Spiky2013 Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Slym ms mult chiar merge hacku ala , am reusit sa fac mult gold, sp..si in special lvl :D :tiphat:
[XS-Team]Slym Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 sunt conturile de "gold farming" care aduna gold ca sa il vanda playerilor care vor sa cumpere , doar alea sunt conturi blocate :)LE @ Spiky np :) dar trebuia sa imi raspunzi pe pm ^^
defiler666 Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Si vreti sa spuneti ca merge botu care la pus Slym pe aici ?? fara bani :P
koila Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 X-( Spiky2013 vorba lu` Slym..trebuia sa raspunzi prin PM....off noroc de XS-TEAM, k altfel vai de fundu nostru,poate maine o sa posteze [GM]Gargamel! doar na totul este posibil :P
smuggster Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Daca aveti vreunul din voi un bot functional si fara bani....dati si mie un pm
defiler666 Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 mda smugg...te'ai gandit mult...cine nu vrea??? si cred ca oricine ar avea nu l'ar da asa pe "ochi frumosi" si mai ales daca e propria inventie :P
speedd4 Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Eu am gasit un bot da nu prea cred ca e bun'Edit nu e bun
alexxx70 Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Sincer sa fiu eu as folosi bot doar pt Gold Farming nu pt lvle si l-as baga pe un alt cont...daca ma prinde cu el n-are decat sa-mi dea block account,nu imi afecteaza charul principal cu nimic...ganditiva putin...daca ai gold de ajuns iti iei arma buna sau poate chiar f buna si iti faci itemele din set klumea si te cam doare in 14 dupa aia,faci lvle lejer. Nici nu mai pierzi timpul cu traduri ca sa faci gold. Poate ma insel(desi nu cred) dar am dreptul la opinie nu? :whistle: RESPEC'ALL :tiphat:
speedd4 Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Pai asta fac si eu ca am 2 conturi daca ar merge botu sau botii ca am luat vro 5 si nici unu nu merge
alexxx70 Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 speedd4 iti dau un sfat prietenesc : nu mai lua boti aiurea de pe siteuri fantoma ca ai sa te trezesti in pielea goala cu charul,asculta ce iti spun,f multe din acele siteuri iti baga troieni in comp si keyloggers si ai sa plangi in pumni...am facut si eu greseala asta cand am inceput sa joc silk,eram pe serverul Xian si noob fiind si auzind eu de boti zic"Ia sa iau si eu ce naiba ca doar nu's scutit de medic" si m-am fript...la lvl 40 am ramas in pielea goala si crede-ma ca joc de acasa si nu-mi stia nici un amic datele la cont.Dupa cum s-a mai zis...numai botii platiti cu bani reali functioneaza destul de acceptabil sau de bine.Dar prefer sa dau bani pe golden ticket,monkey,si alte chestii ajutatoare in joc decat pe boti....numeste-ma "de moda veche" sau cum vrea muschii tai dar consider ca a juca cu bot pt lvle strica tot farmecul jocului...dar na...suntem diferiti si fiecare are scara lui de valori in viata(Daca am fi toti la fel ne-am plictisi nu? :P ).RESPEC'ALL :tiphat:
speedd4 Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 ma faza e tare ca nici un bot nu are virusi+ca nu iti zice ceva de conte dintrala dai start cand esti in joc
Aldguth Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Daca am fi toti la fel ne-am plictisi nu?Asta mia placut, a fost desteapta.Majoritatea botilor sunt virusati, stiu de cand jucam Runescape in prostie :)
smuggster Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 si eu tot pentru gold farm as folosi botul! ai dreptate alexxx! dar daca ar fi unul bun l-as baga si la lvl :)! adevarul e k pierzi mult timp facand traduri si pt ce.....150 200 k la lvl mai mic
speedd4 Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 la mine nici un bot care l-am gasit nu are virusi da faza e ca nu stiu cum se folosesc la forum acolo zice sa mai folosesti vro 2 programe degzemplu la unu
