Vlad Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 ba da.. e de pe ecsro..e de cand jucam eu pe contu tau gabuz :) asa aveam si eu la semnatura.. si si-a pus si el
SimplySimple Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 tocmai l-am facut :D :D :D nice dar durab 99% reduce?oO nu ii pusesei steady?
Guest Dott Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Caut oameni pentru guild pe Sv iris,activ,job:thelf. Numele guild:PlayBoy Care doreste add la ID skype dott_cs sau dati 1 mesaj privat aici pe forum.
BeautifulMind Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Caut oameni pentru guild pe Sv iris,activ,job:thelf. Numele guild:PlayBoy Care doreste add la ID skype dott_cs sau dati 1 mesaj privat aici pe forum.Ce inseamna acel cuvant ?
Luci Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 neatza ...astazi m-am apucat de silkroad...imi puteti lasa un id de-al vostru pentru a va pune mai multe intrebari ?btw..joc pe venus
Guest Dott Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Ce inseamna acel cuvant ? era sa-ti zic io ce inseamna///// /////primesc si alti oameni cu altfel de job[trade,hunter] tocmai l-am facut :D :D :D tare,fa si itemele la fel +9 si full blu bafta B)
Albert1994 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 tocmai l-am facut :D :D :D Am spus eu ca noroc ca Trane nare nimeni :D GZZZ :cool2: :tiphat:
DebiL Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 care vrea sa faca skimb cu rogue x-bow lvl 60 full farm itemes+3 x-bow lvl 60+5+crit 18 cu vreo 6 mil pe el sv aege pe un archer de acelas lvl pe orce sv:D
Trane Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 nice dar durab 99% reduce?oO nu ii pusesei steady?pai era +5 m-am jucat pur si simplu cu el nu credeam ca-l fac +9
Dr4q_Sti3 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 de ce il mai bagati in seama pe dott? lasatil in plata domnului sa vorbeasca singur ori vreti si voi ban ca si cipy oricum mai are si el 4 zile si revine...apropo urmatoare vacanta e in 4 saptamani ? NU? debia astept=))
SimplySimple Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 un singur lucru am de zis...copii tineti-va de scoala dak nu vreti sa ajungeti k dott.
-GodOfWar- Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 un singur lucru am de zis...copii tineti-va de scoala dak nu vreti sa ajungeti k dott. Word ! PS : Anyone Caving sau la Karra taxi pe Neptune ? :D want 60 (59 20%)
Erhard Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Sunt warrior, se merita sa imi iau skill realocation pots din item mall ca sa ma fac rogue?
Trane Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Sunt warrior, se merita sa imi iau skill realocation pots din item mall ca sa ma fac rogue?Never. Eu zic ca rogue = fail. :)
Guest Grois Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 holla sunt @ciupilan.. am primit suspend pe contu ala si postez cu asta pana osa-mi fie deblocat in fine.. ziceti-mi si mie de unde iau questu cu Slave Watcher adik cu mobii aia care apar dupa tine oriunde ai fi:)
iLoveCalifornia Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 deci nush care aveti idu de mess al tipului astagaijin38 e un mare scammer mia furat acc de lvl 87 e pe server olympus name paraz0r daca doriti puteti sa ii dati add pe mess daca iati face spamm miati face o mare bucurieapp TRANE gg pentru wizzu +9mai bine mi-l dadeai mie :lol: iti dadeam eu ceva
Erhard Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Never. Eu zic ca rogue = fail. :)De ce rogue=Fail?
Trane Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 De ce rogue=Fail?Pentru ca pentru ati mari atacul trebuie sa-ti scada hp si def. [xbow extreme sau dagger desperate] Mori foarte usor in pvp . E un fel de str wizard numai ca nu are AoE
ShadowMooN Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 baietzi ajutati-ma si pe mine va rog mult.... vreau sa cumpar niste gold si cand intru pe paypan si bag credit card noumperul imi spune: This card has been disabled for entry into the PayPal system. Please add a different card. You may also contact us using this form. si nu accepta dc? si ce pot face?
DebiL Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 skill realocation potsexista asa cava lol? ca mam uitat si eu la item mall si nu am vazut:Dcare poate sami zica daca exista lol
Nemuritor(GOD) Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 exista asa cava lol? ca mam uitat si eu la item mall si nu am vazut:Dcare poate sami zica daca exista lolda existaLa primul paragraf din stanga