Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Dap ... poate e problema de la tine ....

PS : sell 59 blader pure str Neptune !

lol mie imi zice ceva de server update or investigation xD

Guest RamoneS
Posted

ce naiba se intampla?

Already 10 Account joined.

(Value of IP) :blink:

asta mia dat cand am facut acc de silk pe joymax!!!

:tiphat:

Adica de pe ip`ul ala ai facut maximul de accounturi (10) daca ai ip de retea sau nush ... dar dupa acel ip nu poti sa mai faci cont ...

Guest Street_Styler
Posted

Ii bun buildu nuker s/s light/cold/bich

Shi Dual axe/cleric ???

Ca nuj ce char sa`mi fac :banghead::banghead:

Posted

Ii bun buildu nuker s/s light/cold/bich

Shi Dual axe/cleric ???

Ca nuj ce char sa`mi fac :banghead::banghead:

e mai mult decat bun :P si daca il faci si pe protector, terminator scrie pe tine :> stiu ca eu am unul si e lvl 88 si e prea tare :D

btw: are cineva buildu' warrior/warlock? :-??

Posted

e mai mult decat bun :P si daca il faci si pe protector, terminator scrie pe tine :> stiu ca eu am unul si e lvl 88 si e prea tare :D

btw: are cineva buildu' warrior/warlock? :-??

l`am probat eu..si daca stii sa joci...nu ai adversar..atat

Posted

de ce recomandati nuker pe s/s ?

sunt curios ce sanse ar avea in fata unui blader care-l tine numai pe jos...

obs.. euro nu au sanse impotriva unui blader :) ... poate rogue sa-ti mai ia un pic din hp ..dar sa te "faca" nu....

Posted

obs.. euro nu au sanse impotriva unui blader :) ... poate rogue sa-ti mai ia un pic din hp ..dar sa te "faca" nu....

pai in primu rand nu uita,si tu ai kd si tu il poti tine numa jos(depinde de noroc aici cine prinde mai rpd) si in al 2 lea rand ai si snow shield care te face sa fi :gun: :D :D

Posted

am o intrebare ai jucat vreodata cu un Xbow de 80+? deci daca i iei prin surprindere nu au nici cea mai mica sansa in fata ta ("daca i iei" ma refeream la orice tip de caracter)

Posted

eu vorbeam de pvp... asa cu range ala mare ... nu prea e surpriza... tine minta ca i teleport range de 20m de la light la lvl ala.... si nuprea mai conteaza.. si uiti de scut..si block rating...

Posted

eu vorbeam de pvp... asa cu range ala mare ... nu prea e surpriza... tine minta ca i teleport range de 20m de la light la lvl ala.... si nuprea mai conteaza.. si uiti de scut..si block rating...

ce sa tin minte ca stiu dar daca te pune jos din prima nu ai nici cea mai mica sansa chiar sa fii cu 4 lvl mai mare chiar 5 (si stealth se poate folosi si pa pvp ,e sklil)

Guest Street_Styler
Posted

Iti zic yo ca un nuker s/s are shanse la un blader dak are bagat shi la bicheon :kar: da cu el pe jos shi fuge la departare sa deie cu nuke`u :P

Posted

stie cineva vre-un secret la alchemy?:) ca am consumat 90 de elixire weapon ptr un sword de 68 si 10 lucky si tot nu iese :| ... daca stie cineva vre-un secret pls post it :D

:beer:

Posted

Voua care degree v-a placut cel mai mult ?

Mie mi-a placut cel mai mult degree 8. Cand nu erau europenii. Garment,protector,armor imi placea cum arata, si armele. Cel mai mult mi-a placut atunci si urmaresc pe youtube cu mare placere video-urile de la acel degree. Europenii nu-mi plac deloc deloc. :( Ce frumos era cand era 8 degree :) fara Europeni.

Posted

stie cineva vre-un secret la alchemy?:) ca am consumat 90 de elixire weapon ptr un sword de 68 si 10 lucky si tot nu iese :| ... daca stie cineva vre-un secret pls post it :D

:beer:

secretu meu dau + unde apuc cand am 10 elixire stranse nu cumpar niciodata(doar cand ma enervez :)) )

si cel mai mare succes am la shilduri sa fac +5

Posted

secretu meu dau + unde apuc cand am 10 elixire stranse nu cumpar niciodata(doar cand ma enervez :)) )

si cel mai mare succes am la shilduri sa fac +5

asa si eu am facut shield +7 la nimereala de la +0 :)) dar cand vreaus a fac ceva nu-mi iese -.- ...

Posted

Ce inseamna norocu .... Pana acum am bagat la stone of courage in bow asta de am saracit si nu urca mai sus de 23%. Eh, acum 1 stone = 80% ....

http://img82.imageshack.us/img82/4769/sro2009011115212911pu8.jpg

Posted

Ce inseamna norocu .... Pana acum am bagat la stone of courage in bow asta de am saracit si nu urca mai sus de 23%. Eh, acum 1 stone = 80% ....

http://img82.imageshack.us/img82/4769/sro2009011115212911pu8.jpg

Frumos. Cat ai dat pe arc ?

Posted

uitati ceva video despre Warrior/Warlock:

@postez, in al 2iela video, cind el incepe sa se bata cu 2 (Bower si Blader) il face pe Blader nu numai o data, asa ca Bladeru nu este invinciblil vs. euro chars

:tiphat:

Posted

Blader-ul e mai rezistent ca are scutu` si mai da cate un block. In rest cand se bate e rapid dar da demage mai mic. Depinde si cum ti l-ai creat si ce ai pe el. Eu zic ca dintre caracterele chinezesti, glavierule e cel mai tare.

Voua care degree v-a placut cel mai mult ?

Mie mi-a placut cel mai mult degree 8. Cand nu erau europenii. Garment,protector,armor imi placea cum arata, si armele. Cel mai mult mi-a placut atunci si urmaresc pe youtube cu mare placere video-urile de la acel degree. Europenii nu-mi plac deloc deloc. sad.gif Ce frumos era cand era 8 degree smile.gif fara Europeni.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...