Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

mai nu iti recomand skil realocate pt ca sunt foarte scumpe nu se merita .... am observat ca esti lvl 4x deci clar nu se merita iei questu de la potiuni din orice oras de skill realocate Curst Hearts

pt cei care sunt ca x bow = fail total eror ) hai tu p xian sa il vezi p _jinjin_ cum bate si ai sa spui ca xbow e cel mai tare ...un carater de ia de cat de bine esti farmat ce iteme ai ca mai toate charurile sunt la fel ...ele sunt intr-un lant acolo unu omoara p altu si asa mai departe

Posted

imi spuneti si mie va rog daca e cineva din bucuresti si imi poate baga si mie 200mil pe ROME? ii dau banii ne intalnim inainte sa-mi bage goldul si dupaia mi-l baga va rog dar sa fie serios

Posted

mai nu iti recomand skil realocate pt ca sunt foarte scumpe nu se merita .... am observat ca esti lvl 4x deci clar nu se merita iei questu de la potiuni din orice oras de skill realocate Curst Hearts

pt cei care sunt ca x bow = fail total eror ) hai tu p xian sa il vezi p _jinjin_ cum bate si ai sa spui ca xbow e cel mai tare ...un carater de ia de cat de bine esti farmat ce iteme ai ca mai toate charurile sunt la fel ...ele sunt intr-un lant acolo unu omoara p altu si asa mai departe

http://www.rev6.com/player.asp?id=159445 jin intradevar are set facut frumos . Eu garantez k badfist il rupe cel putin odata din 5pvp-uri , la fel garantez si pt arcasul meu. 100% Nu il rupe pe simply la pvp sau pe superstars . Bafta :tiphat:

Posted

cati rogue super tari pe fiecare in server in parte sunt? 1 , 2? eu iti zic ca pe troy e unu singur si ala e rogue/warlock si are sun-uri.

Posted

Cine joaca pe MARS as avea si eu nevoie de un taxi :pray: :pray: ..... fag gap si mie greu sa cresc.... cine mar putea ajuta si p mine sa dea add idului de mes de la profil.... ms mult :) :pray: :pray: :(( :(

Posted

alt sv de silkroad privat oare o fi la misto?::))

take a look : http://esro.comze.com/index.php

www.ecsro.net server de ecsro sunt 3 din care 2 free 1 la care platiesti

si altul MYSRO cauta pe google sau scrie pe google MYSRO Linkmania si te duce la un forum deschis despre serveru cum poti face rost de joc si cum sa il joci

Posted

Esro e facut de cei de la elitepvpers, se vede si in josul pagini.. daca dai click e ala care l-a creat te duce pe elitepvpers.. si da, e cu europeni din cate am inteles.. sper ca o sa fie misto :)

Posted

Va rog frumos sa postati aicea cand e gata sro asta privat nou care se deschide daca e cu europeni. :) si de unde il putem descarca. :tiphat:

Posted

jucati fratilor pe oficiale , chinuitiva degetele pe oficiale, nu lvl 90 in 2 sapt , nu are farmec asa:)))

pe silkroad privat nu are farmec, nush asa cred eu, oricum daca va mutati pe ecsro , bafta la butat=))

Posted

jucati fratilor pe oficiale , chinuitiva degetele pe oficiale, nu lvl 90 in 2 sapt , nu are farmec asa:)))

pe silkroad privat nu are farmec, nush asa cred eu, oricum daca va mutati pe ecsro , bafta la butat=))

joc acolo numa 1-2 zile daca imi place raman dadaca vad nuam boti nu mai joc :(

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...