Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

da si e foarte bine sa faci asta.

da stiu k merg activate dar kum... in acelasi timp sau unu primu si celalalt dupa k banuiesc k dk activezi premiumu in acelasi moment cu sp tiket nu merge k ar fi klmea sa iei de la prem sp dublu si de la tiket sa iei dublu dublului adik iei de 2 ori ce iti da premiumu....(cam incurcat ce am vrut sa zic dar sper sa va prindeti) pe scurt nu cred k se poate activa premium si sp tiket la aceiasi ora....

Posted

da stiu k merg activate dar kum... in acelasi timp sau unu primu si celalalt dupa k banuiesc k dk activezi premiumu in acelasi moment cu sp tiket nu merge k ar fi klmea sa iei de la prem sp dublu si de la tiket sa iei dublu dublului adik iei de 2 ori ce iti da premiumu....(cam incurcat ce am vrut sa zic dar sper sa va prindeti) pe scurt nu cred k se poate activa premium si sp tiket la aceiasi ora....

eu le am activate simultan.. rationamentul tau e gresit ... nu iei "dublu` dublului" ... hai sa-ti povestesc cum iei: daca de ex fara nimik iei x experienta si y sp-uri (ca valoare de baza), activezi premium si vei lua 2x exp si 2 y sp-uri ... activezi si sp ticket si vei lua 2x exp si 3y sp-uri (100 % valoarea de baza de la premium si inca 100 % din valoarea de baza de la sp ticket) - asta in cazul in care ambele sunt gold ;) - vorbesc din experienta, ti-am spus ca le am activate, asa e la mine ...

sper ca ai inteles ...

RESPECT :tiphat:

Posted

sry de intarziere...

glavia am dat-o pentru set sun pimpuit si +5 / +6

totusi,nu am pastrat toate piesele,am vandut cateva,vreo 3 de fapt,pentru ca merge foarte bine vanzarea de sunuri,sunt preturile mari. in fine...

cheers !

Guest RamoneS
Posted

sry de intarziere...

glavia am dat-o pentru set sun pimpuit si +5 / +6

totusi,nu am pastrat toate piesele,am vandut cateva,vreo 3 de fapt,pentru ca merge foarte bine vanzarea de sunuri,sunt preturile mari. in fine...

cheers !

Pacat...era frumoasa :(

Anyway ... My Newb :X ... pana la 3-400k mai e umpek :D

Posted

am luat 100 mil de pe thepowerlevel :D

http://img161.imageshack.us/my.php?image=sro2009011119393477it4.jpg

http://img340.imageshack.us/my.php?image=sro2009011119463009va9.jpg

charul dupa ce am luat bani :D

http://img291.imageshack.us/my.php?image=sro2009011119545244cz1.jpg

mai ramane sa iau niste armuri SOS ca nu am gasit decat kkturi dar maine sper sa fie ceva mai bun pe piata

vb maine ca e 1 noaptea la mine PEACE :right:

Posted

Voi ce imi spueti sa fac ma ?

Am level 28 cu gap 9 (am heuskal la level 19 cel mai mare).

Deci, sa fac level down si skill down ? Ca sa farmez mai bine ? Daca da, pana la ce level ?

Voua care degree v-a placut cel mai mult ?

Mie mi-a placut cel mai mult degree 8. Cand nu erau europenii. Garment,protector,armor imi placea cum arata, si armele. Cel mai mult mi-a placut atunci si urmaresc pe youtube cu mare placere video-urile de la acel degree. Europenii nu-mi plac deloc deloc. sad.gif Ce frumos era cand era 8 degree smile.gif fara Europeni.

EDIT: Cu cat pot vine STR Stone cu 10% ?

Posted

oOoO ati vorbit despre blader si eu am lipsit . Bladerul este charul meu favorit.. il ador :)

Fiind primul post pe acest an, va doresc un an nou fericit plin de realizari marete ... ce sa zic ...sa aveti un an perfect .

Posted

1. Deci, sa fac level down si skill down ? Ca sa farmez mai bine ? Daca da, pana la ce level ?

2. Cu cat pot vine STR Stone cu 10% ?

1--> nu vei face SP down!!! deci poti face linistit lvl down!

2--> ce degred??? cea de deg 8 cam 1-2mil

Posted

com se face lvl down?

DLVL faci murind din greu. Ori mergi la mobi cu cineva care face res si te lasi omorat ori faci pk.

ati gasit cumva vriun sit unde foloseste persoana respectiva chestie dinaia de schimbat sexul si fata???

Daca te referi la schimbat fata in joc iti cumperi scroll cu silk

Guest RamoneS
Posted

Neata !

Cat ai dat pe 100 mil pe gaia? ca as vrea sa cumpar si eu ....

Posted

merg simultan si la acceasi ora.

DLVL faci murind din greu. Ori mergi la mobi cu cineva care face res si te lasi omorat ori faci pk.

Daca te referi la schimbat fata in joc iti cumperi scroll cu silk

:)) .... player kill ;) ... te duci si`i dai in cap la unul (ai grija sa fie mai mic k tine ca sa moara :D )

la pk pierzi si SP :dooh:

Guest RamoneS
Posted

Cu cat pot vinde SOM Glavie lvl 8 ? un pret bun....sa scot cativa banutzi ... :D

Posted

eu le am activate simultan.. rationamentul tau e gresit ... nu iei "dublu` dublului" ... hai sa-ti povestesc cum iei: daca de ex fara nimik iei x experienta si y sp-uri (ca valoare de baza), activezi premium si vei lua 2x exp si 2 y sp-uri ... activezi si sp ticket si vei lua 2x exp si 3y sp-uri (100 % valoarea de baza de la premium si inca 100 % din valoarea de baza de la sp ticket) - asta in cazul in care ambele sunt gold ;) - vorbesc din experienta, ti-am spus ca le am activate, asa e la mine ...

sper ca ai inteles ...

RESPECT :tiphat:

ms anticipat acum imi este totul clar :beer:

aici un mic dmg de-al meu nu este cel mai mare pe care l-am dat dar e bun si asta...

Imagine IPB

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...