Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

ce varsta ai??

14 ani.. facuti luna asta pe 14 :)

@extaz .. ft bine inca 30 min si am lvl 14 :))

defapt.. uitasem ca terminasem un quest.. am 14 si 10% :P

Posted

eu ....cam gata.... cu prietena mea...am fost la artificii si ea se culca ca de dimineata e nevoita sa lucreze. asa ca mai profit si eu si mai "bag un silk" :) keltzy salut! pe ce server joci? ..

p.s. la 23:30 am avut sos drop heavy armor hands (m) :)

numai respect...

acum am vazut keltzy ...server gaia :)

Posted

:) imediat fac si eu level 15.. sper ca fac in noaptea asta 16.. si sa strang 667 sp.. am doar 260 in momentul de fata

@bv pt sos :) pe ce server joci?

Posted

vai.. m-a omorat un amarat de tiger giant :| ca au venit 2 black tigers pe mine :(

edit: level 15 :D

heheh lasa ca in 2 sapt ajungi de le dai 1 hit la monstri aia :P

am o intrebare cum faci sa apara direct poza mare pe forum?

Posted

vai.. m-a omorat un amarat de tiger giant :| ca au venit 2 black tigers pe mine :(

edit: level 15 :D

Imagine IPB

nu uita sa treci din cand in cand pe la blacksmith si sa iti repari itemele!!!!dupa cum vezi au durability 0!!!Ai la blacksmith butonul repair all..cu ala le repari:)

Posted

nu uita sa treci din cand in cand pe la blacksmith si sa iti repari itemele!!!!dupa cum vezi au durability 0!!!Ai la blacksmith butonul repair all..cu ala le repari:)

cand e durabillity 0 e ca si cum nu le-ai avea ... nu te mai protejeaza ... asa ca asculta sfatul ;)

RESPECT :tiphat:

Posted

cand e durabillity 0 e ca si cum nu le-ai avea ... nu te mai protejeaza ... asa ca asculta sfatul ;)

RESPECT :tiphat:

eu cand eram la "inceput de drum" aveam problema asta cu armele...se faceau rosii si nu stiam ce sa le fac:)) si le aruncam...luam altele lol :)

Posted

ehm.. stiu faza dar.. :D uitasem :) oricum.. merci de sfat :P

:tiphat:

m-am bagat sa fac level 16..

faci relativ repede

fata de mine care nu am avut nici un skill bagat si mai si omoram la mobi multi mai mici :))

mia luat 2 saptamani sa fac lvl 10

Posted

Pai eu am gap 5.. 403 sp. lvl 15 70.95% :D vreau sa am la lvl 16 677 SP.. sa pun lighting/fire/heuksal lvl 16.. si up la skill maxim.

Edit:

Imagine IPB :D

Posted

Sa fie pentru toata lumea....Cine e dispus sa ajute pe un server char nou ? As vrea sa imi fac un nuker ceva...sapt cealalta o sa iau si premium ... sa imi vina cardurile ...

Posted

La multi ani la toata lumea ... multa sanatate si tot ce va doriti ... :bananadance2: . Am si eu o intrebare e inspectie sau e de la mine ca imi da daia cu ''undergoing inspection '' ...

Va Multumesc Anticipat

Posted

Sa fie pentru toata lumea....Cine e dispus sa ajute pe un server char nou ? As vrea sa imi fac un nuker ceva...sapt cealalta o sa iau si premium ... sa imi vina cardurile ...

poate te ajuta atentat, daca face rost de wizz, dar numai daca botezi si iei silk.

Posted

Am inceput si eu sa joc. sper sa ma tin de joc :)

nume: keltzy

level: 5

Glavier full str. pe ce sa merg? fire / lighting? sau ambele? :D

thx.

:tiphat:

super tare

pt inceput tre sa sti ca e un joc hard core

sa vedem cat rezisti

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...