Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

sweetdadyd sa sti ca paraz0r era al meu pana cand cineva mia dat hack(mia schimbat pw) asa ca nush io am dat pe charu ala 4 milioane imi e frica sa nu patesti ca mine

:(( nu imi vine sa cred ca am pierdut 4 milioane :(( mar putea ajuta careva sa il recuperez?

care e in stare si crede ca poate sa imi dea un pm la idu Drolletye

Posted

sweetdadyd sa sti ca paraz0r era al meu pana cand cineva mia dat hack(mia schimbat pw) asa ca nush io am dat pe charu ala 4 milioane imi e frica sa nu patesti ca mine

:(( nu imi vine sa cred ca am pierdut 4 milioane :(( mar putea ajuta careva sa il recuperez?

care e in stare si crede ca poate sa imi dea un pm la idu Drolletye

Drolletje lai vandut pe Drolletje?

Posted

Va place glavia??

Aqum am set Sos d5 fara hands si head

13mil costisitor

ce sunt "prajiturelele" alea de la tine din seif ?

srry de intrebarea de noob ... am facut o pauza in Silkroad pana sa revin pe Phoenix asa ca nu am intalnit pana acum dintre acelea :-??

RESPECT :tiphat:

http://img395.imageshack.us/my.php?image=sssses0.jpg

imi spune si mie cineva ce trebuie sa fac repede plsss...:P((

cand faci plata prin pay pal, primesti pe mailul cu care esti inregistrat fiecare confirmare a platii ... acelui email da-i un forward catre acea adresa despre care ti s-a spus, si adauga si datele cerute... adica nr de ordine al tranzactiei care a aparut in fereastra imediat ce ai cumparat, ca sa o poata ei identifica mai usor, sa raspunzi ca da, paypal a aprobat plata si nr de telefon de forma 040 7xx xxx xxx .. pe care te vor suna ... ca sa confirmi ca esti tu .. te vor intreba daca sti engleza.. chiar daca nu sti te vor pune sa spui macar 1,2,3 in engleza ... vor doar sa vada ca tu esti cel cu tranzactia ...

RESPECT :tiphat:

Posted

Voi folositi loaderul da nu credeti ca luati hack sau ban???

sau faceti ceva incat sa nu is dea seama aia de la joymax??

lol nu ai cum sa iei hack daca il iei de la rev6 de pe site

Posted

Voi folositi loaderul da nu credeti ca luati hack sau ban???

sau faceti ceva incat sa nu is dea seama aia de la joymax??

eu folosesc loader de cateva luni si nu sa intamplat nimic pana acuma dar e posibil sati ei ban parca:|

Posted

Cea mai tare achizitie facuto de MINE

Wizz 64+55k sp

Glavier +260k sp

Amble au costum de DRAC

Server:Troy

Edit: Cumparate pe acelasi cont cu SA si email CU 30$

Lol eu sunt pe Troy. Ce nume ai ? Pe amandoua ?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...