Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

re all.e prima data cand scriu pe un forum si sper sa fie in regula.joc sro de 2 ani am un nuker s/s 88 si un rogue/cleric de 77 ff cu 300k sp remaining,deci stiu despre ce este vorba.desi stiu cativa romani pe serveru meu,dar fiecare in alta guilda.as vrea sa ma mut pe xian unde am auzit ca au si fortress(toata stima )si m-am gandit sa ma duc acolo si vroiam sa stiu daca faceti farming la lvl mic. sunt un adevarat silk-buyer and celelalte chestii neortodoxe .sper sa fie bine unde am scris si sa nu fie probleme.

Posted

re all.e prima data cand scriu pe un forum si sper sa fie in regula.joc sro de 2 ani am un nuker s/s 88 si un rogue/cleric de 77 ff cu 300k sp remaining,deci stiu despre ce este vorba.desi stiu cativa romani pe serveru meu,dar fiecare in alta guilda.as vrea sa ma mut pe xian unde am auzit ca au si fortress(toata stima )si m-am gandit sa ma duc acolo si vroiam sa stiu daca faceti farming la lvl mic. sunt un adevarat silk-buyer and celelalte chestii neortodoxe .sper sa fie bine unde am scris si sa nu fie probleme.

Welcome on the forum ^^.Hmmm quick question.Merita sami iau sun de 70(honor) sau sa astept 9dg honor care nu stiu sincer cand apare :-S....Peace out :tiphat:

Posted

Caut oameni pentru guild: SV:SPARTA

Lv:50++

activ

SEARA LA ORA 8 masterul guildei face plvl

CARE VREA pm la numele: TeAmJuCaT

VA ASTEPT!!!!! :tiphat:

Posted

Welcome on the forum ^^.Hmmm quick question.Merita sami iau sun de 70(honor) sau sa astept 9dg honor care nu stiu sincer cand apare :-S....Peace out :tiphat:

ai atatea honor pt sun ?lol.asteapta pt d 9

Posted

lol de la ultima mea postare au trecut deja 4 pagini, se pare ca joaca poporu silkroad :))), bv baieti, ia ziceti mi si mie unde pot sa bag un wizz de lvl 77 se buteze? ca numai de gold boti dau sa de a draci n ei ,ca am crezut ca am scapat de ei cand eram 60 dar de unde, nici la nyia shamani nu ma lasa sa bat in tihna mea:)) :crybaby:

Posted

lol de la ultima mea postare au trecut deja 4 pagini, se pare ca joaca poporu silkroad :))), bv baieti, ia ziceti mi si mie unde pot sa bag un wizz de lvl 77 se buteze? ca numai de gold boti dau sa de a draci n ei ,ca am crezut ca am scapat de ei cand eram 60 dar de unde, nici la nyia shamani nu ma lasa sa bat in tihna mea:)) :crybaby:

in rock

Posted

neeaaaa acolo ma bag la 81ca sa incep farmatul pt lvl 90 , pana atunci in tackla bag motoare :)) mai dau nas in nas cu yarkan , cine stie ii mai bag un fear ca sa fug dupa de el, mai fac un sckelet sa tremure si tot asa pana la 81

Posted

lol ... de unde ai cumparat ??

thepowerlevel.com ... vind si iteme, elixire protector si weapon... oricum, pretu este diferit de la server la server. Hope i helped xD

:tiphat:

Posted (edited)

aaaaaa e perfect asa:) ms mult esti un adevarat... nush..:))) preten ;;) :right:

OMG FMM ala de la semnatura ta e acc meu stiai ?

warn level up, limbaj

Edited by Regenesis
Posted (edited)

OMG FMM ala de la semnatura ta e acc meu stiai ?

Presimt un nou conflict pe forum :box::box::gun::gun:

Ia nu mai presimti, si daca tot postezi spune ceva on topic si folositor, nu mai fa flame inutil

Edited by Regenesis
Posted

si se mai plange lumea ca E FULL SERVERUUUU N`am looooc...e plin de gold boti....asta e doar vina voastra prietenii mei...ca daca nu sareau toti:vreau 200 de milioane 622 de elixire si 34 de iteme +11 pentru 100$, nu era nici macar un gold bot pe servere :)

succes in continuare :tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...