-GodOfWar- Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 (edited) Noapte Buna tuturor...eu somnic ca e tarziu :PTopicul e destinat discutiilor despre Silkroad, nu e topicul tau personal de spam. E al 2-lea post la rand in care nu scrii nimic util si faci doar spam. Te avertizez doar acum, dar data viitoare ai warn level up si disable posting 3 zile Edited January 10, 2009 by Regenesis
Nemuritor(GOD) Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Neatza..Pff nam somn de locAm glavier de 66 si are 300 sp Fire 66 Heuk66 Light 40 si Ice 40Ce ziceti sa scot Ice si sa imi bag pe Force?? Ca 30 de lvl nu e mult ?Sau sa las Light 40 scot 10lvl din Ice si bag in Force 60 si mai scot dupa??
Dr4q_Sti3 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Neatza..Pff nam somn de locAm glavier de 66 si are 300 sp Fire 66 Heuk66 Light 40 si Ice 40Ce ziceti sa scot Ice si sa imi bag pe Force?? Ca 30 de lvl nu e mult ?Sau sa las Light 40 scot 10lvl din Ice si bag in Force 60 si mai scot dupa??nu nu te ajuta de loc force la 30 daca vroiai sa faci pana la 90 da dar 30 NU
Nemuritor(GOD) Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 nu nu te ajuta de loc force la 30 daca vroiai sa faci pana la 90 da dar 30 NUPai bag 90 la force 90force/90Fire/90Heuk/30 Light
Vlad Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 level 30 :wub:am o intrebare.. se merita un wristlet sos de male level 24 str +3, int +3 250k?
BeautifulMind Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 ... nu inteleg de ce cei care boteaza (99,99% din cei prezenti) isi mai fac probleme de gap-ing ... nu ca as avea prea mult experienta in silkroad :right: , nu joc decat de cand a aparut serverul babel (acum vreo 4 ani, a fost al treilea server), si niciodata nu am farmat ... si am ajuns cu caracter 90 acolo basca ceva sp-uri ... fara pic de farming ... bag pe masura ce am disponibile sp-uri ... creste de la sine si niciodata gap-ul nu e mai mare de 3 ... mai ales cu premium + faci si questul si iei la saptamana inca 10.000 ... ajung ... pe Phoenix m-am apucat la o luna dupa aparitie ... cat a trecut de atunci ? putin ... si sunt level 64 fara farming aproape full farmat ... la gap 1 ... merge si fara farming... veti spune ca mai tarziu devine cu adevarat greu ... sunt total de acord ... dar ... din experienta caracterului de pe Babel va spun ca la 90 nu ai ce face ... las botul si fac sp-uri , doara nu ma plictisesc eu ... basca am nevoie de itemi atunci ... cine stie de unde sare iepurele ? cine stie despre ce vorbesc a inteles ideea ... RESPECT :tiphat: Adevarat graiesti....la levele mici chiar daca farmezi si iei un sox ceva...nu e prea valoros la 9d :wub:
BeautifulMind Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Cretean tu te uiti ca acel post e din noiembrie 2007 ?
Nemuritor(GOD) Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 O fi luat tot topicu de la inceput Acu e prin 20 Noembrie 2007 Mai are de citit inca o data si inca cateva luni
SimplySimple Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 ma baieti eu am cumparat caracterul paraz0r pe serverul olympus...l`am cumparat cu arma +5 si set +4+5 si ma rog cu tot ce ii trebuie...stiam de la drolletye ca el il are cu arma +3 si set npc....pt k am vrut sa il cumpar de la acesta dar nu il dadea.acuma nush...banuiesc k l`am luat de la ownerul precedent al contului...ma rog...problema ar fi ca am investit ceva..si nu as vrea sa raman fara cont ... contul l`am luat cu mail...pt k avea e-mail verification...dupa cum probabil stiti cu totii...mailul se poate sparge dak stii datele secrete care te intreaba...eu am schimbat alternate email location si code...nu stie raspunsu secret la mail...pt k din cate stiu nu e de el creat mailul...sunt in siguranta sau pot ramane cu buza umflata?
Guest Dott Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 sal dati si mie va rog saitu unde calculez SP-urile
real_shadow Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 ma baieti eu am cumparat caracterul paraz0r pe serverul olympus...l`am cumparat cu arma +5 si set +4+5 si ma rog cu tot ce ii trebuie...stiam de la drolletye ca el il are cu arma +3 si set npc....pt k am vrut sa il cumpar de la acesta dar nu il dadea.acuma nush...banuiesc k l`am luat de la ownerul precedent al contului...ma rog...problema ar fi ca am investit ceva..si nu as vrea sa raman fara cont ... contul l`am luat cu mail...pt k avea e-mail verification...dupa cum probabil stiti cu totii...mailul se poate sparge dak stii datele secrete care te intreaba...eu am schimbat alternate email location si code...nu stie raspunsu secret la mail...pt k din cate stiu nu e de el creat mailul...sunt in siguranta sau pot ramane cu buza umflata?Poti ramane cu buza umflata atata timp cat respectivul stie raspunsul secret la e`mail. Poti spera doar ca e un tip de treaba sau ca a uitat raspunsul asa cum a zis el ;). Dar poti schimba e`mailul contului pe joymax parca. Nu mai retin exact.
-GodOfWar- Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 (edited) Neatawarn level up si disable posting 3 zile. Ai fost avertizat. Edited January 10, 2009 by Regenesis
SimplySimple Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 stie cineva cum si dak se poate schimba mailu de la email verification?
real_shadow Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 stie cineva cum si dak se poate schimba mailu de la email verification? Tocmai am verificat eu acum. Nu poti schimba email`ul ...sorry.
