Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

http://img210.imageshack.us/my.php?image=sro2008123015001667wn8.jpg in sfarsit...si am dat si graduate

EDIT: Daca am iesit din academie la lvl 40 cand am dat graduate ,mai pot sa intru in aceeasi academie?

Posted

http://img243.imageshack.us/my.php?image=sro2008123015001667pq3.jpg in sfarsit...si am dat si graduate

ai putea sa o faci putin mai mare ? ... :blink:

Posted

fara suparare dar ai de gand sa tot postezi poze pana fac plvl 90???? =))

Da` lasati ma baiatu` sa se bucure ! a facut si el lvl 17...e ceva nou acum ptr el ... cum a fost si pentru noi odata demult .... amintiti`va ca erati la fel ...cand faceati lvlup...ar fi frumos sa faci cate o poza la fiecare lvlup si sa le strangi pe toate :P

Succes in continuare.

Posted

Da` lasati ma baiatu` sa se bucure ! a facut si el lvl 17...e ceva nou acum ptr el ... cum a fost si pentru noi odata demult .... amintiti`va ca erati la fel ...cand faceati lvlup...ar fi frumos sa faci cate o poza la fiecare lvlup si sa le strangi pe toate :P

Succes in continuare.

Exact asta am facut eu la char-ul meu :)) De la lvl 20 pana la 50... Fac si atunci cand fac cate 10k sp :D Si dupaia o sa fac un film :D Si cand bag Skill-urile ! HAPPY NEW YEAR!!!

Posted

Felicitari ... asteptam filmuletul tau ....nu inteleg de ce sar unii cand mai posteaza cate un "noobletzel" pe aici ... aa dar stati ... ca ei au fost PRO de la inceput ... lasatii si pe ei ... ca sunt incepatori .. si pe parcurs invata :P Have Fun ! E PETRECERE IN CONTINUARE !!!

Posted

Dupa ce am facut lvl 40 si nu dau graduate, mai este posibil sa fac honor points pentru Academy Guardian?

^Imi poate raspunde careva?

@Vlad: am botat de la 32 pana la 39, iar acuma de la 39 fac hand grind pana la 42 pt ca nu am unde sa omor :)), adica unde merg cu botu e plin de obstacole, iar daca merg la alti mobi mai mari nu face fata. Asa mai bine merg cu botu la 42 la bunwangi :)

LE @ Vlad: da am cumparat ieri 400 silk :)

Posted

si.. ai cumparat si silks? :D

LE: Ah.. ok :D aici vroiam sa ajung.. ca si eu vreau sa iau bot dar cum nu am silks.. mi-e frica :)

Posted

si.. ai cumparat si silks? :D

LE: Ah.. ok :D aici vroiam sa ajung.. ca si eu vreau sa iau bot dar cum nu am silks.. mi-e frica :)

cum adica nu ai silks???:o am vazut in poza ca le aveai pe taota poate nu ai multe da nu cont ca botul se bate si cu 1 imbue si o magia de attack nu e pretentios

EDIT: scuze am inteles skill nu silk

Posted

Vlad a mai jucat silk.....el e fostul keltzzy

am mai jucat silk :( maxim lvl 20.. :)) pe isro.. si pe ecsro 53 ca celalalt era de la gabuz :P dar ma crezi ca-s varza? :) dupa o pauza lunga uiti totul

Posted

super tare

pt inceput tre sa sti ca e un joc hard core

sa vedem cat rezisti

il sperii :)

stie baiatu` cu ce se mananca sro :)

si da ma da! poti sa faci in continuare pct pt guardian ala !!!!!!!

Posted

Sa inteleg ca nu imi poate raspunde nimeni nu?

ups greseala mea...deci dak nu dai graduate nu,nu primesti niciun honor point.honor points primesti doar k guardian assistant si ca guardian...adik cand ai propria academie.

Posted

omfg.. plin cu gold boti la chakji :))

incearca aici : http://img152.imageshack.us/img152/1739/hartawz8.jpg

p.s. sa vezi ce e la scorpioni!

Posted

da poti intra in aceeasi academie dar pe pozitia de guardian nu de aprentice.

Eu am intrebat altceva, in fine mi-a raspuns postez.

Ms postez, dar puteai sa spui pe un ton mai frumos ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...