Florin_LOVE Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 jucati fratilor pe oficiale , chinuitiva degetele pe oficiale, nu lvl 90 in 2 sapt , nu are farmec asa:)))pe silkroad privat nu are farmec, nush asa cred eu, oricum daca va mutati pe ecsro , bafta la butat=))GM face percheziti de multe ori pe zi!!este strict interzisa!!!cand apare acel srv????unde pot citi si eu nuste informati?
Guest Dott Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 GM face percheziti de multe ori pe zi!!este strict interzisa!!!cand apare acel srv????unde pot citi si eu nuste informati? aici:D http://esro.comze.com/index.php?page=home
BeautifulMind Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Sincer decat sa stai pe oficial , si sa vezi prin oras atatia gold sellers , prefer sa stau 1 ora pe un privat...fac un pvp ceva..."Unlike Isro, Esro is free to play and we mean it. The game includes Chinese and European characters. It has everything ISRO has and is always up to date. It has all the functions in which Isro has like autopot etc. We do not allow botters we have several ways in preventing this this so its almost a waste of time trying. You will get an instant ban for botting."
erter Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 stiu ca acolo GM face "perchezitie" la piele , si ca nu sunt boti si alte chestii,stiu ca se vorbeste cu GM , dar nu i oficial:P va da ti seama ca pe ecsro puteti face un wizz de lvl 40 intr o zi?)) iar de lvl 80 in 2 sapt, doar asta sa va multumeasca
aionys Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Careva pe iris?Caut doar guild si comunitate nu gold sau plwl!
Darth_Andrei Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Dar GM pe ECSRO is corupti unii...S-au reportat cazuri de "Lvl Up-uri" peste noapte deodata cativa playeri au zburat de la 30,40,50 la 90 -.-'' . Sau altul ca era prieten cu GM lo facut 90 deci cateodata e mai bine cu un gm indiferent care nici nu se oboseste sa intre pe servere . Peace out :tiphat: doctor :( brb
Albert1994 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 neatza...Anunt ca tebuie downladat alt isro bot :D :tiphat:EDIT: First on Page :banana:
postez Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 poza asta o intitulez : in tufis cu 2 panarame :) http://img253.imageshack.us/img253/2366/sro2009010611354111ej6.jpgneata lume ! :)
erter Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 darth andrei sunt deacord cu tine in privinta GM , mai bine indiferent , tare :beer: , si nush ce diferenta e intre ecsro si esro , ca doar tot silkroad privat se numeste , mai conteaza ca are charuri europeni si chinezi sau doar chinezi,poi baietzi care stiti programareC/C++ bagati mare poate va iese si voua de un loc ca GM pe esro ccine stie:)) ca sa nu va mai osteniti sa mai grindati , ar fi pacat nu?
freelancerR9 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Mie numi mere loaderul aveti vreo idee de unde sa iau altul nou???
Albert1994 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Mie numi mere loaderul aveti vreo idee de unde sa iau altul nou???nici mie.....astept sa iasa altu nou, pun link cind apare :D :tiphat:
-GodOfWar- Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Sa speram ca o sa se puna alt launcher :X mai rapid yeepeee 2 days untill premium :X :dance:
erter Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 dap nice linkul cu skillele pana la lvl 120, dar nu vad nici un skil nou la wizz la lvl 120:((((((((, ma gande am ca o sa bage si ei un al 5 lea element ceva:) dat tot cu astea o sa mor legat de gat, la chinezi sunt o gramada noi, nu i corect , dar oricum ma multumesc cu dmg mai mare:P asa ca feriti va de magar aa i mean feriti va de wizzi:P :bananadance2:
Equilibrium Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 dap nice linkul cu skillele pana la lvl 120, dar nu vad nici un skil nou la wizz la lvl 120:((((((((, ma gande am ca o sa bage si ei un al 5 lea element ceva:) dat tot cu astea o sa mor legat de gat, la chinezi sunt o gramada noi, nu i corect , dar oricum ma multumesc cu dmg mai mare:P asa ca feriti va de magar aa i mean feriti va de wizzi:P :bananadance2::)... si care ar fi ala al 5-lea element? :) in fine, a aparut vreo versiune noua de Loader?
IINeoII Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 wizi fara buf de warrior fug de mine ca de dracu la lvl 120 se schimba treaba..incep sa predomine euro :(
ghitzal02 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 new glows in kSRO -> :tiphat: nu-ti fa griji in maxim 2-3 ani o sa le avem si noi pe astea :P
Vlad Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 neatza...Anunt ca tebuie downladat alt isro bot :D :tiphat:EDIT: First on Page :banana:Thanks, nu stiam de ce nu merge botul :) acum l-am downloadat si eu de la ei..
DarkBlue Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 sal nu am avut timp sa cittesc ditamai topicu , am inceput de curand sa joc silkroad am un european wizard lvl 20 , si un glaive - fire lvl 17 , si sunt cam indecis pe care din ele sa raman , care ar fi mai bun pvp , pve , si in primu rand mai rapid de crescut in lvl , pt ca nu am f mult timp de dedicat jocului :) .
ghitzal02 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 sal nu am avut timp sa cittesc ditamai topicu , am inceput de curand sa joc silkroad am un european wizard lvl 20 , si un glaive - fire lvl 17 , si sunt cam indecis pe care din ele sa raman , care ar fi mai bun pvp , pve , si in primu rand mai rapid de crescut in lvl , pt ca nu am f mult timp de dedicat jocului :) .parerea mea, daca esti nou tinete de wizard ca faci rapid lvl cu el si faci si bani ca ai dmg foarte mare dar..... la pvp o iei in gura de la cam totzi dar fatzi la asta vreo 70-76 si dupaia poti sa te cresti cu alte charu-uri toata ziulica numa full farm sa le face pe toate :>
DebiL Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 care era pagina aia care incercai sa faci arme+9+++