Guest xiaopao Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 pot sa fac cumva , sa intru direct in joc, sa nu-mi mai apara fereastra cu ultimelenoutati, si sa apas start??Mi se pare ca s-a mai scris pe undeva prin forumu asta ceva despre asa ceva.. dar nu ma pun acum sa citesc 97 de pagini sa vad pe undedaca imi poate raspunde cineva, i-as fii recunoscator....
defiler666 Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Nu poti sa intrii in joc fara sa apara launcheru si "start" !! Eventual daca ai un script care sa te reconecteze la Silkroad ... intra direct !
darrksnow Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Are cineva guild pe redsea ? sau joaca ? sunt momental lvl 15 ca am inceput cu alt char. dar cresc destul de repede ... e nasol dupa lvl 20 24.gifDa... daca vrei guild .. ma cauti in seara asta pe la ora 11 in joc Nick SnowHeart Guild De Lvl 2Gm lvl 33 blabla... Si mai toti Activi.. Restu o sa vezi u...:P :cool2: Te asteptam :P#EDIT 2 poze cand eram eu mai tanar :Dhttp://img279.imageshack.us/my.php?image=sro2006101800340350wn0.jpghttp://img156.imageshack.us/my.php?image=sro2006102418513932uh3.jpg
[XS-Team]Slym Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Da... daca vrei guild .. ma cauti in seara asta pe la ora 11 in joc Nick SnowHeart Guild De Lvl 2Gm lvl 33 blabla... Si mai toti Activi.. Restu o sa vezi u...:P :cool2: Te asteptam :PSi ce nume are guildu` in care esti?
rurouni kenshyn Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 la ce bun jocu???am jocu de o sapt si de fiecare data cand incerc sa intru serverele sunt full dupa cateva incercari de conectare ma disconecteaza.....e nashpa
defiler666 Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Aici ai dreptate...sunt mari probleme la conectare de cand cu eventu' , inainte de event chiar prindeam loc usor...jocu nu e "nashpa" si merita jucat dar singur lui problema e conectarea .... btw sa nu uitam ca e cel mai populat Free mmorpg !!
rurouni kenshyn Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 poi de asta e nashpa...nu ma pot conecta...servere mai mari si mai multe nu pot face?????
defiler666 Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Sunt 12 servere...dar gandeste'te ca daca tu ai avea un caracter mare pe "Troy" un exemplu...te'ai mai muta pe alt server care se deschide acum ?? NU clar !! Asa gandesc toti cei care joaca si de asta sunt full...sper sa se mai linisteasca lumea dupa event !!
rurouni kenshyn Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 si yo sper......vreaus si yo sda joc numi convine...ar trenui sa se faca servere noi pt incepatorii.....ar fi ami bine:D
darrksnow Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Sa Fiu Sincer eu joc pe RedSea si ca sa intru in joc incerc de maxim 4-5 ori si ma conecteaza... Nu am prob de genu ca ma oftik ca nu ma conn... MA OFTIK CA ESTE LAG CATEODATA! :( :beer:
[XS-Team]Slym Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Un but facut terminat acum 10 minute , testat pe pc`ul meu si a mers Download HEREButul nu este originalul facut de XS Team , este facut doar cu autoit.Sunteti liberi sa il incercati si sa va lasati parerile .Imi cer scuze daca am facut greseli de scriere in acest post sau in but , e din cauza oboselii.Daca aveti intrebari sau reclamatii ma puteti contacta pe PM aici sau pe XS Team Forums , nu voi vorbi in acest topic despre but.Have fun.© XS Team.
koila Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 sigur nu are gargauni....daca il folosim nu ramanem in c**u gol?
Tzugui Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Vreau sa stiu si eu pe RedSea joaca multa lume?adica multi romani? :DEu nu am dat de nici unul pana acum!Adica a trecut cam acum jumatate de ora unu din guilda Smenarii,am inteles ca e o guilda de romani :P PS:am 2 zile de cand joc pe ReadSea....pana acum am jucat pe troy
smuggster Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 koila pai il testezi si tu pe un alt cont de lvl mic plm fara iteme bune :) si vezi pe urma dak umbla cineva la cont desi nu cred! Edit:Cum il fac sa atace?Cand intru in joc se activeaza botul si apare in stanga sus ceva de genul :"scanning innocent targets" si nu ataca nimic chiar daca sunt 10 mobi langa caracter
rurouni kenshyn Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 woa..minune..mam trezit azi la 6 si am intrat in joc si ca prin munune a fost loc liber si pt mine....woa...am jukt si am facut lvl 5 se fac cam greu lvl-e si e nashpa e destul de dragut jocu dar ami am de invat multe la el
The Connection Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 mda..LA LVL 5 SI FACI LVL GREU? OMG>>>>>TRY LVL 21.23,23,24 ...........doamne ma nu mai spama atata .....e naspa dar E DESTUL DE FRUMOSeu nu prea inteleg...cum sa fie naspa dar destul de frumos?:blink:mai am de invatat multe din el aham...tu postezi la l2 , la WoW si la silrkoad...si tu vrei sa le joci pe toate? hai mey...hotaraste-te wow, silrkoad sau lineage...
