Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Pai normal,asa si trebe....Daca pe fiecare srv s-ar strange romanii in 1 guild si ar lasa certurile ar fi departe...

Eu asta incerc pe gaia...sa strang cei mai mari romani in 1 guild si sa recrutezi romani de pe alte srv-e....

Apropo... :>...daca se apuca vreun roman cu prem pe gaia il pot farma cam 2 sapt non stop..deci face minim 300k sp :).Am wizz de 65 si bot 24/7 :>

Repet.....sa aiba prem

Haideti romanilor sa avem si noi fortareata pe inca 1 srv si sa stie toti de noi :P

...pai numai tu si Hercule ce mai munciti din greu...ideea e ca el si-a indeplinit cele 12 munci dar tare imi e ca tu nu prea o sa reusesti...este absolut laudabil scopul pe care ti l-ai propus dar cu romanii...cam greu...oricum eu iti urez mult succes si multa tarie de caracter ...

Salutare la toata lumea...

Cica am revenit si eu,desi se pare ca nu mi-a simtit nimeni lipsa :))

Cu intarzierea de rigoare (datorata suspendului de 20 de zile luat din cauza iesirii nervoase datorata lui Dottt ), va urez tuturor un an nou fericit, succes in viata de zi cu zi, si bafta in Silkroad.

:tiphat:

Wellcome back Cipi, un an nou cu toate cele bune din partea mea pt tine.

Pe ce server esti DebiL ?

am fost si eu debil ca m-am chinuit aproape 3 ani cu panarama asta de SRO...panarama ,exceptie primul an cand a fost cu adevarat frumos si se merita sa iti pierzi timpul cu el...

am si eu o intrebare: daca farmezi cu gap de 9 fara tiket cam cate sp ei pe un mob ? si cate ei daca farmezi cu gap de 5. cate ei pe mob ...tnx

pai intrebarea ta are foarte multi factori de care trebuie sa se tina cont: ce lvl ai tu, ce lvl are moobul, daca esti sau nu in party, daca da in ce fel de party esti, daca e party full sau nu...

ce credeti ca ar fi corect sa fac daca iau dc iara?:|

incearca handgrind :))

Posted

Well vezi la semnatura ... am un blader pur str pe Neptune lvl 59 si am inceput acum char nou pe Gaia pe care vreau sa il farmez .... tu ?

k:D nu eram atent...si daca vrei dami si mie pagina de unde ai facut alea unde iti arata sv si caracter ca eu nu mai stiu pagina:(

Posted

am fost si eu debil ca m-am chinuit aproape 3 ani cu panarama asta de SRO...panarama ,exceptie primul an cand a fost cu adevarat frumos si se merita sa iti pierzi timpul cu el...

Te cred, eu vara trecuta, ma trezeam, aprindeam pc, mergeam la toaleta sa ma pis, si dupaia doar SRO toata ziua. Nici de pijamale nu ma schimbam. Acuma nu mai sunt dependend. Prima oara cand am vazut jocul am zis "Ce naspa e" Dupa 2 zile m-am apucat si eu si asa a inceput relatia mea cu SRO-ul.

Posted

Salutare la toata lumea...

Cica am revenit si eu,desi se pare ca nu mi-a simtit nimeni lipsa :))

Cu intarzierea de rigoare (datorata suspendului de 20 de zile luat din cauza iesirii nervoase datorata lui Dottt ), va urez tuturor un an nou fericit, succes in viata de zi cu zi, si bafta in Silkroad.

welcome back on the forum un an nou fericit si tie plin de realizari si de momente frumoase...si sanatate...la silkroad nu fac urari...k deja ma dezgusta.

Posted

@postez stiu si eu ca, cu gap 9 fac mai multe sp :) ... dar, daca nu era foarte mare diferenta de a fii FF farmind cu gap 5 lasam gap 5 :> oricum, cred ca am sa farmez cu gap 9.

ms la badfist si la ceilalti de ajutor :)

Posted

dupa cum am vazut pe aici ... ma bate gandu sa las si eu gap 9 pana la lvl 30... dar dupaia nush oare sa dau delevel pana la 10 sa fac dinou :( vreau si eu pareri :D ms

Posted

farmingul e cel mai bine facut la lvl 8-16-20 si back. (cu mici diferente de lvl)

pro : armele sos/som sunt ieftine.... gearul e ieftin spoturi la greu. dlvl se face f usor.

contra.... nu prea vad.... ( unora nu le place pt ca de lvl se face destul de repede si trebuie sa repete dlvl cam odata pe zi).

pt china : sa se mearga pe arc ( se pot scoate skilurile dupa aceea). un pro ar fi ca omoara mobul mai repede, si nu pierzi timp cu deplasarea pana la mobul respectiv.