IINeoII Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 nup degeaba daca am duf de cleric holy spel nu ai ce face cu debufuri si ti o ei in 13 stiluri la pvp/ jobbleed/division/impotent/stun etc etc nu au nici o legatura cu holy spell :)daca il da..sa pus pe tine ..nici cu special pills nu`l scoti :) ar trebui sa stii deja astea :) :tiphat:
The Wizard Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 SweetDaddyD vezi ca nu ai voie cu avatarul ala...
IINeoII Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 eu nu le primeam cand aveam holy spel si daca nu aveam buf le scoteam cu specil pilsdupa cum am spus ..statusurile de mai sus nu se pot scoate cu nici un pill :tiphat:
Birchoff Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 stie cineva cum si dak se poate schimba mailu de la email verification?pas 1 dupa logare la ei pe sitehttp://img395.imageshack.us/my.php?image=88133677uh3.jpgpas 2http://img395.imageshack.us/my.php?image=77708876jc8.jpgpas 3http://img301.imageshack.us/my.php?image=48797964ww3.jpgnu inteleg care e problema ?hai sa detaliem ... exista patru elemente de siguranta la un cont in silkroad ... ID ... pe care cel care ti l-a dat il stie, password ... pe care o poti schimba daca sti email-ul SI secret answer ... secret answer care nu poate fi schimbat si emailul ...2 din cele 4 nu le mai poti schimba ... (ID si secret answer) ... dar chiar daca cel ce ti l-a dat le stie, nu ii va fi de folos daca nu stie email si noua parola ...pasi de urmat:schimbi email dupa cum ti-am aratat ... atentie ... te sfatuiesc ca acest email sa fie total aiurea , de gen ...aburealalamisto@ciupacabra.razboio sa vezi ca se valideaza si oricum nu trebuie sa fie ceva real, eu asa am si iti dai seama ca e mai greu de depistat ;) email nu foloseste decat atunci cand spui ca ai uitat parola si intri in acea verificare cu secret answer si email... la altceva nu foloseste ... nu e ca la altii care iti trimit pe acest email confirmare, etc ...dupa ce modifici email, schimbi si parolasunt curios dupa aceea cum iti va mai sparge cineva contul, sau si-l va recupera respectivuldaca incearca cu "forgot password", va intra acolo unde i se cere secret answer, pe care evident il stie, dar si mail, pe care nu il mai stie ;)RESPECT :tiphat:P.S. corectati-ma daca gresescdupa cum am spus ..statusurile de mai sus nu se pot scoate cu nici un pill :tiphat:dar merg scoase cu skilurile de la chinese de la force ? :-? intreb pentru ca eu la arcas vreau ca secondary de sustinere sa-l fac pe force ;)si inca nu am bagat... sunt curios.. ca acolo scrie ca scoate cate 2 random... intra si astea ? RESPECT :tiphat:
Florin_LOVE Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 azi am stat in party la Karra si inainte cu 10min am pletit 200k pt un global(WTB 64 68 72 staff) cand ajung in oras dupa ce se termina parta ce gasesc in inventar?? staff lvl 64
real_shadow Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 pas 1 dupa logare la ei pe site http://img395.imageshack.us/my.php?image=88133677uh3.jpg pas 2 http://img395.imageshack.us/my.php?image=77708876jc8.jpg pas 3 http://img301.imageshack.us/my.php?image=48797964ww3.jpg nu inteleg care e problema ? hai sa detaliem ... exista patru elemente de siguranta la un cont in silkroad ... ID ... pe care cel care ti l-a dat il stie, password ... pe care o poti schimba daca sti email-ul SI secret answer ... secret answer care nu poate fi schimbat si emailul ... 2 din cele 4 nu le mai poti schimba ... (ID si secret answer) ... dar chiar daca cel ce ti l-a dat le stie, nu ii va fi de folos daca nu stie email si noua parola ... pasi de urmat: schimbi email dupa cum ti-am aratat ... atentie ... te sfatuiesc ca acest email sa fie total aiurea , de gen ... aburealalamisto@ciupacabra.razboi o sa vezi ca se valideaza si oricum nu trebuie sa fie ceva real, eu asa am si iti dai seama ca e mai greu de depistat ;) email nu foloseste decat atunci cand spui ca ai uitat parola si intri in acea verificare cu secret answer si email... la altceva nu foloseste ... nu e ca la altii care iti trimit pe acest email confirmare, etc ... dupa ce modifici email, schimbi si parola sunt curios dupa aceea cum iti va mai sparge cineva contul, sau si-l va recupera respectivul daca incearca cu "forgot password", va intra acolo unde i se cere secret answer, pe care evident il stie, dar si mail, pe care nu il mai stie ;) RESPECT :tiphat: P.S. corectati-ma daca gresesc La tine merge se pare. La mine nu. Eu nu`i mai pot schimba emailul. Poate tu nu ti`ai activat inca email verification. Draq stie
1fps Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 care stie e bun warlocku de vreo ceva ... sau ce caracter mi ati recomanda?
iReaLRauL Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Voua care degree v-a placut cel mai mult ?Mie mi-a placut cel mai mult degree 8. Cand nu erau europenii. Garment,protector,armor imi placea cum arata, si armele. Cel mai mult mi-a placut atunci si urmaresc pe youtube cu mare placere video-urile de la acel degree. Europenii nu-mi plac deloc deloc. :( Ce frumos era cand era 8 degree :) fara Europeni.