Trazn3l Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Gaia zici a ?hai ca acum fac char si acoloNumele e Trazn3lLasa-mi un pm aici pe forum sau daca nu un mesaj in joc...De jucat joc destul de mult.Si pe pluto jucam dar nu aveam cum sa cresc..prea multi botiMersi
atentat Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Gaia zici a ?hai ca acum fac char si acoloNumele e Trazn3lLasa-mi un pm aici pe forum sau daca nu un mesaj in joc...De jucat joc destul de mult.Si pe pluto jucam dar nu aveam cum sa cresc..prea multi botiMersixXPrapadXx :P...recomand sa faci macar lvl 11 ca sa iei ceva exp
Vlad Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Salut atentat, am si eu nevoie de un guild mai cum trebuie. Sunt acum intr-un guild dar nu imi place deloc, activitate putina, e foarte nasol. Sunt level 27, build full str glavier, Lighting level 26, fire 26, heuksal 26. Joc zilnic 5-6 ore.. daca vrei sa ma iei, lasa un mesaj aici sau pe PM.. nick in joc: keltzy
Birchoff Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 cu curs da 80% din sp :) ... eu stiam ca da 60 % RESPECT :tiphat:
salam30 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 da...as putea sa te ajut eu pt inceput,dar nu promit guild :)...srv-ul este gaia.Eu oricum farmez inca 2-3 sapt deci as putea sa te farmez macar 20-30k sp si sa te fac lvl 32.Daca te tzi de treaba si vad ca joci te iau si in guild.hehe am facut eu lv 32 wizz full farm lv 32 si inca 8k sp in 4 zile deci nui mare branza
atentat Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Salut atentat, am si eu nevoie de un guild mai cum trebuie. Sunt acum intr-un guild dar nu imi place deloc, activitate putina, e foarte nasol. Sunt level 27, build full str glavier, Lighting level 26, fire 26, heuksal 26. Joc zilnic 5-6 ore.. daca vrei sa ma iei, lasa un mesaj aici sau pe PM.. nick in joc: keltzysincer eu recrutez numa 52+ in guild...mai sunt si exceptii ,nu pot zice...una din ele fiind jucatori care au prem :)Ai zis ca ai lvl 27 si joci zilnic cam 5-6 ore....Asta inseamana ca in 1-2 sapt faci lvl 50 nu? :)Faci 50 si te bag :P
Adii Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 vad ca atentat are deja admiratori ,fani e vedeta decand ajuta la el pe server (( tine-o tot asa !!!! off topic --a aparut nokia 5800 in tzara initial era la un pretz de 300 E acu s-a ajuns la 22 mil ce golani ..... cat naibii au profitul 100%
atentat Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 vad ca atentat are deja admiratori ,fani e vedeta decand ajuta la el pe server (( tine-o tot asa !!!! Pai normal,asa si trebe....Daca pe fiecare srv s-ar strange romanii in 1 guild si ar lasa certurile ar fi departe...Eu asta incerc pe gaia...sa strang cei mai mari romani in 1 guild si sa recrutezi romani de pe alte srv-e....Apropo... :>...daca se apuca vreun roman cu prem pe gaia il pot farma cam 2 sapt non stop..deci face minim 300k sp :).Am wizz de 65 si bot 24/7 :>Repet.....sa aiba premHaideti romanilor sa avem si noi fortareata pe inca 1 srv si sa stie toti de noi :P
Birchoff Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Pai normal,asa si trebe....Daca pe fiecare srv s-ar strange romanii in 1 guild si ar lasa certurile ar fi departe...Eu asta incerc pe gaia...sa strang cei mai mari romani in 1 guild si sa recrutezi romani de pe alte srv-e....Apropo... :>...daca se apuca vreun roman cu prem pe gaia il pot farma cam 2 sapt non stop..deci face minim 300k sp :).Am wizz de 65 si bot 24/7 :>Repet.....sa aiba premHaideti romanilor sa avem si noi fortareata pe inca 1 srv si sa stie toti de noi :Pdaca tot strangi romani intr-o singura guilda, ar fi frumos sa renunti la consideratii ca cea de dinainte: sa aiba Vlad level 50 ;) cand esti mic se simte mai abitir nevoia de apartenenta la o comunitate... guilda romaneasca ... mai o vorba, mai un sfat ... e altceva, mai ales pentru cineva nou in joc ...RESPECT :tiphat:
atentat Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 daca tot strangi romani intr-o singura guilda, ar fi frumos sa renunti la consitii ca cea de dinainte sa aiba Vlad level 50 ;) cand esti mic se simte mai abitir nevoia de apartenenta la o comunitate... guilda romaneasca ... mai o vorba, mai un sfat ... e altceva, mai ales pentru cineva nou in joc ...RESPECT :tiphat:Eu pot face guild 50/50 de romani in orice clipa,dar vreau sa avem o guilda puternica.Nu mai fac greseala sa bag sub lvl 50.Am ajutat peste 20 de oameni pe srv gaia din care majoritatea au jucat 1-2 zile si dupa s-au lasat.Din toate chestia asta doar eu pierd.Pierd timp,gold si imi fac fac si draci cand vad cum e romanul.Multi mi-au zis:ajuta-ma si sapt viitoare imi bag prem,iar dupa 3 zile numai dai de ei.De aia vreau minim lvl 50 sau prem.
DebiL Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 recrutez romani lvl 30+ pe babel guildul are lvl 4 si 110% :)ma ajut cu plvl sau ce o sa aveti nevoie ....pana mai strang si eu niste bani pt tiket:|
Cipi_Cipi Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Salutare la toata lumea... Cica am revenit si eu,desi se pare ca nu mi-a simtit nimeni lipsa Cu intarzierea de rigoare (datorata suspendului de 20 de zile luat din cauza iesirii nervoase datorata lui Dottt ), va urez tuturor un an nou fericit, succes in viata de zi cu zi, si bafta in Silkroad. :tiphat:
The Dash Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 la multi ani si tie cipi. iti urez multa bafta in viata in special si dupa in joc.Vand nuker lvl 67 50% pur int s/s protector.full farm light 63 (pregateam sa farmez la 72) lvl 45 bicheon, lvl 40 cold.are arme si armuri pana la lvl 72 inlusiv arma de 76. veverita moarta, multe alte iteme si elemente.e server gaiaId mess: vici4ever2no noobs plshttp://www.rev6.com/player.asp?id=1671890
DebiL Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 omg 3132.. misto arma ms ms:D la cati bani ma costat cred si eu:)
postez Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 salut lume...voua va merge rev6-ul?edit...imi merge.. my bad. :) e cineva pe iris cu o legit guild?
Albert1994 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 off topic a aparut N97 ;) on topicam luat 180 elixire si am bagat doar 60 :)ce ai fct de tior picat immortalele? :) :tiphat:
SimplySimple Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 nu i-a picat nimic...sunt 2 arme dif...prima e arc...a doua e 2hand.
DebiL Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 caut si eu in guild de romani activi pe babel...:D care face traduri etc...app eu sunt lvl 64
Albert1994 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 stie cineva dc cind intru cu loader si fac screen, poza nu imi intra in folder la sro? :tiphat: