orezExpandat Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 uitati ceva video despre Warrior/Warlock: @postez, in al 2iela video, cind el incepe sa se bata cu 2 (Bower si Blader) il face pe Blader nu numai o data, asa ca Bladeru nu este invinciblil vs. euro chars :tiphat: da si eu am vazut astea 2 video si de aici m-am indragostit de acest build si ma gandeam sa strang cu rogue meu vreo 3,5-4k de curst heart sa scot cleric si rogue si sa bag warr/lock,ca am vreo 600k sp pe el dar o sa dureze mult prea mult si o sa inebunesc i .ma gandeam la a 2 a varianta sa imi farmez alt char. nu stiu inca nu sunt decis :-j :-j
Drolletje Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 2,567,657 SP atat mia dat cand am calculat cate sp fac cu gap 9 pana la lvl 80 e adevarat?
orezExpandat Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 2,567,657 SP atat mia dat cand am calculat cate sp fac cu gap 9 pana la lvl 80 e adevarat? dap fix atat ii.
Equilibrium Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Eram cu un prieten la pwlvl si uitati peste cine dam :)http://i304.photobucket.com/albums/nn191/g...17-15-18_34.jpgiar rezultatul a fost :)http://i304.photobucket.com/albums/nn191/g...17-20-07_89.jpg uimitor... 1.965.478 exp point gained :)
postez Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Iti zic yo ca un nuker s/s are shanse la un blader dak are bagat shi la bicheon :kar: da cu el pe jos shi fuge la departare sa deie cu nuke`u :Pasta daca bladerul nu are light si se teleporteaza langa el...2,567,657 SP atat mia dat cand am calculat cate sp fac cu gap 9 pana la lvl 80 e adevarat?sa fim seriosi...toti avem nivlam.com@albert .. se vede ca nu ai avut blader(si nu o spun cu rautate) dar nici un blader din video sau rogue(oare unde erau astia) nu sta sa se bata cu un euro fara knock down sau knock back.... asta o faci prima data.. ca delayul ala e naspa rau .. intreaba ce usor poti profita de acel delay ( la orice euro) .... si un blader poate fi (dupa parerea mea) "crescut" ori pe fast skillz ori pe knock down`s si range.. (uiti ca si bladerii au acest skill) ..ca sa-ti fac un MIC tablou.. ca si blader de lvl 37 omor un wizz/bard/warlock numai din un knock down si un stab.... sau un range atack.... tipul ala era pe str .. de aia un blader trebuie sail "tina pe jos " si numai cu stab... tot ca sa fac un paralele .. la ctf eram de lvl 33 si 2 mobi de lvl 45 un wizz si un 2hsword... si am reusit sa-i omor pe euro inainte sa ma omoare mobii... in top 4 de la seturi (rev6) sunt 3 bladeri .. de ce oare..? oricum.. e la alegea fiecaruia cu ce joaca... sunt curios daca as putea sa fac un caracter numai bard... dar nu stiu skilurile de atack la bard cum sunt... si daca poti omora un giant singur. :)
Florin_LOVE Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 stie cineva vre-un secret la alchemy?:) ca am consumat 90 de elixire weapon ptr un sword de 68 si 10 lucky si tot nu iese ... daca stie cineva vre-un secret pls post it :D :beer: daca vrai sa faci ceva + adevarat iti recomnd incainde sa dai + sa faci un faill!!!! exemplu eu cand am facut stafull de la 64+$ la +5 am pus staffu de 56+3 sa fac+4(care o dat fain) apoi am tras aier in piept si am dat fuzion