defiler666 Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Slym' date='Oct 30 2006, 03:35' post='1496009']Un but facut terminat acum 10 minute , testat pe pc`ul meu si a mers Download HEREButul nu este originalul facut de XS Team , este facut doar cu autoit.Sunteti liberi sa il incercati si sa va lasati parerile .Imi cer scuze daca am facut greseli de scriere in acest post sau in but , e din cauza oboselii.Daca aveti intrebari sau reclamatii ma puteti contacta pe PM aici sau pe XS Team Forums , nu voi vorbi in acest topic despre but.Have fun.? XS Team. Ne e cam frica s incercam pe adevaratele conturi...am facut unul nou si nu facea nimic...plm pe la setari pe acolo...poate cand ai timp poti sa ne spui si setarile daca l'ai folosit si tu :)
Rocket Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 woa..minune..mam trezit azi la 6 si am intrat in joc si ca prin munune a fost loc liber si pt mine....woa...am jukt si am facut lvl 5 se fac cam greu lvl-e si e nashpa e destul de dragut jocu dar ami am de invat multe la ellvl 5 ???!! pai daca te iei dupa npc , faci lvl 4 in 2-4 min :blink: (sau mai mult :P )
djagga Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Ne e cam frica s incercam pe adevaratele conturi...am facut unul nou si nu facea nimic...plm pe la setari pe acolo...poate cand ai timp poti sa ne spui si setarile daca l'ai folosit si tu :)Nu o sa mearga ca nu te lasa GameGuard tre sa faci prima data bypass la gameguard.
Guest Blaidy Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 eu pot sa il folosesc cu incredere ca la lvl 16 n-am iteme de lux darksnow scuze dar la 11 nu puteam sa intru am intrat la 12:15 am facut un lvl repede si am iesit ...
[XS-Team]Heavenly Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Ne e cam frica s incercam pe adevaratele conturi...am facut unul nou si nu facea nimic...plm pe la setari pe acolo...poate cand ai timp poti sa ne spui si setarile daca l'ai folosit si tu :) Iti e frica, nu il folosi... chiar nu am eu nevoie de items`urile tale... :D prea mici si pe alt server.Daca ai impresia ca este key logger, nu esti obligat sa il folosesti. P.S Pana acum cereati bot, acum ca il aveti... va e frica sa il folositi . Terminati cu prostiile ! :blink:
The Wizard Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 lumea vroia butul ala smecher...cred ca o sa ma apuc si io din nou de sro cand o sa am mai mult timp liber :D
[XS-Team]Slym Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Scan online @ KaperskyScanned file: XS Bot.exe XS Bot.exe/data.rar/archive comment - OKXS Bot.exe/data.rar/example.JPG - OKXS Bot.exe/data.rar/example2.JPG - OKXS Bot.exe/data.rar/green.JPG - OKXS Bot.exe/data.rar/white.JPG - OKXS Bot.exe/data.rar/BotEngleza.exe/script.au3 - OKXS Bot.exe/data.rar/BotEngleza.exe - OKXS Bot.exe/data.rar/BotEngleza.exe - OKXS Bot.exe/data.rar/BotEngleza.exe - OKXS Bot.exe/data.rar/BotRomana.exe/script.au3 - OKXS Bot.exe/data.rar/BotRomana.exe - OKXS Bot.exe/data.rar/BotRomana.exe - OKXS Bot.exe/data.rar/BotRomana.exe - OKXS Bot.exe/data.rar/durability.JPG - OKXS Bot.exe/data.rar/duration.JPG - OKXS Bot.exe/data.rar - OKStatistics:Known viruses: 236291 Updated: 30-10-2006File size (Kb): 529 Virus bodies: 0Files: 16 Warnings: 0Archives: 4 Suspicious: 0Do it yourself @ http://www.kaspersky.com/scanforvirus .