defiler666 Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 @Alexx : Tu zici asa pentru ca ai caracter de elvel 67...normal ca nu ai mai folosi...daca as avea si de 52 nu as mai folosi (botu') pentru gold intradevar merge folosit dar si pentru level :)
[XS-Team]Slym Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 NICI UN BUT NU ESTE REAL INAFARA DE CEL DE LA 258 (369) SI POWERBOT care aman2 sunt platite , sau cele facute de catre cineva pentru uz personal cum am facut eu cu Heavenly.Nu va mai chinuiti sa downloadati tot felul de prostii ( care sunt defapt keyloggere si spyware`uri ) care SUNT FREE pentru ca in momentul de fata nu exista buti free. :)Ce o sa se distreze Polonezii cu nou hack facut de XS-Team :)(Gold Farming , SP Hack , EXP Hack :) )
speedd4 Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Slymi eu am gasit boti functionabili si free pe deasupra unu singur dintre ei mergea da avea prea multe bug-uri degzemplu daca omora vro 2 monstri la al 3-lea nu ii mai lua ce cada si mai sunt multe buguriA da si daca e asa de bun de ce nu ne dai si noua botu sa ne convingem;)
dvlad79 Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Permiteti-mi sa va sugerez sa faceti rost de un bot care sa va traiasca si viata. Obisnuiti-va de mici (care sunteti) cu kkt-uri free... P.S.: Stiu ca vor fi cu siguranta voci "revoltate", care vor vrea sa stie "Waaaai, pai tu vrei sa zici manca-ti-as galagia matale, ca, daca ai avea ocazia, nu ai folosi bot, chiparosule, huh?". Raspunsul e "NU", deoarece nu am intrat in jocul asta pentru a ma caca pe mine cu level-ul, sau cu gold-ul...it was just 4 fun. Deci, cei care vor vrea sa latre si se vor simti ofensati (yeah, right, de parca ar avea de ce... ), sa faca cum vor... :P era doar o opinie, sa nu dati cu parul, chiar daca sunteti romani, da?
Guest boOgi3m4n Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 xs-team rulzz! YEAH c0derilor YEAH hai mai faceti 2-3 haxuri , care e faza cu polonezi? :dontknow:
smuggster Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Probabil Hackul e luat de la niste polonezi si acum daca cineva de pe forum gaseste pe vreun site polonez acele hackuri sau ce sunt ele sa nu aiba de ce sa zica cum k ar fi luate de acolo.....deoarece ei deja au anuntat k le dau la polonezi...desi eu cred k e invers-sunt luate de la polonezi ! nush dak ati inteles ceva da nici nu trebuia
koila Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Ma ce sa mai is tari! :blink: si daca ar fi patrioti ar da si eu BOTU free.dar poate baga vreun keyloggere si spyware..in el si ne lasa in funduletzul gol chiar XS-TEAM :P ..oricum ce pot zice imi place la nebunie la lvl42 am gab de 5 si tot fac lvl repede..PS : RESPECT Heavenly!!!
Aldguth Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Daca este cineva de level mic pe Rome si nu are guild, as dori sa facem una. Banii ii pun eu, dar am nevoie de oameni.
[XS-Team]Slym Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 @Arrow good luck leveling :) @koila butul nu prea vrem sa il dam pentru ca dupaia s`ar raspandii foarte repede si s`ar umple toate serverele de botteri ( ceea ce ar fi chiar booring , si foarte multa lume s`ar lasa de joc =\ ) Chiar daca ar fi , nu am baga keyloggere sau spyware pentru ca , chiar nu avem nevoie de iteme sau alte chestii , daca avem nevoie ni le putem procura cat de cat singuri. ( ) @speedd4 - Ce ai gasit tu este un script autoit compilat astfel incat sa gaseasca mobi dupa "pixel color" . @smuggster - stai linistit nu ne`am lauda cu munca altora , + ca acel hack o sa tina pana la urmatorul update , pentru ca lucrurile se schimba si nu putem fii pe faza mereu astfel in cat sa ne gandim ce va putea urma la urmatoarele updateuri. Cat despre polonezi , am facut o afacere destul de buna , am primit pentru un hack 600 Euro , dupa ce l`am vandut la un site de powerleveling ^^ .
Aldguth Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Mersi mersi! Ai dreptate cu scripturile care detecteaza culorile.....pe runescape erau niste monstruleti albastrii, iar scriptul dadea click pe butoanele din interfata.