Guest Grois Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 pf stiati k dk dai ex la gold boti la la tbot ia dc:| dar sa le dai de multe ori la rand si app pt cei cre nu stiu sa faca bani fast.. ducetiva in hotan cautati iteme de 9D cat mai ieftine si sa aiba immortal si le faceti elemente...uitati rezultatul metoda e 99% eficace deci din fiecare item cu imm spart iese stone de lucky mie unu mi-o dat de 4 ori la rand din 4 iteme diferite
Albert1994 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 @albert .. se vede ca nu ai avut blader(si nu o spun cu rautate) dar nici un blader din video sau rogue(oare unde erau astia) nu sta sa se bata cu un euro fara knock down sau knock back.... asta o faci prima data.. ca delayul ala e naspa rau .. intreaba ce usor poti profita de acel delay ( la orice euro) .... si un blader poate fi (dupa parerea mea) "crescut" ori pe fast skillz ori pe knock down`s si range.. (uiti ca si bladerii au acest skill) ..ca sa-ti fac un MIC tablou.. ca si blader de lvl 37 omor un wizz/bard/warlock numai din un knock down si un stab.... sau un range atack.... tipul ala era pe str .. de aia un blader trebuie sail "tina pe jos " si numai cu stab... tot ca sa fac un paralele .. la ctf eram de lvl 33 si 2 mobi de lvl 45 un wizz si un 2hsword... si am reusit sa-i omor pe euro inainte sa ma omoare mobii... in top 4 de la seturi (rev6) sunt 3 bladeri .. de ce oare..? oricum.. e la alegea fiecaruia cu ce joaca... sunt curios daca as putea sa fac un caracter numai bard... dar nu stiu skilurile de atack la bard cum sunt... si daca poti omora un giant singur. :)sa fim seriosi...cu toate debuffurile, daca ii mai da si sleep bladerul nu mai are ce sa faca....am vazut video Warrior/Warlock cu 2H sword ia dat 2 skils la blader si la omorit (Blader lvl 90 FF) :P :tiphat:EDIT: First on Page :bananadance2:
Dr4q_Sti3 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 asta daca bladerul nu are light si se teleporteaza langa el...sa fim seriosi...toti avem nivlam.com@albert .. se vede ca nu ai avut blader(si nu o spun cu rautate) dar nici un blader din video sau rogue(oare unde erau astia) nu sta sa se bata cu un euro fara knock down sau knock back.... asta o faci prima data.. ca delayul ala e naspa rau .. intreaba ce usor poti profita de acel delay ( la orice euro) .... si un blader poate fi (dupa parerea mea) "crescut" ori pe fast skillz ori pe knock down`s si range.. (uiti ca si bladerii au acest skill) ..ca sa-ti fac un MIC tablou.. ca si blader de lvl 37 omor un wizz/bard/warlock numai din un knock down si un stab.... sau un range atack.... tipul ala era pe str .. de aia un blader trebuie sail "tina pe jos " si numai cu stab... tot ca sa fac un paralele .. la ctf eram de lvl 33 si 2 mobi de lvl 45 un wizz si un 2hsword... si am reusit sa-i omor pe euro inainte sa ma omoare mobii... in top 4 de la seturi (rev6) sunt 3 bladeri .. de ce oare..? oricum.. e la alegea fiecaruia cu ce joaca... sunt curios daca as putea sa fac un caracter numai bard... dar nu stiu skilurile de atack la bard cum sunt... si daca poti omora un giant singur. :)habar nu ai cat de mare e diferenta dintre 30 si 90 diferite skiluri atacuri in fata un wizz nu ai sanse da ca ataca primu si nu dai block
Trane Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Salut. Vad ca ati ajuns sa discutati despre blader hmm n-am citit totul ca n-am rabdare dar blade-urul nu e cel mai puternic char de fapt nici exista "cel mai tare" char. Toate au avantaje si dezavantaje si totul depinde de set si de cel care joaca acel caracter.
