Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

ce sens are sa bagi din 90 de lvl 3 puncte la altceva atata timp cat tu mergi pe ideea PURE INT sau STR...strci doar balance

nu vroiam sa zic ca daca are bagat de dinainte sa zicem la lvl 3 sau 11 nu conte :) e greseala mea nu am precizat ca nu la lvl 90 :D

Posted

el deja a gresit, deja sia pus punctele de care ti le da cand faci lv la str in loc de int

nu are mare importanta consideri ca ai pe un item in loc de int6 int3

Posted

el deja a gresit, deja sia pus punctele de care ti le da cand faci lv la str in loc de int

nu are mare importanta consideri ca ai pe un item in loc de int6 int3

o salam vroiam sa te prind odata sa va zic tie si baietilor de pe xian gz de fortress :clap: :clap: ,ma faceti sa fiu mandru :beer: ce nu as da sa fiu si eu pe xian intr-o guilda numa de romani anyway sunt pe alt server unde in guilda care sunt are fortress dar era mai frumos sa fiu cu mioriticii mei :cool2:

Posted

Neata

O intrebare...Am un wizz de lvl 29 cu 102k SP.As putea sa ma opresc din farming sa inep sa cresc lal lvl ?Ce ziceti?sunt de ajuns Sp-urile ?

Posted

nu te sfatuiesc sa probezi ce ai afirmat ...

te asigur ca le pierzi pe toate pe care le ai daca mori de cateva ori, pker fiind (si nu de prea multe ori, ci doar cat sa scapi de pk status)... asta daca nu s-a schimbat ceva fata de ultima data cand am facut eu pk, acum vreo 3 ani :-??

RESPECT :tiphat:

Eu am pierdut 20 sp`uri pe moarte anul trecut. Parca ... nu mai retin dar in nici un caz nu am pierdut 60. ;)

nu te sfatuiesc sa probezi ce ai afirmat ...

te asigur ca le pierzi pe toate pe care le ai daca mori de cateva ori, pker fiind (si nu de prea multe ori, ci doar cat sa scapi de pk status)... asta daca nu s-a schimbat ceva fata de ultima data cand am facut eu pk, acum vreo 3 ani :-??

RESPECT :tiphat:

Eu am pierdut 20 sp`uri pe moarte anul trecut. Parca ... nu mai retin dar in nici un caz nu am pierdut 60. ;)

Posted

te-o inivtat in guild ceva turck??? :-? =))

Edit: trebuie loader nou??

Ma plimb prin oras si numai guild request primesc .....(si bineinteles 80% numai guild-uri de turci).

La mine mere cu acelasi Loader.

Bafta !

Posted

Am vzt ca zicea cineva de dlvl.Sa nu faca pk ca pierde multe sp.De preferat ar fi daca ai looder sa faci un cleric de lvl 15-20 si sa-l folosesti sa-ti dea res.Sunt pe net destule programe care dau auto ress :P

pentru auto ress iau ban??? nu am silk da' nici nu mai incerc sa cumpar. am incercat sa bag dar mi-au mancat banii si silk tot nu am :crybaby: (am incercat acum cateva luni)!!!

Posted

Neata

O intrebare...Am un wizz de lvl 29 cu 102k SP.As putea sa ma opresc din farming sa inep sa cresc lal lvl ?Ce ziceti?sunt de ajuns Sp-urile ?

nu nu sunt destule pentru lvl 80+ ,trebe mai multe dar poti sa calculezi cate sp iti trebe :D

Posted

SALL ALL cum pot sa bag bani reali in silk de pe www.thepowerlvl.com??

imi puteti explica etapele plss

daca vrei sa cumperi gold, da, de pe thepowerlevel.com , pt silk din situl oficial.

@Vlad frumoasa glavie ;)

:tiphat:

Guest RamoneS
Posted

http://imageshack.us

http://g.imageshack.us/img71/bushzapatazoskillsroms1yp2.png/1/

=)) ...

PS : Ajutati`ma cu o chestie...am dat sa imi fac contul pe paypal, mi`au luat 1.50 Euro, si cica sa activez contu` cu nush ce cod...codu` ala unde imi vine ? pe mail ? un cod de 4 cifre :)...

Guest RamoneS
Posted

Imi spuneti si mie va rog frumos ?!?!?!?

Posted

Imi spuneti si mie va rog frumos ?!?!?!?

pentru ala trebe sa mergi la bancomat,sau la banca(depinde unde ai facut) si sa dai sa iti arate ce plati ai facut si acolo o sa iti scrie siteu de la paypal si codu respectiv :)

prea tare poza :)):))

Guest RamoneS
Posted

pentru ala trebe sa mergi la bancomat,sau la banca(depinde unde ai facut) si sa dai sa iti arate ce plati ai facut si acolo o sa iti scrie siteu de la paypal si codu respectiv :)

prea tare poza :)):))

aha.....pai eu am facut contu` ala de acasa.....unde imi verific ce plata am facut ? am card de la reiffeisen ...

"The charge will be refunded to your PayPal account after you confirm your card. When you confirm your card, your Sending, Receiving and Withdrawal limits will be lifted and you will be a Verified member.

If you access your card statement online, you will see the number within 2-3 business days. If you don't have online access to your statement, please wait for your printed statement to arrive by mail.

Sincerely,

PayPal"

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...