Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

mai demult (parca) cineva a spus ca inca poti folosi click and buy sa cumperi direct cu cardul ..... stie cumva cineva metoda?

sry de 2 post dar dupa o ora mi-a venit ideea :)

Posted

Neata tuturor. Se pare ca au avut loc incidente nefericite pe aici (si a dat Doamne Doamne sa treaca un admin, chiar daca mi`am luat`o degeaba :whistle: ) din cauza lui Dott.

Neata :P First 90 char in guild :))) cineva din Kuwait :X toata ziua caaaveee :P.

Guild FAiTH recrutam playeri activi pe Neptune lvl 40+, avem uniune de lvl 5.

Cine vrea site`uri pentru Guild/Union marks sa spuna pe aici si va dau :P.

Posted

Cum pot sa fac chargeback la niste bani dati la aia de la thepowerlevel?

Ca mi-au luat 16$ fara sa ma intrebe si degeaba.

nush cum au putut sa iti ieie banii degeaba? oricum pe site la paypal dac ai inregistrat cardu iti apar toate tranzactiile si de acolo poti sa dai chargeback

P.S. Bunadimineata!! :D

:tiphat:

Posted

merci omule. chiar a fost de ajutor. deci am sa pastrez devilul.

alta intrebare: fara paypal nu pot sa-mi iau silk?

eu folosesc click & buy ... faci cont la aia ... le dai un card atasat de cont ... din care virezi bani ....

foarte simplu si tranzactia e instant ...

Posted

si ai uitat un amannunt daca ei ban pe cont pa-pa card adica nu poti sa mai inregistrezi acelas card pe alt cont

e adevarat ca fiecare cont click & buy este atasat de un cont de Silkroad ...

nu mi-am pus problema de ban oricum :)

nu mi s-a intamplat de 5 ani de cand joc

Posted

va rog sami trimiteti si mie clientul de 9.12 mb din folder ca al meu ii corupt si nu vreu s aintlez din now datimi pm sau la id drugdealer_911@yahoo.com va rog mult astept

Posted

am o intrebare cate sp are trebui sa fac la lvl mic la ong astfel incat la lvl mare sa nu fac farm

ma refer stiti voi la lvl mic fac 500 k sp si pana la 90 cred ca mai fac inca 400 k sp cu gap 2-3

datimi un site unde pot afla cate sp iau cu gap

ms anticipat

RESPECT :tiphat:

Posted

Well si eu ... m`am apucat serios ... is aproape 56 :D si farmez :P gap3 pana acum :)) vreau sa las un gap 5-6....La ce banca recomandati sa`mi fac card pentru a cumpara silk ? sa nu am probleme ( gen sa nu fie acceptat ) ....

Posted

Well si eu ... m`am apucat serios ... is aproape 56 :D si farmez :P gap3 pana acum :)) vreau sa las un gap 5-6....La ce banca recomandati sa`mi fac card pentru a cumpara silk ? sa nu am probleme ( gen sa nu fie acceptat ) ....

iti recomand raiifaizen

Posted

am o intrebare cate sp are trebui sa fac la lvl mic la ong astfel incat la lvl mare sa nu fac farm

ma refer stiti voi la lvl mic fac 500 k sp si pana la 90 cred ca mai fac inca 400 k sp cu gap 2-3

datimi un site unde pot afla cate sp iau cu gap

ms anticipat

RESPECT :tiphat:

cel mai bine 1 milion sau 1.5 pt cap 100 sau mai mare :P

efortul merita

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...