Albert1994 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 habar nu ai cat de mare e diferenta dintre 30 si 90 diferite skiluri atacuri in fata un wizz nu ai sanse da ca ataca primu si nu dai blockperfect de acord :D :tiphat:EDIT: nu spun ca Warrior/Warlock e imbatabil, vs. wizard nu are 100% sanse de a invinge :)
postez Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 uite asa joaca un blader adevarat.... vs arcasi vs glavieri .. vs un hibrid..... euro nuconteaza la pvp... cam nu prea il atingeau...... un knock down si 3 stabb.... ti se face hp-ul full tie (ca si blader) in timp ce adversarul e pe jos... oricum... acest video spune tot... faza cu warlock... nu prea am vazut warlock care sa omoare un blader care ii 'aplica" niste knock down`s :) na..... 2 glavieri si 2 boweri ... ce vreti mai mult? tipul stie sa joace... sa vad ce spun cei ce au un glavier ce au de spus in urma acestui video. :) oricum respect pe toti ce joaca si nu vreau sa iau in deradere nici un caracter... dar bladerul e cel mai bun :) ... si va mai trece timp pana un wizz poate spune ca a facut un blader la un pvp (gen cel mai bun din 3 sau din 5)....... laud atat de mult bladerul pentru ca are high hit rate si daca-ti prinde 3-4 crtu`ri ... stai si plangi ca ai butat 90 de lvl degeaba :) (pt unii :P )
Dr4q_Sti3 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 perfect de acord :D :tiphat:EDIT: nu spun ca Warrior/Warlock e imbatabil, vs. wizard nu are 100% sanse de a invinge :)aici te contrazic pe tine la pvp warriwar vs wizz din 10 runde cel putn 6 invinge warrior (bine daca nu se face wizzu invizibil si il ia prin surprindere pe adversar)
iReaLRauL Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Voua care degree v-a placut cel mai mult ?Mie mi-a placut cel mai mult degree 8. Cand nu erau europenii. Garment,protector,armor imi placea cum arata, si armele. Cel mai mult mi-a placut atunci si urmaresc pe youtube cu mare placere video-urile de la acel degree. Europenii nu-mi plac deloc deloc. sad.gif Ce frumos era cand era 8 degree smile.gif fara Europeni.
Trane Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 uite asa joaca un blader adevarat.... vs arcasi vs glavieri .. vs un hibrid..... euro nuconteaza la pvp... cam nu prea il atingeau...... un knock down si 3 stabb.... ti se face hp-ul full tie (ca si blader) in timp ce adversarul e pe jos... oricum... acest video spune tot... faza cu warlock... nu prea am vazut warlock care sa omoare un blader care ii 'aplica" niste knock down`s :) na..... 2 glavieri si 2 boweri ... ce vreti mai mult? tipul stie sa joace... "euro nu conteaza la pvp?" LOL WUT?! http://www.rev6.com/player.asp?id=1836111 uite la baiatu` asta http://www.rev6.com/player.asp?id=122041 si la baiatu` asta i-a tras o mama de bataie rogue/warlock-ul la blader-ul ala de nu s-a vazut bine din 10 meciuri a castigat 8
Dr4q_Sti3 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 uite asa joaca un blader adevarat.... vs arcasi vs glavieri .. vs un hibrid..... euro nuconteaza la pvp... cam nu prea il atingeau...... un knock down si 3 stabb.... ti se face hp-ul full tie (ca si blader) in timp ce adversarul e pe jos... oricum... acest video spune tot... faza cu warlock... nu prea am vazut warlock care sa omoare un blader care ii 'aplica" niste knock down`s :) na..... 2 glavieri si 2 boweri ... ce vreti mai mult? tipul stie sa joace... sa vad ce spun cei ce au un glavier ce au de spus in urma acestui video. :) oricum respect pe toti ce joaca si nu vreau sa iau in deradere nici un caracter... dar bladerul e cel mai bun :) ... si va mai trece timp pana un wizz poate spune ca a facut un blader la un pvp (gen cel mai bun din 3 sau din 5)....... laud atat de mult bladerul pentru ca are high hit rate si daca-ti prinde 3-4 crtu`ri ... stai si plangi ca ai butat 90 de lvl degeaba :) (pt unii :P ) nu te mai crede atatea filmele pe youtube pt ca in 80% cazuri in film sunt puse doar victoriile stiu si eu ca bladeru este tare dar nu imposibil de batut
