Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

lol :| am spart un item cu 3 immortal si pe linga elixire mio dat attribute of meditation :|

:tiphat:

am specificat acolo k 99% imi da.. cel putin mie ati vazut mio dat la acel item ... kum ajung in oras si gasesc un item u imm o sal sparg sa vad dk mai am succes... am vrut sa specific k itemele cu imm au o sansa mare sa dea lucky...

Posted

Pierzi dar nu atat de multe. :D . Oricum mai bine la mobi daca ai un resser cu tine ;)

nu te sfatuiesc sa probezi ce ai afirmat ...

te asigur ca le pierzi pe toate pe care le ai daca mori de cateva ori, pker fiind (si nu de prea multe ori, ci doar cat sa scapi de pk status)... asta daca nu s-a schimbat ceva fata de ultima data cand am facut eu pk, acum vreo 3 ani :-??

RESPECT :tiphat:

Posted

am specificat acolo k 99% imi da.. cel putin mie ati vazut mio dat la acel item ... kum ajung in oras si gasesc un item u imm o sal sparg sa vad dk mai am succes... am vrut sa specific k itemele cu imm au o sansa mare sa dea lucky...

s

scuzati,din greseala :-j vroiam sa spuns ca si eu am incercat faza cu immortal si din 3 iteme unul mi-a dat :P si m-am ales si cu un item cu repair invalid care nu poate fi spart,nu stiam :D si lucky cum l-am pus in stall cum l-a luat cineva :beer: o sa mai incerc dar nu prea is multe iteme si ma si seaca sa caut prin tot stall networkul...dar ce nu face romanul pentru bani :whistle:

Posted

Gata, level 32 :)

Am si eu doua intrebari :D

Cat costa lucky stone D9???

Cine are de vanzare Glaive level 32 Seal Of Star +3? Dau destul de mult..

Posted

keltzy ey l-am dat cu 9 mils si l-au luat imediat.am vazut in network ca erau si cu 12 mils si cu 13 dar am zis sa pun 9 sa vad daca am noroc si am avut :)):))

Posted

keltzy ey l-am dat cu 9 mils si l-au luat imediat.am vazut in network ca erau si cu 12 mils si cu 13 dar am zis sa pun 9 sa vad daca am noroc si am avut :)):))

da farte am specificat metoda usoara de facut bani... deic iei 3 iteme cu imm maxim 5-6 M sa investesti in ele k se gasesc destule si dk iti pik un lucky la 3 iteme te scoti cu 3M profit + elemente....

Posted

pe mars lucky sunt de la 10 pina pe la vreo 15 mil :)

EDIT: cind se termina suspendu pe Ciupilan? ^^

Posted

pe mars lucky sunt de la 10 pina pe la vreo 15 mil :)

EDIT: cind se termina suspendu pe Ciupilan? ^^

pe 18 si as vrea sa stiu de ce am primit k nici warn nu am luat...sau cel putin nu am vazut eu:|

Posted

Am vzt ca zicea cineva de dlvl.Sa nu faca pk ca pierde multe sp.De preferat ar fi daca ai looder sa faci un cleric de lvl 15-20 si sa-l folosesti sa-ti dea res.Sunt pe net destule programe care dau auto ress :P

Guest RamoneS
Posted

Am io lvl 32 +2 sos cu bluuri frumoase

Daca nu ati vazut nenea Keltzy cauta pe Gaia...

Posted

pe 18 si as vrea sa stiu de ce am primit k nici warn nu am luat...sau cel putin nu am vazut eu:|

Ai primit suspend de la IceMan cu multe pagini in urma,cand ai injurat atunci pe ala pe care l-ati propus si la ban :blink:

A fost umpic intarziat de aia n-ai apucat sa vezi.

Kelt intra pe mess sa imi dai srobu.

Posted

lvl up xD 76 in sfarsit

http://img177.imageshack.us/img177/3397/lvl76qe1.jpg

super tare, gz :hello:

am o intrebare: avem un nuker are e lvl 90 si si-a bagat 1 singur lvl la str .e mare diferenta intre unu 90 full int?mai ales ca alea 3 int de la lvl ala le poti avea pe haine?sau? :-?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...