o fi o fi... deci... gasesc agbot functional pe elitepvpers? daca nu va rog indrumati-maAm gasit...l-am facut sa mearga ... etc ... multumesc oricum >:D<