Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Caut oameni pentru guild pe Sv iris,activ,job:thelf.

Numele guild:PlayBoy

Care doreste add la ID skype dott_cs sau dati 1 mesaj privat aici pe forum.

Posted

neatza ...astazi m-am apucat de silkroad...imi puteti lasa un id de-al vostru pentru a va pune mai multe intrebari ?

btw..joc pe venus

Posted

Ce inseamna acel cuvant ?

:box: era sa-ti zic io ce inseamna///// :box: /////primesc si alti oameni cu altfel de job[trade,hunter] :box:

Imagine IPB

Imagine IPB

tocmai l-am facut :D :D :D

tare,fa si itemele la fel +9 si full blu bafta B)

Posted

care vrea sa faca skimb cu rogue x-bow lvl 60 full farm itemes+3 x-bow lvl 60+5+crit 18 cu vreo 6 mil pe el sv aege pe un archer de acelas lvl pe orce sv:D

Posted

de ce il mai bagati in seama pe dott? lasatil in plata domnului sa vorbeasca singur ori vreti si voi ban ca si cipy oricum mai are si el 4 zile si revine...

apropo urmatoare vacanta e in 4 saptamani ? NU? debia astept=))

Posted

holla sunt @ciupilan.. am primit suspend pe contu ala si postez cu asta pana osa-mi fie deblocat in fine.. ziceti-mi si mie de unde iau questu cu Slave Watcher adik cu mobii aia care apar dupa tine oriunde ai fi:)

Posted

deci nush care aveti idu de mess al tipului asta

gaijin38 e un mare scammer mia furat acc de lvl 87

e pe server olympus name paraz0r

daca doriti puteti sa ii dati add pe mess

daca iati face spamm miati face o mare bucurie

app TRANE gg pentru wizzu +9

mai bine mi-l dadeai mie :lol:

iti dadeam eu ceva

Posted

De ce rogue=Fail?

Pentru ca pentru ati mari atacul trebuie sa-ti scada hp si def. [xbow extreme sau dagger desperate] Mori foarte usor in pvp . E un fel de str wizard numai ca nu are AoE

Posted

baietzi ajutati-ma si pe mine va rog mult.... vreau sa cumpar niste gold si cand intru pe paypan si bag credit card noumperul imi spune:

This card has been disabled for entry into the PayPal system. Please add a different card. You may also contact us using this form. si nu accepta dc?:(( si ce pot face?

Posted

skill realocation pots

exista asa cava lol? ca mam uitat si eu la item mall si nu am vazut:D

care poate sami zica daca exista lol

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...