Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Guest spanky
Posted

arata exact ca un joc numit Rappelz e online si free :right:

Posted

Daca nul cunosti pe mafy, el are o guilda foarte buna cu multi membri care de cateva luni vreo 2 nu au mai intrat in 2 luni am vazut 2 membri logati si am stat destul de mult in silk si nu vb prostii

Posted

Ce ritualuri aveti la alchemy?

LE : Sunt multi buti la maongi?

Eu n-am un anumit ritual dar hmm nu fac niciodata alchemy in alt oras de samarkand langa storage :)

Posted

1)Care ma poate ajuta sa cumpar tbot sau isrobot ( adica account) a si se poate schimba pw la el?

2)Caut guild pe server Olympus ( am char lvl 87 )

3)Daca nu gasesc guild intentionez sa fac un guild de romani

Ms anticipat

Respect :tiphat:

Posted

hmm si eu care credeam ca crt 12 e 100%

12 e max la cele normale ... la SoX toate statusurile sunt mai mari ...

la fel si la scut ... 20 e maxim doar pentru cele "pamantesti" ... celelalte ... 20 inseamna doar vreo 75 % :) (dau exemplu, nush, niciodata nu am avut )

RESPECT :tiphat:

Posted

1)Care ma poate ajuta sa cumpar tbot sau isrobot ( adica account) a si se poate schimba pw la el?

Ms anticipat

pai stai ca nu inteleg ceva... nu se mai fac "inscrieri" la ei sa-ti faci tu cont ? :-??

Posted

Seal of X.. asta cred ca inseamna.. adica seal of star/seal of sun/seal of mon dar decat sa le zici pe toate mai bine zici Seal of X adica SOX ..

sry daca zic gresit

Posted

pt bow de 76 SOS crit 14 (100%) - SOM crit 16 (100%) - SUN crit 18 (100%) :)

:tiphat:

hehe , la Daggere SoSun Crit 100% - 21 ...xD

Pe ce sa pun Sub Main la Rouge-ul meu , Warlock ...sau Bard ?? ;)

Posted

gresit la dagger 100% crit e 25 :P

fie sun fie som fie sos nu conteaza la euro nu se mareste :P

Posted

pai stai ca nu inteleg ceva... nu se mai fac "inscrieri" la ei sa-ti faci tu cont ? :-??

eu nush cum sa fac acc sau unde sa intru si in plus nu am card sa cumpar bot

deci daca imi cumpara careva il platesc va trimit io banii mai vb

Posted

Parerea mea e mai bine Warlock ;) sau poti fi si rogue/warrior pt k il pui jos cu skill-ul de la 2h si apoi dai cu skill-ul de la dagger care mareste dmg-ul cand e jos :kar:

Dak gresesc va rog sa ma corectati :tiphat:

Guest angellldead
Posted

May mafya hell cf te lasi de silk si guilda cui io lasi ca de 2 luni incoa doar eu stau on si inca un prienten nush fa si tu ceva may mafy

Nu ma las... nu stiai ca charu European l-am mutat de mult in Unity .... si i-am chemat pe toti aici dupa ce aparam Forteres Bandit...revin pe blader...acu o perioada stau pe European

Guest contsilkroad
Posted

2)Caut guild pe server Olympus ( am char lvl 87 )

3)Daca nu gasesc guild intentionez sa fac un guild de romani

Ms anticipat

1)Am eu un bot pe Olympus lvl 60 wizzard full farm .

2)Are guild si academie i-am facut guild lvl 3.

3)Il dau foarte ieftin charu' nu o sa iti vina sa creezi cu cat daca vrei id sa iti dau poze etc... PM

Posted

Frumos, dar cu plvl e simplu.. :) eu is lvl 23 si am doar 2500 sp dar nu am primit deloc plvl :).. dar sper ca fac 25.000 sp pana la lvl 26..

Edit:

Am si eu o intrebare. Se merita sa imi cumpar un lup? Am sa vand elixirele si o sa am cam 1,4 mil, din 1m sa-mi iau lup. ce parere aveti?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...