Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

o salam vroiam sa te prind odata sa va zic tie si baietilor de pe xian gz de fortress :clap: :clap: ,ma faceti sa fiu mandru :beer: ce nu as da sa fiu si eu pe xian intr-o guilda numa de romani anyway sunt pe alt server unde in guilda care sunt are fortress dar era mai frumos sa fiu cu mioriticii mei :cool2:

merci

si urez succes si celorlati pe celelalte servere

numai prin munca vei avea succes

:tiphat: :tiphat:

xspeed esti cocalar ,, tu crezi ca nu ai ajutat sa se ajunga la 1000 ipocritule :P

Posted

iti da niste pietre cu ele mergi pe varful muntilor in ordine brain peack eye pick si uitate pe sro.mmosite.com la restu ordinii cand ajungi pe varful muntilor(une apare aia de 90) dai click pe piatra si incepe un fel de teleport si dai click pe piatra pana it cade o frunza (cate 1 pe fiecare munte)

nu am explicat calumea da intelegi u:))

ms, asa faceam si io dar nu mio cazut nici o data si credeam ca gresesc eu ceva :P

:tiphat:

Posted

mm de alchimie acum cand totul e ieftin abia imi iasa+3 si cand i scump ce bine merge :((

EDIT de ce dracu iau dc cand vreau sa cumpar elixire (cumpar 5 elixire si dupa mi s inchide silku)

Posted

am castygat intesifing protecttor elixir si vreau sal vand ce pret sal pun?? aa cine joaka pe gaia poate ma ajuta si pe mn sa intru intrun guild de romani

Posted

am castygat intesifing protecttor elixir si vreau sal vand ce pret sal pun?? aa cine joaka pe gaia poate ma ajuta si pe mn sa intru intrun guild de romani

Trebuie sa ai lvl sa intri in guild de romani.

Sfatul meu cand vrei sa vinzi ceva.Dute in orice oras, apesi tasta F si iti apare o fereastra unde selectezi ce anume vrei sa vinzi si vezi preturile cu care sunt vandute de catre alti jucatori.Si in functie de asta iti fixezi si u pretul.

Posted

Am incercat faza cu lucky stone uitati si voi...:

http://img510.imageshack.us/my.php?image=sro2009011422154457gr5.jpg

http://img504.imageshack.us/my.php?image=sro2009011422154771fk2.jpg

http://img201.imageshack.us/my.php?image=sro2009011422154986gs4.jpg

http://img201.imageshack.us/my.php?image=sro2009011422184186zi5.jpg

Posted

Am incercat faza cu lucky stone uitati si voi...:

http://img510.imageshack.us/my.php?image=sro2009011422154457gr5.jpg

cum dracu :(( eu am bagat 5 iteme si nu mai dat nici 1 lucky

Posted

bug asa am si eu cate o data si Gm ul meu sebakan ia d/c la ori ce cumpara de pe stall network ....

noroc eu am spart 3 iteme clean si mi a dat 3 lucky

am mai spart 1 si tot nimic mai multi bani dau pe iteme decat ce castig

EDIT de acum nu mai sparg iteme decat daca gasesc cu 2 mil sau daca imi cad mie si stiu ca is ieftine

Guest RamoneS
Posted

Si cand cumperi silk cu PayPal , tranzactia se face instant ? ma refer... primesc silk`ul pe caracter instant ? :X

Posted

Si cand cumperi silk cu PayPal , tranzactia se face instant ? ma refer... primesc silk`ul pe caracter instant ? :X

da

Faceti-ma sa inteleg...Voi spargeti itemele in elemente? de ce ?

da si cad elemente mai multe mai cad si stone si dupa cum ai vazut din itemele cu imortal cad lucky stone care sunt 10 mil+ depinde de server

Posted

da

da si cad elemente mai multe mai cad si stone si dupa cum ai vazut din itemele cu imortal cad lucky stone care sunt 10 mil+ depinde de server

Da...dar asta sa fac cu itme de lvl mare presupun...70+

Nu prea vad rostul sa sparg un item de lvl 30...sau se merita?

Eu joc pe Gaia :P

Posted

Da...dar asta sa fac cu itme de lvl mare presupun...70+

Nu prea vad rostul sa sparg un item de lvl 30...sau se merita?

Eu joc pe Gaia :P

pai de 30 normal ca nu si itemele care le spargi le spargi de 80+ D9 nu 70 :))

Posted

merci

si urez succes si celorlati pe celelalte servere

numai prin munca vei avea succes

:tiphat: :tiphat:

xspeed esti cocalar ,, tu crezi ca nu ai ajutat sa se ajunga la 1000 ipocritule :P

mwehehe cum poate cineva cu numele salam sa acuze pe altcineva de cocalarie =))

normal ca am ajutat, si inca mai ajut

hai ca facem mai multe pagini decat are SRO boti....

nah asta nu e posibil =))

Posted

tu tot te legi de numele adik nickname ul meu

dar ce sati cer tie cand tu judeci omu dupa nume

apropo la fw am fost in dw si am facut pvp

am o intrebare ca vad ca voi aveti fortress cati bani primiti la fiecqare 2 sapt ???? de la fw ma refer

Posted

tu tot te legi de numele adik nickname ul meu

dar ce sati cer tie cand tu judeci omu dupa nume

apropo la fw am fost in dw si am facut pvp

pai e$t! baiat unik@t cu numele ala :))

si ma mai leg si de violarea grava a limbii romane daca vrei :))

hai baga mare ca mai trebuie o pagina

Guest RamoneS
Posted

Well...sper sa imi fi venit chestia aia de la paypal...astazi o sa ma duc si eu la banca sa vad ce si cum...

PS : Cineva cu Academy pe Gaia ? pana la lvl 60 .....

Edit : Pagina 999 :nanana: :P

Posted

muhahaa,am ajuns unde asteptam de atata vreme.

am toate caracterele mele in propriul meu party,la Beak Peak. In fine,aproape toate (3 doar) ca wizzu' e lvl prea mic deocamdata. in 4 zile in jur de 45 iteme dropate,alchemie,tablete si elixire nu mai zic...

plus ca merge exp super duper fast :D

salutari tuturor,toate cele bune !

Lord union's party (de fapt caracterele mele si ale unui prieten doar,dar in Beak Peak avem numai uniunea noastra spoturile :D )

http://img238.imageshack.us/my.php?image=sro2009011503531205ua6.jpg

Posted

muhahaa,am ajuns unde asteptam de atata vreme.

am toate caracterele mele in propriul meu party,la Beak Peak. In fine,aproape toate (3 doar) ca wizzu' e lvl prea mic deocamdata. in 4 zile in jur de 45 iteme dropate,alchemie,tablete si elixire nu mai zic...

plus ca merge exp super duper fast :D

salutari tuturor,toate cele bune !

Lord union's party (de fapt caracterele mele si ale unui prieten doar,dar in Beak Peak avem numai uniunea noastra spoturile :D )

Frumos ma ;)

Posted

neata.... faza dura: eram la un prieten.. el wizz si dadea in lord.. (pe langa multi altii) si vine un warlock si ii da lu` ala vreo 10-15 cure-uri...ghiciti cine a luat dropurile... nu va imaginati ce era la gura prietenului meu :))

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...