Erhard Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Pt euro warrior 2h ce e mai bun tbot sau isrobot?
Guest sliPWalkeR Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 poate sa imi dea si mie cinve Link de la Loader si un bot va rog Multumesc
Erhard Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Loader : http://rev6.nihplod.com/index.php/LoaderBot: http://www.elitepvpers.de/forum/sro-exploi...es-support.html (iti faci cont si dwldezi)
ghitzal02 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 nu-mi place vreau unu nou in care sa joc din prima zi nu cand intru cel mai amre sa aiba lv 52:)) aia va fi primele 3 zile pe server dupaia iara vei astepta server nou???? adica primele trei ca dupaia lvl 52 + si nu iti va mai place :))
Guest Dott Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 aia va fi primele 3 zile pe server dupaia iara vei astepta server nou???? adica primele trei ca dupaia lvl 52 + si nu iti va mai place :)) :error:
postez Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 care bot e mai bun ? (mai usor de configurat) ? caut sa cumpar un bot dar sa nu platesc prin paypal. stie cineva un asemenea site? va multumesc. @Dott eu am inceput ieri pe Iris si am lvl 23-24 Blader. cresc greu ..dar frate.. cu mentalitatea ta .. nu apuci lvl 40 pe vreun server. ai sub 17 anisori nu? :Dsi eu nu vreau sa bag silk sau bot. p.s. butul vreau sa-l dau cuiva cadou o luna-doua :)
-GodOfWar- Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 care bot e mai bun ? (mai usor de configurat) ? caut sa cumpar un bot dar sa nu platesc prin paypal. stie cineva un asemenea site? va multumesc. @Dott eu am inceput ieri pe Iris si am lvl 23-24 Blader. cresc greu ..dar frate.. cu mentalitatea ta .. nu apuci lvl 40 pe vreun server. ai sub 17 anisori nu? :D si eu nu vreau sa bag silk sau bot. p.s. butul vreau sa-l dau cuiva cadou o luna-doua :) ))))) Dott2 PS : Va Merge SRO ? Pe Neptune am luat d/c acum 5 minute si nu se conecteaza :(
Guest Dott Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 (edited) ))))) Dott2 PS : Va Merge SRO ? Pe Neptune am luat d/c acum 5 minute si nu se conecteaza :( daca esti ****** normal ca nu ti se conecteaza:))) ma rapane io nu joc ca dispaeratu ca tine Warn level up. Daca ai sa continui cu limbajul si cu spam-ul, te asteapta un suspend Edited December 27, 2008 by Regenesis
-GodOfWar- Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 (edited) daca esti ****** normal ca nu ti se conecteaza:))) ma rapane io nu joc ca dispaeratu ca tineWarn level up. Daca ai sa continui cu limbajul si cu spam-ul, te asteapta un suspendCopil crescut ptr gold ... Mai prietene eu nu joc ca "dispaeratu", eu joc cand am timp liber, am pe cineva langa mine, am un servici, am prieteni.........warn level up si tie. Ce faci tu se numeste flame. Lasa-l in pace si va fi sanctionat, nu iti fa singur dreptate. Edited December 27, 2008 by Regenesis
Erhard Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 (edited) Pt euro warrior 2h ce e mai bun tbot sau isrobot?Bump!Se numeste spam, nu bump. Data viitoare ai warn. Edited December 27, 2008 by Regenesis
Guest Dott Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 (edited) Ia tu un suspend de 3 zile sa te linistesti Edited December 27, 2008 by Regenesis
IINeoII Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 BANC by Dott:Bula este la scoala si nu scrie profesorul il intreaba:-Bula de ce nu scri?Bula raspunde:-Am lag!Profesorul zice:-Vezi poate iti dau kick!!NU COPIATI BANCU!!!!!!Iti recomand cartea "Abecedarul"...este foarte interesanta crede-ma!!!AR TREBUI SA O CITESTI!!
Albert1994 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 poate sa imi dea si mie cinve Link de la Loader si un bot va rog Multumesc loaderul se poate descarca si de pe recyfer.info cum au spus mai multi lam luat de acolo eu azi :) :tiphat: EDIT: ^^ First ON Page :banana:
Nemuritor(GOD) Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 ISRO bot e cu plata sau are si el crack ceva?
Dr4q_Sti3 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 cu plata si cracku care il are este tot cu plata dv3bot.com@Dott pe orice server te vei apuca nu vei putea fi niciodata primu din cateva motive1 nu stii sa joci 2 nu iti perimiti la fel de multe "avantaje"(premium bot si altele) ca altii 3 tu faci lvl 32 in 4 zile si alti fac 52+ in 4 zile si 100% te vei apuca pe alt server.....
alexxx70 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 sall all cand se face 1 Sv nou?? nu-mi place vreau unu nou in care sa joc din prima zi nu cand intru cel mai amre sa aiba lv 52:)) :baby: :down: Dott frate...daca nu intelegi ce am vrut sa iti zic cu aceste smile-uri pot sa iti traduc...it's up to you cum zic englezii... cu plata si cracku care il are este tot cu plata dv3bot.com @Dott pe orice server te vei apuca nu vei putea fi niciodata primu din cateva motive 1 nu stii sa joci 2 nu iti perimiti la fel de multe "avantaje"(premium bot si altele) ca altii 3 tu faci lvl 32 in 4 zile si alti fac 52+ in 4 zile si 100% te vei apuca pe alt server..... ...mi-ai luat-o inainte pt ca exact asta voiam si eu sa ii zic lui Dott...putin mai elevat postul dar in esenta aceleasi idei...prb e ca daca va invata ceva din ce i-ai scris... RESPEC"ALL :tiphat:
Birchoff Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 dragi forumisti, dar voi nu ati inteles ceva ... cand apare putina lipsa de activitate pe forum, Dott posteaza doar ca sa reaprinda focul aici :beer: RESPECT :tiphat:
Regenesis Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Incheiati subiectul Dott, si acum si pe viitor, momentan a primit suspend. Daca remarcati nereguli in ceea ce posteaza avertizati un moderator, nu incepti voi sa va luati la harta ca veti primi warn la randul vostru. Incepand de acum, orice post ironic/cu atac direct sau indirect la adresa lui Dott, si nu numai, se va pedepsi cu warn direct. Considerati ca ati fost avertizati. p.s. si mai usor cu spam-ul.
postez Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 am luat d/c chiar cand luam steagul la ctf :) ce dur.. si am intrat din prima dupa aceea cu server crowded.
ghitzal02 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 primul bandit fortress war care a fost, uniunea care trebuia sa atatace nu a facut decat sa rupa defence turnurile si dragonul din mijloc nu sa lupatat cu nimeni ???
Florin_LOVE Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 primul bandit fortress war care a fost, uniunea care trebuia sa atatace nu a facut decat sa rupa defence turnurile si dragonul din mijloc nu sa lupatat cu nimeni ???poi daca nu avea nimeni fortresul!!!data viitoare va fi ci cineva care sa apere
postez Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 alt ctf..alt d/c..ce naiba. voi patiti asa ceva?
Nemuritor(GOD) Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Datimi si mie va rog Link pentru AgBot pls msss mult
Dr4q_Sti3 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Datimi si mie va rog Link pentru AgBot pls msss multwww.rev6.com/bot