Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

pas 1 dupa logare la ei pe site

http://img395.imageshack.us/my.php?image=88133677uh3.jpg

pas 2

http://img395.imageshack.us/my.php?image=77708876jc8.jpg

pas 3

http://img301.imageshack.us/my.php?image=48797964ww3.jpg

nu inteleg care e problema ?

hai sa detaliem ... exista patru elemente de siguranta la un cont in silkroad ... ID ... pe care cel care ti l-a dat il stie, password ... pe care o poti schimba daca sti email-ul SI secret answer ... secret answer care nu poate fi schimbat si emailul ...

2 din cele 4 nu le mai poti schimba ... (ID si secret answer) ... dar chiar daca cel ce ti l-a dat le stie, nu ii va fi de folos daca nu stie email si noua parola ...

pasi de urmat:

schimbi email dupa cum ti-am aratat ... atentie ... te sfatuiesc ca acest email sa fie total aiurea , de gen ...

aburealalamisto@ciupacabra.razboi

o sa vezi ca se valideaza si oricum nu trebuie sa fie ceva real, eu asa am si iti dai seama ca e mai greu de depistat

email nu foloseste decat atunci cand spui ca ai uitat parola si intri in acea verificare cu secret answer si email... la altceva nu foloseste ... nu e ca la altii care iti trimit pe acest email confirmare, etc ...

dupa ce modifici email, schimbi si parola

sunt curios dupa aceea cum iti va mai sparge cineva contul, sau si-l va recupera respectivul

daca incearca cu "forgot password", va intra acolo unde i se cere secret answer, pe care evident il stie, dar si mail, pe care nu il mai stie

RESPECT

mail se poate schimba numai daca nu ai pus e-mail verification.

sweetdadyd sa sti ca paraz0r era al meu pana cand cineva mia dat hack(mia schimbat pw) asa ca nush io am dat pe charu ala 4 milioane imi e frica sa nu patesti ca mine

nu imi vine sa cred ca am pierdut 4 milioane mar putea ajuta careva sa il recuperez?

care e in stare si crede ca poate sa imi dea un pm la idu Drolletye

~~ va rog ma ajuta cineva sa il recuperez pe paraz0r(wizz de 87)

sweetdadyd il cumpara de la cel care mia schimbat pw la el

pe scurt tu intrebi care imi poate da hack/scamm mie nu?

Cea mai tare achizitie facuto de MINE

Wizz 64+55k sp

Glavier +260k sp

Amble au costum de DRAC

Server:Troy

Edit: Cumparate pe acelasi cont cu SA si email CU 30$

bro...vezi sa nu iei scamm...dak omul stie toate datele la mail si e cont cu e-mail verification isi poate lua contul inapoi oricand.

lvl up - 75, inca unul si sos bow

http://img291.imageshack.us/img291/4531/lvl75en7.jpg

bv bv frumos de la 64 cat aveai nu ai mai pus poze pana acum...e un salt mare...sa te vedem si 90:)

Guest RamoneS
Posted

Buna seara...as vrea sa vand un Blader pure str FF lvl 55 (el e lvl 59 82%) pe Neptune, cu mail cu tot ... ori bani, ori gold pe Gaia...

Posted

sweeet sti cum e sa fi nervos nui asa? deci gandestete ca nu am de ce sa iti dau hack/scamm in primu rand ca nush sa fac asa ceva si in al doilea rand nu am de ce

daca as fi fost hacker/scammer cand mi lai dat pe dracula lai fi gasit gold imediat a 2 a zi+murder deci io zic ca nu sunt murder

scz pentru ce am spus pe paginile anterioare dar eram foarte nervos

sper sa ramanem prieteni :hail:

si ca sa nu fiu asa de off ar fi mai bine warior/cleric decat warior/warlock a si e bine robe sau heavy armor?

Respect all :tiphat:

Posted

ON: ... bv Florin ... unde e locul ala din imagine ?

OFF: hai mai baieti, de ce nu incercati voi cand postati imagini sa le puneti in format thurnbail ? adica mici ? de ce va place sa umpleti paginile ? :-?

va asigur ca cei care citesc pe forum dau clic si pe imagine mica sa vada cu ce va laudati ;)

RESPECT :tiphat:

Posted

aia cu "???" ?

poi sunt 2 lucruri pe care le fac eu la fiecare reinstal.

1:in joc: Esc-->Option-->Setting-->Game Settings--> si aici debifezi Party Buff Status

2:in pc-->folderul Silkroad--> delete SilkErrSender

asta fac eu sa nu mai iau eroarea si merge destul de bine.

Posted

adevarat!!

aicea am mai facut o spera de 72+5

Ce ai facut ma ? "o spera" ? Zi-mi si mie niste ingrediente ceva, poate fac si eu una ... :banghead:

De unde dracu scoateti cuvintele astea ma ? "Aicea", ne apucam sa rescriem DEX-ul ? Hai fugi pana la librarie si cumpara un abecedar :angry1:

Posted

aia cu "???" ?

poi sunt 2 lucruri pe care le fac eu la fiecare reinstal.

1:in joc: Esc-->Option-->Setting-->Game Settings--> si aici debifezi Party Buff Status

2:in pc-->folderul Silkroad--> delete SilkErrSender

asta fac eu sa nu mai iau eroarea si merge destul de bine.

k ms mult:d sper sa mearga:|

Guest alex4ever94
Posted

AS dori sa fac schimb de cont pe cabal cu wa lvl 116 pentru cont de ECSRO minim lvl 40 nuker cei interesati sa ma contacteze pe alex4ever9402@ahoo.com :(

Guest Street_Styler
Posted

ba care ii pe Pluto shi ii in guild de romani? :D

Posted

09/01/2008 --- Ecsro have new Skills. You can use them only if you download our newest Media.pk2 atwww.ecsro.net

amuzant new skils=)) o bagat doar bila de la nuke de lvl 70 atata:))

Guest RamoneS
Posted

va merg serverele?

sall all

Dap ... poate e problema de la tine ....

PS : sell 59 blader pure str Neptune !

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...