Albert1994 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 uite asa joaca un blader adevarat.... vs arcasi vs glavieri .. vs un hibrid..... euro nuconteaza la pvp... cam nu prea il atingeau...... un knock down si 3 stabb.... ti se face hp-ul full tie (ca si blader) in timp ce adversarul e pe jos... oricum... acest video spune tot... faza cu warlock... nu prea am vazut warlock care sa omoare un blader care ii 'aplica" niste knock down`s :) na..... 2 glavieri si 2 boweri ... ce vreti mai mult? tipul stie sa joace... sa vad ce spun cei ce au un glavier ce au de spus in urma acestui video. :) oricum respect pe toti ce joaca si nu vreau sa iau in deradere nici un caracter... dar bladerul e cel mai bun :) ... si va mai trece timp pana un wizz poate spune ca a facut un blader la un pvp (gen cel mai bun din 3 sau din 5)....... laud atat de mult bladerul pentru ca are high hit rate si daca-ti prinde 3-4 crtu`ri ... stai si plangi ca ai butat 90 de lvl degeaba :) (pt unii :P ) vs caractere chineze normal ca invinge....dar na, nu mai are rost sa vb atita ca tot nu intelegi euro chars sunt cele mai puternice la pvp :) :tiphat:
orezExpandat Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 "euro nu conteaza la pvp?" LOL WUT?! http://www.rev6.com/player.asp?id=1836111 uite la baiatu` asta http://www.rev6.com/player.asp?id=122041 si la baiatu` asta i-a tras o mama de bataie rogue/warlock-ul la blader-ul ala de nu s-a vazut bine din 10 meciuri a castigat 8 guys check this out http://www.rev6.com/player.asp?id=545689 e prea tare imi vine sa ma si :tiphat: e cu me pe server
Birchoff Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 uite asa joaca un blader adevarat.... vs arcasi vs glavieri .. vs un hibrid..... euro nuconteaza la pvp... ... adaug:... cauta din curiozitate sa vezi ce set are baiatul ala (crit. de numai 5.000 de la un level 90 nu iei daca imbraci un set slabutz)... si.. apropos ... a mai spus cineva ... pe you tube nu se posteaza decat victoriile ... tu daca faci un film postezi cand iei bataie ? ... fiecare caracter are plusurile si minusurile lui ... chiar nu are rost iara o discutie pe tema "cel mai bun" ... in afara de caracterele stricate (ma refer de ex. la un blader care baga puncte si la int :P ), in final conteaza setul de itemi in proportie de 80 %, 10 % noroc sa prinzi crit si 10 % alti factori :cool2: (dexteritatea celui ce joaca, etc) ... punct ... RESPECT :tiphat:
Dr4q_Sti3 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 http://www.rev6.com/player.asp?id=135031 pacat ca nu se vede arma dar e glavie sun +9 si accesory dar 100% stiu ca is sundar + habar nam EDIT hai gata sa nu ne mai laudam ce ce au alti ca nu facem singuri in ciuda voi cmz
Albert1994 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 pf stiati k dk dai ex la gold boti la la tbot ia dc:| dar sa le dai de multe ori la rand si app pt cei cre nu stiu sa faca bani fast.. ducetiva in hotan cautati iteme de 9D cat mai ieftine si sa aiba immortal si le faceti elemente...uitati rezultatul metoda e 99% eficace deci din fiecare item cu imm spart iese stone de lucky mie unu mi-o dat de 4 ori la rand din 4 iteme diferite ms mult ^^ chiar ma intrebam de unde le tot luau inafara de event :) http://www.rev6.com/player.asp?id=135031 pacat ca nu se vede arma dar e glavie sun +9 si accesory dar 100% stiu ca is sundar + habar nam EDIT hai gata sa nu ne mai laudam ce ce au alti ca nu facem singuri in ciuda voi cmz That is Spartaaaaa :tiphat:
Vlad Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 :>http://img19.picoodle.com/img/img19/3/1/11...31m_e80193d.jpghttp://img26.picoodle.com/img/img26/3/1/11...11m_3b6b84d.jpgedit:intrebare: E bun de ceva skill-ul de la fire: Fire Combustion - Fiefly level 1?
orezExpandat Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 guys check this out http://www.rev6.com/player.asp?id=545689 e prea tare imi vine sa ma si :tiphat: e cu me pe server ahh nush dc acuma nu ii arata arma dar are sosun staff +9 ...dap sosun si mai e si turc.chiar voi aveti probleme cu turcii pe serverele voastre?
cretean Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Omg incerc de vro 2 ore sa intru pe MARS si nu pot:O:O frate ce atata lume :o(sv full mereu mereu mereu) e bataie de joc