-GodOfWar- Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Neata...am fost la banca si mi`am ridicat cardurile...o mica intrebare am ... Cand am facut contractul mi`au dat astia un CIF un cod cu nush ce ...sa intru pe site acolo sa`mi vad sold`ul si alte chestii ... cand am incercat sa intru pe site am bagat gresit nush ce pe acolo date si mi s`a blocat acel cont ...(Chestia aia cu Reiffeisen Online)... imi pot folosi card`ul cu Euro ptr cumparare silk daca e chestia aia blocata?PS : sau daca merge sa iau silk cu card de ROL ... (lei)
postez Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 poti sa iei..iti schimba aia banii in orice valuta la tranzactie
DebiL Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 ESTE VREO PAGINA PE ISRO UNDE SA ARATE LA CE ORA APAR UNIQ?:D
postez Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 www.rev6.com :) pe isro (pagina oficiala nu este...)
DebiL Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 www.rev6.com pe isro (pagina oficiala nu este...)MS MULT:D
postez Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 http://img518.imageshack.us/img518/1905/asaall4.jpgiar fac astia cum au facut cu serverul gaia????au anuntat cu 2 luni inainte? .... stie cineva ceva mai concret?
erter Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 for pureEvilcodul ala e sa ti verifici u cate lovele mai ai in cont si sa mai vezi si alte chestii, nici mie nu mi da voie siteul de la bcr sa mi inregistrez cardul in 3d-secure si nush dc, merge sa ti iei silk si cu lei grei romanesti:))) si banii nostri au forma si culoare pt cei de la jaymax:P
salam30 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 normal ca merge si cu leu greu ) cardu meu e in ron si am deja un an de cand il am Guildul DRACULA de pe xian are site ? am avut forum dar numai ca nu eram activi acoloo
iReaLRauL Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 normal ca merge si cu leu greu ) cardu meu e in ron si am deja un an de cand il am am avut forum dar numai ca nu eram activi acoloo Aha. Bravo Salamee :D. Am vazut cateva video pe youtube si mi-au placut. Tare guilda. Mai detineti fortress ? Sau cum se scrie .. :P Ps: Deja de 2 ore ascult numai Salam
DebiL Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 nu vrea nimeni de pe aicea guild pe babel ca ma plictisesc singur in guild:))
Albert1994 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 ce imi sugerati sa fac? gap 9 sau 5? si dece ^^ ms anticipat :) :tiphat:
postez Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 9 daca ai chef sa imbatranesti.. 5 daca.... plm ma stiu ca esti botter.. ce naiba faci posturi numai ca sa aduni numar de mesaje..lasa butul cat mai mult poti la 9 lvl si gata... pff..
postez Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 badfist.... mai treci pe la scoala cu gramatica ta.. si nu tie iti era adresata aceasta "replica" . mai are bot si mai si intreaba. mai ales ca stie ca 9 gap e maxim... ce intrebare deageaba.. gen daca ploua afara.. sa-mi iau umbrela (dar eu merg cu taxiul) .... ei kkt.
postez Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 (edited) esti un idiot..si nu te credeam asa pana acum. cand am spus eu ca faci mai multe cu gap 5? chiar am subliniat ca 9 e maximwarn level up pentru ultimele 3 posturi. Edited January 9, 2009 by Regenesis
-GodOfWar- Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 ce imi sugerati sa fac? gap 9 sau 5? si dece ^^ ms anticipat :) :tiphat:Pai...cu gap 9 faci mai mult Skill Experience, iar Experience mult mai putin ...depinde...daca ai caracter nou il poti farma pana la lvl 30 cu gap 9, apoi de-level pana la lvl 10 si tot asa...As recomanda gap 6 daca vrei sa faci si SP si EXP daca ai lvl 50 + ....
DebiL Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 am si eu o intrebare: daca farmezi cu gap de 9 fara tiket cam cate sp ei pe un mob ? si cate ei daca farmezi cu gap de 5. cate ei pe mob ...tnx
ShadowMooN Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 guys am si eu o intrebare..... am downloadat agbot si merge fara probleme... dar dupa 15-20 de min iau dc ce naiba are...? e de la bot sau e doar o coincidenta? de 2 ori la rand am patit la fel si pana acum nu luam dc...
postez Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 e de la bot..stiu pe cineva care ia d/c cand il foloseste.
DebiL Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 guys am si eu o intrebare..... am downloadat agbot si merge fara probleme... dar dupa 15-20 de min iau dc ce naiba are...? e de la bot sau e doar o coincidenta? de 2 ori la rand am patit la fel si pana acum nu luam dc...e doar coincidenta pt asa am patit si eu de cateva ori:d
ShadowMooN Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 e de la bot..stiu pe cineva care ia d/c cand il foloseste. pei si eu cred la fel ptr ca azi am jucat fara probleme.... si nu am luat dc... @DebiL nu cred ca e o coincidenta .... ti-am zis azi nu am luat dc... ma rog mai incerc odata ce credeti ca ar fi corect sa fac daca iau dc iara?
-GodOfWar- Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 am si eu o intrebare: daca farmezi cu gap de 9 fara tiket cam cate sp ei pe un mob ? si cate ei daca farmezi cu gap de 5. cate ei pe mob ...tnxPai in primul rand depinde la ce mobi te duci , ce lvl au, ce lvl ai tu , si ce gap ai ... nu stiu sa`ti zic de exemplu ca tu la lvl 50 te duci cu plvl la monstri de 64, cu gap 9 iei 100 xp 500 sp iar cu gap 5 iei 120 xp 400 sp ...nu stiu astea...dar cel mai bine este sa farmezi la ONG sau HUNI ... faci dlvl si faci in 1 luna 200-300 k sp ... :P PS : Ofer 100 000 000 pe Neptune ptr 100 000 000 sau 80 000 000 Gaia ....
DebiL Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Pai in primul rand depinde la ce mobi te duci , ce lvl au, ce lvl ai tu , si ce gap ai ... nu stiu sa`ti zic de exemplu ca tu la lvl 50 te duci cu plvl la monstri de 64, cu gap 9 iei 100 xp 500 sp iar cu gap 5 iei 120 xp 400 sp ...nu stiu astea...dar cel mai bine este sa farmezi la ONG sau HUNI ... faci dlvl si faci in 1 luna 200-300 k sp ... k ms mult:D si app pe ce sv joci u?
-GodOfWar- Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 k ms mult:D si app pe ce sv joci u?Well vezi la semnatura ... am un blader pur str pe Neptune lvl 59 si am inceput acum char nou pe Gaia pe care vreau sa il farmez .... tu ?