pt euro... int (cred..aici nu ma bag ca nu prea stiu)

Posted

sall all sunt nou in acest jok si pe acest forum am vazut k s-a vorbit mult despre farmbot as dori dak se poate sa mi explice si mie cineva ce is la ce te ajuta si de unde as putea face rost de unu :D .. aa si dak e free sau ku bani thx

Posted

farmingul e cel mai bine facut la lvl 8-16-20 si back. (cu mici diferente de lvl)

pro : armele sos/som sunt ieftine.... gearul e ieftin spoturi la greu. dlvl se face f usor.

contra.... nu prea vad.... ( unora nu le place pt ca de lvl se face destul de repede si trebuie sa repete dlvl cam odata pe zi).

pt china : sa se mearga pe arc ( se pot scoate skilurile dupa aceea). un pro ar fi ca omoara mobul mai repede, si nu pierzi timp cu deplasarea pana la mobul respectiv.

pt euro... int (cred..aici nu ma bag ca nu prea stiu)

Cel mai bun farm e la ong si huni.

sall all sunt nou in acest jok si pe acest forum am vazut k s-a vorbit mult despre farmbot as dori dak se poate sa mi explice si mie cineva ce is la ce te ajuta si de unde as putea face rost de unu :D .. aa si dak e free sau ku bani thx

In primul rand iti faci un char de 64+(de preferat wizz) si dupa iti farmezi un char mic cu el.Ca sa intri cu amn2 iti trebe looder si ca bot poti folosi agbot ca e moca...cam asta e toata geometria

Posted

@postez stiu si eu ca, cu gap 9 fac mai multe sp :) ... dar, daca nu era foarte mare diferenta de a fii FF farmind cu gap 5 lasam gap 5 :> oricum, cred ca am sa farmez cu gap 9.

ms la badfist si la ceilalti de ajutor :)

deci cu gap 9 la lv 90 la mobi de 85 87 iei cam aproape juma de sp pe mob fara premium sau alte chesti

cu gap 5 nu stiu

acum depinde ce fel ai tu masteryle si ce lv ai la skile ca daca tre sa fai delv la mai multe mastery ,dar sa mai faci delv si la skile e nasol, in acest ultim caz recomand gap 5

edit : debil misto post "ms :D"

Posted

florine...tu ai bard sau cleric ca si back-up?

la reiffeisen e deschis de la ora 9 pt depuneri.

vezi ca 1$=3 lei la banca :)

la ong si la huni e bine sa farmezi dupa ce ti-ai ales ce caracter sa-ti faci..... acolo e bine cu power farm.

si imi cer scuze badfist..eu nu`s asa de temperamental uneori.

Posted

la ong si la huni e bine sa farmezi dupa ce ti-ai ales ce caracter sa-ti faci..... acolo e bine cu power farm.

cleric

dar nu miam facut buful ca nu ma atingeau mobi :))

iar clericul mie la lvl 52 ca nu vreaus a il cresc :D

am sa il cresc cand bag premium+

hai ca am plecat la somn

bye bye

Posted

Mersiii deci maine preemmiuumm :X:X (adica azi :D)

Posted

ma baieti... un warlock... (pe langa faptul ca are nevoie de multe sp) ....

e destul de folositor intr-un party nu? ... curse-urile alea chiar ajuta nu?

ma bate un gand...

Posted

... nu inteleg de ce cei care boteaza (99,99% din cei prezenti) isi mai fac probleme de gap-ing ... nu ca as avea prea mult experienta in silkroad :right: , nu joc decat de cand a aparut serverul babel (acum vreo 4 ani, a fost al treilea server), si niciodata nu am farmat ... si am ajuns cu caracter 90 acolo basca ceva sp-uri ...

fara pic de farming ... bag pe masura ce am disponibile sp-uri ... creste de la sine si niciodata gap-ul nu e mai mare de 3 ... mai ales cu premium + faci si questul si iei la saptamana inca 10.000 ... ajung ... pe Phoenix m-am apucat la o luna dupa aparitie ... cat a trecut de atunci ? putin ... si sunt level 64 fara farming aproape full farmat ... la gap 1 ... merge si fara farming...

veti spune ca mai tarziu devine cu adevarat greu ... sunt total de acord ... dar ... din experienta caracterului de pe Babel va spun ca la 90 nu ai ce face ... las botul si fac sp-uri , doara nu ma plictisesc eu ... basca am nevoie de itemi atunci ... cine stie de unde sare iepurele ?

cine stie despre ce vorbesc a inteles ideea ... :-??

RESPECT :tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...