Dr4q_Sti3 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 http://img379.imageshack.us/my.php?image=sro2008122819104795hd2.jpgce HP mic am .....nu e corect:P nu aveau nici o sansa thiefi aia daca voi aveati buffer fara job pe el
Birchoff Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 iti recomand raiifaizen+1am carduri si conturi la Raiffeisen ... nu am avut probleme niciodata ... cand iti faci card sa faci cerere si pentru 3D Secure ... e formular separat ... dupa aceea va fi acceptat pentru orice ... platesc cu cardurile emise de Raiffeisen si prin PayPal, si prin Click&Buy, si MoneyBookers, si direct credit card ...
postez Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 ai avut buffer buni :")dar na.... the good will always provail :)am un card de debit de la raiffeisen. cat e nevoie sa pun pe echivalentul a 10 usd acum? ca nu mai stiu cum sunt comisioanele. acum 2 ani plateam jumate din bani pe silk si jumate pe comisioane. :) si cel de debit (cardul) poate fi activat pt 3d secure nu? am un card nou de debit .. nici nu are un leu pe el ( nu e activat) trebuie sa bag macar 10 lei sa se activeze.
Albert1994 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 hmm...iar ma dispera alchimiile astea am vrut sa dau +4 unu dupa altu la un blade de 85 si din 18 elixire numa +3 :tiphat:
postez Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 eu am bagat 120 de elixire intr-un scut sa-l fac +7 fara astral . si a disparut la un moment dat ( la +6 spre +7) si am ramas cu 9 elixire. si de nervi am luat un scut de la npc si am pus pe el elixirele si s-a facut +7 si am mai ramas si cu 2 elixire. asta e norocul.
iReaLRauL Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 eu am bagat 120 de elixire intr-un scut sa-l fac +7 fara astral . si a disparut la un moment dat ( la +6 spre +7) si am ramas cu 9 elixire. si de nervi am luat un scut de la npc si am pus pe el elixirele si s-a facut +7 si am mai ramas si cu 2 elixire. asta e norocul.Ciudat, lol . :blink:
postez Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 uite gearul aleia : http://www.rev6.com/player.asp?id=1305912primul :)p.s. caut guilda de legitz pe Iris.
-GodOfWar- Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Ok mersi mult ... acum alta chestie ... am pe un alt server char mai mare.... am vandut tot si am in jur de 500 mil .... si vreau sa le transfer pe neptune...se poate face ceva?
postez Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 da. poti vorbi cu cei de la thepowerlevel.comdar faza e ca iti vor opri cam 60-70 % din bani... acum depinde si pe ce server vrei banii.
Erhard Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 E cineva din Brasov cu card si ma poate ajuta sa bag silkuri pt. un prieten?
Drolletje Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 mah pe thepowerlvl.com pot vinde acc mele
postez Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 la voi se blocheaza sro..ca si cum ai avea lag instantaneu vreo 2-3 minute?sau luati multe d/c?
Assimilated Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un script pt rev ? Practic am facut scriptu sa mearga la magazin, sa ia potiuni, sa dea repair apoi sa plece din oras....insa nu merge. Va puteti uita peste el sa-mi ziceti ce nu este in regula ? multumesc anticipatam uploadat scriptu aici
Drolletje Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 este careva pe server Xian care ma poate ajuta la farm?deci am si tiket sp va rog eu mult as vrea sa farmez 1 kk sp
Albert1994 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 fmm a facut botu pk crec in noaptea asta..sau o facut cineva pk pe el si el o inceut sa atace am pierdut tot setu si accessory bine ca nu o pierdut si glavia +6 #-o de la 30% la 5% :tiphat:
Dr4q_Sti3 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 asta este vina ta ai uitat sa setezi sa nu atace ianpi daca te ataca si eu am patito cu accesory +5 Edit imi puteti zpune care vi se pare mai tare pt un full int fire/light/s|s sau ice/light/s|s si veniti si cu argumente "de ce?"
Albert1994 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 asta este vina ta ai uitat sa setezi sa nu atace ianpi daca te ataca si eu am patito cu accesory +5 Edit imi puteti zpune care vi se pare mai tare pt un full int fire/light/s|s sau ice/light/s|s si veniti si cu argumente "de ce?"stiu ... imi asum toata vina^^ ... set tot +5 :) pt nuker pe s/s am vazut mai mult cold lighting, am vazut si cold fire....nu stiu care poate fii cel mai bun ... lighting/cold ii mai rezistent :tiphat:
Birchoff Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 eu am bagat 120 de elixire intr-un scut sa-l fac +7 fara astral . si a disparut la un moment dat ( la +6 spre +7) si am ramas cu 9 elixire. si de nervi am luat un scut de la npc si am pus pe el elixirele si s-a facut +7 si am mai ramas si cu 2 elixire. asta e norocul.cand am vrut sa fac un item + intotdeauana am observat ca sunt sanse mult mai mari cu cele de la NPC ... nu neaparat pentru ca ar fi de la NPC ... cred ca chestia tine mai mult de faptul ca are atributele toate +0 ... cu cat unele dintre acestea sunt mai mari, cu atat sunt sanse mai mici sa prinda si + ... asta am observat ;)RESPECT :tiphat:
postez Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 de obicei nukerii trebuie sa se bazeze pe impactul initial al nukul . la job sau altfel de war.. intelegi tu. light fire am avut un 76 s/s fara farm dar toate skilurile de lvl 76 (foc si light) la maxim. eram pvE zmeu nu alta. la pvp ... nu prea e de nukeri ... intelegi tu..... ca vine unu` cu un scut si ii dai de 3 ori block si esti mort. nukerii sunt cei mai buni la fortress war. (e pararea mea) pt ca nu au hp delay si pot incasa vreo 2. deci te-as sfatui light +fire dar pe spear. (cu spearul dai jos din 2 nukuri orice mob de lvl tau, majoritatea nici nu te vor atinge.) daca vrei job war ...adica in care inamicul se asteapta sa vii foloseste s/s. (ai avantajul ca shield elixirs sunt ieftine)sper ca am ajutat macar un pic
Iulian1990 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 primul meu sos :> lv 32 shield seal of pe Sv iris care vrea sa facem niste banuti din trade pm joc cu numele Dott :tiphat: Nu vinzi scutu ? Eu am sos blade si am nevoie si de scut ... daca vrei dami pm pe iris la MrPresident
tranda93 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 imi dai si mie cineva un pm cu id lui de mess sa il intreb cate ceva de silk ? :D ... as vrea sa ma reapuc am avut max lv 18 :-L
Drolletje Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 eu cred ca in pvp cel mai bine se descurca 2 handed + warlock
iReaLRauL Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 stiu ... imi asum toata vina^^ ... set tot +5 :) pt nuker pe s/s am vazut mai mult cold lighting, am vazut si cold fire....nu stiu care poate fii cel mai bun ... lighting/cold ii mai rezistent :tiphat:Si acuma un prieten da fire`u` jos si pune coldu`. A dat ceva din fire era 75 sau nu mai stiu cat... A dat cateva lvl jos dar mai trebuie sa stranga inimi dinalea... Si a facut coldu 71 parca :). Mai are de lucrat :D.