Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

sry ca v-am luat placerea de a fi primul pe pag 1000, nu am avut nici o intentie .. dar se pare ca norocul mi-a suras :P

Hehe ... felicitari ... asta te obliga la multe posturi consistente pe viitor ;)

Posted

nu e bun wizz/warrior se bat cap in cap nu cred...

iar wizz full str e cea mai mare prostie nu da nici cat un warrior (la mobi cu 5 lvl mai mici) si moare chiar mai rpd decat un wizz full int. si aste se vede foarte repede de le lvl 26 poate si mai mic.

edit: dar pt warloc/harp ce ar merge int, str sau hibrid?

Posted

nu e bun wizz/warrior se bat cap in cap nu cred...

iar wizz full str e cea mai mare prostie nu da nici cat un warrior (la mobi cu 5 lvl mai mici) si moare chiar mai rpd decat un wizz full int. si aste se vede foarte repede de le lvl 26 poate si mai mic.

edit: dar pt warloc/harp ce ar merge int, str sau hibrid?

int full

EDIT badfist citeste pm

Guest RamoneS
Posted

Hop si eu pe pagina 1000 ... (999 a fost a mea :D)

Nu e nimeni pe Gaia cu o academie ?

Posted

lol...A colectat pickup petul un sos -.-'' dun rlly need it... 4Dg Sos female pe phoenix ^^. Btw 2lazy 2edit signature eh xD...Hmmm sa stau cu prot set la shamans sau garm ? what to do what to do ? ^^ peace out :tiphat:

Posted

Salut!

Am vazut la un coleg jocul sro si as vrea sa-l joc si eu.

Acum il instalez. Am citit tot ce era de citit. (am cont pe un site numit elitepvpers), citesc acest topic de pe la pagina 850 ( nu tot intr-o singura citire :) ) si m-am documentat cu privire la ce "build" au caracterele.

As vrea de la voi, va rog, sa-mi recomandati un server. NU voi cersi pentru level. Am aflat ca iris ar fi cel mai nou? e cineva care joaca pe acolo? Tin sa mentionez ca INCA nu am de gand sa investesc bani in acest joc. ce ma sfatuiti? ma gandeam la un arcas sau glavier (arcasul pe ice) si glavierul pe fire. Euro pare destul de complicat, plus ca are acel delay de 15 secunde pt hp.

Momentan pot vorbi doar aici, pe forum.. sunt la munca acum.

Va pup! :P surpriza! am spus "pup" :) :blink:

am cont pe serveru iris . Numele : AnaMaria

Posted

sall all si felicitari pt recordul de 1000 de pag niciun mmorpg na avut atatea pagini pe linkmania to ashaa!!!

Cu cat se vand lucky stones lvl 8 si 9??

pe tibet lucky stone d9 e de la 11 la 15 mils :P

wuhuuu si eu sunt pe pag 1000 btw am facut lvl 89 azi noapte :P :bananadance2: :bananadance2:

Guest RamoneS
Posted

pai cam 250 de mil imparatite la 8 guilde

Hello everybody.....

Deci sa inteleg ca cei care detin fortress`ul iau bani pe fiecare zi ? Si banii se duc la Guild Master ? sau direct la fiecare jucator in parte?:D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...