Guest cosmin1el Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 care imi spune si mie cum il downloadez?
defiler666 Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Heavenly : Nu la asta m'am referit ca imi iei tu itemele !! Doar am intrebat daca e riscant sau ...
Guest Blaidy Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 l-am incercat, nu e cine stie ce dar asa merge ...
smuggster Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Mie nu imi e frica pentru k oricum vreau sa ma las de silk da chiar nu stiu cum sa il fac sa atace si alte chestii ! iar cu bypass la gameguard..Cum fac acest bypass? o.O @Defiler666 nu il incerci ca sa vezi cum e? si btw stii cum se face bypassul asta sau ce e k innebunesc ??dak stii lamureste-ma si pe mine macar pe privat
defiler666 Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 l-am incercat, nu e cine stie ce dar asa merge ...Cum adica nu e cine stie ce ?? eu vreau sa stiu doar daca ataca cu skilurile care vrei tu si daca ia goldu si itemele de pe jos !
{Strik3} Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Mie nu imi e frica pentru k oricum vreau sa ma las de silk da chiar nu stiu cum sa il fac sa atace si alte chestii ! iar cu bypass la gameguard..Cum fac acest bypass? o.OUse SoftMod...(google it)Cat despre bot...daca este doar un script AutoIT nici nu merita incercat pentru ca de obicei genu asta de "bot" ataca foarte greu(rar) , d/c dese.Sunt ZECI de boti de acest fel pe un forum strain nu pot spune numele aici dar il spun cu drag prin PM. :PBot cu adevarat bun este iSroBot si in curand cand va fi lansat , Ignavus :)
smuggster Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Tx strik3 pt numele porgramelului :)! Deh asta e acum ma risc daca nu am alt bot mai bun
koila Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 lumea vroia butul ala smecher...cred ca o sa ma apuc si io din nou de sro cand o sa am mai mult timp liber :Dbotul ala smecher e botul 369 ...si e chiar ff smecher..si cred k si slym il foloseste nu styu daca e platit dar hackuit de el tot este...botul acela este atat de desptept...incat face orice... nu fuge daca ii este atacat mobul se duce singur in cetate dupa potiuni...sincer e ff destept...si in acel screen in care se vedea k slym sau heavenly e cu botul este exact 369 cel putin asa arata 369 cand te conectezi. Slym ma poate contrazice.ps: no offens e doar parerea mea!!!
[XS-Team]Slym Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 nup sunt doar codurile asemanatoare , pentru ca sursa butului del a 269 ne`a ajutat mult.@Strike ar trebuie sa citesti mai bine ce este ignavus , check it @ 0x33.org , mai intai informeaza`te si dupaia informeaza si alte oersoane , nu vorbii fara sa stii.@smuggster in ultimu` timp , s`a gandit staff`ul de la 0x33 sa il modifice , deci eu unu nu ti l`as recomanda.Cel mai bine faceti un bypass la gg ca la carte , schimbati hosturile si nu mai aveti probleme ;)
Guest cosmin1el Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Omule se downloadeaza cam greu :angry1: nu se poate sa se downloadeze mai usor ??? se poate da clientul p mess ???? dak e asa id meu de mess e cosmin_viteazul
speedd4 Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 ma eu am acelasi bot numai ca se numeste altfel e fix la fel si tot la fel facea ca nu stiam sa il folosesc
koila Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 fratilorrr incetati sa tot postati dspr boti!..vrei boT? fii baiat destept rupete de 8$ si ai cel mai sigur bot(dupa parerea mea) botu 369! mai aveau oleaca coreenii si il invatau sa faca si sarmalutze!!! :P toata ziua ...Slym in sus Heavenly in sus, oare baietzii astia nu au altceva mai bun de facut decat sa faca boti pt noi? B)
speedd4 Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 pardon pentru ei ai gresit cand ai spus: "pentru noi"
koila Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Fie cum zici tu! baietzi astia au o pregatire! noi traim inca in comunism nu ne place sa platim pt ceea ce altu realizeaza! nu sunt multi bani 8$ eu am vazut baiat care a avut lvl68 a fost hackuit!! si nu a mai vrut sa joace iar 1 an sa ajunga la lvl68 si a cumparat 4 boti! si nu a fost prins! dece? pt k joaca cu cap! nu ca boul baga botu si il lasa acolo..e 24/24 cu ochii pe el! si daca primeste PM vb cu ala care ia dat! deci daca vreit bot ..cumparati!RESPECT: XS-TEAM bv baietzi!PS:Heavenly nu uita de ce te-am rugat pe mess. daca vrei si daca ai timp! Multzumesc anticipat! :tiphat:
[XS-Team]Slym Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 intradevar , butul 369 e superb , e foarte bine realizat.
darrksnow Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Vreau sa stiu si eu pe RedSea joaca multa lume?adica multi romani? :DEu nu am dat de nici unul pana acum!Adica a trecut cam acum jumatate de ora unu din guilda Smenarii,am inteles ca e o guilda de romani :P PS:am 2 zile de cand joc pe ReadSea....pana acum am jucat pe troySunt Destui Romani Pe RedSea si iti zic si cateva guilde care le stiu eu... "Smenarii" | "SuperStar" | "Havoc" parq asa !... Si mai sunt...
[XS-Team]Heavenly Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Pe RedSea cel mai bun guild de romani este SuperStar ^^, prietenii stiu de ce ! :lol: guild de lvl 4 , most players active ! hehe ^^
Guest Blaidy Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 mda eu vroiam sa vb. cu slym dar nu a mai intrat pe mess de un car de ani si heavenly n-am id lui
[XS-Team]Slym Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 @Heavenly & darksnow yup , am batut pana acum toate guildele de pe server inafara de monstars care cu toate ca au un player de 70 si unu de 68 , nu vor sa faca war cu noi ^^BTW Nu e numai de romani , dar sunt destui romani ^^
Tzugui Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Sunt Destui Romani Pe RedSea si iti zic si cateva guilde care le stiu eu... "Smenarii" | "SuperStar" | "Havoc" parq asa !... Si mai sunt...Heavenly' date='Oct 31 2006, 16:30' post='1499120'] Pe RedSea cel mai bun guild de romani este SuperStar ^^, prietenii stiu de ce ! :lol: guild de lvl 4 , most players active ! hehe ^^ ms mult ;)am sa incerc sa cresc mai mult sa am de ce sa intru intr-o guilda :D
[XS-Team]Slym Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 1 singur player :) dragonlance , care e un share account adica joaca 5 pe el , iti dai seama ca omu creste , daca se impart aia 5 si stau on 24/24 e mult mai bine decat cu un but :).@Tzugui si restul care mai joaca pe redsea , puteti sa imi dati un pm pe Slym si raspund ( in cazul in care nu raspund mai bine lasati un note ca mai las afk cu butu` ^^ )
darrksnow Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Slym Frate mai intra si pe Forumu ala al tau :D Si explica si mie cum sa setez butu :DSi inca cv... Sunt Sanse Mari Sa Te Prinda ?!?!? Ma uitam acum pe site oficial de la silkroad si erau foarte multiiiiiiiiii prinsi cu bot....#EDIT --> Slym eu sunt darrksnow daca ma mai stii... un elf mic si pricajit dp linkmania...
smuggster Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Stie careva de unde iau un emulator pt server pirat?