Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

1) imi recomanda cineva o adresa unde as putea gasi serviciul de transfer gold de pe un server pe altul ? (cu comisionul de rigoare, evident) - stiu ca exista asa ceva ca spammau prin orase, dar nu am dat importanta atunci, si acum m-am gandit ca mi-ar prinde bine pe phoenix cei vreo 90 M ramasi pe Babel, unde oricum nu mai joc ;)

ThePowerLevel.com eu am transferat niste gold de pe un server pe altul pentru cineva. Comision 0 % .

Craciun Fericit si Sarbatori Fericite tuturor :)

Posted

ThePowerLevel.com eu am transferat niste gold de pe un server pe altul pentru cineva. Comision 0 % .

Craciun Fericit si Sarbatori Fericite tuturor :)

tocmai am luat legatura cu ei ... pentru 90M pe Babel imi ofera 18M pe Phoenix :-??

...

mai bine il las acolo si cumpar cate 100 M cu 19 euro pe Phoenix in continuare cand o sa mai am nevoie :beer:

RESPECT :tiphat:

Posted

tocmai am luat legatura cu ei ... pentru 90M pe Babel imi ofera 18M pe Phoenix :-??

...

mai bine il las acolo si cumpar cate 100 M cu 19 euro pe Phoenix in continuare cand o sa mai am nevoie :beer:

pai e server nou de aia. :)

Posted

Daca vreti sa faceti un silkroad sign mai "modern" cum am si eu al semnatura urmati ghidul e foarte simplu ---> Ghid

EL : Nu se lauda nimeni cu ocpatul Bandit fortressului ? sau nici nu ati incercat

Posted

badfist. un filmulet mai lung data viitoare :P. plus ca warriorul ala nici nu te-a atacat cand erai jos. nu zic, ca nu au fost bune luptele doar ca nu sunt asa de interesante. in primul s-a bagat wizzul ala in al doilea nu vedeam sa prea atace warriorul si ai facut doar 1. fa un filmulet mai lung si cu cel putin 3 lupte cu fiecare din jucatori. aceasta este doar o sugestie si o parere personala.

Posted

primul meu sos :> lv 32 shield seal of pe Sv iris care vrea sa facem niste banuti din trade pm joc cu numele Dott :tiphat:

Posted

primul meu sos :> lv 32 shield seal of pe Sv iris care vrea sa facem niste banuti din trade pm joc cu numele Dott :tiphat:

seal of ce?star sau sosun?

Posted

...

uite daia is serverele full

din cauza celord care cumpara gold

eu nu am luat niciodata gold

daca iei doar bot nu i ajuti cu nimic

eh asta e :(

sarbatori fericite

la multi ani

:tiphat:

Posted

seal of ce?star sau sosun?

star :)) l-am dat cu 1 mil jumate :box:

Posted

uite daia is serverele full

din cauza celord care cumpara gold

eu nu am luat niciodata gold

daca iei doar bot nu i ajuti cu nimic

eh asta e :(

sarbatori fericite

la multi ani

:tiphat:

sunt 100 % de acord cu tine ...

am jucat pe Babel 3 ani fara sa cumpar ... si am ajuns sa renunt din cauza ca nu aveam nici o sansa impotriva celor care cumparau gold si aveau full set sosun si alte alea ...

daca m-am reapucat pe Phoenix, macar am de gand s-o fac in stil mare ...

cumpar eu sau nu cumpar eu.. nu schimb cu nimik in ceea ce priveste gold bots ... asta e, m-am resemnat ... pur si simplu nu mai privesc Silkroad un joc free ... vreau sa joc .. cumpar premium ca sa pot intra ... asa nu ma intereseaza ca e full serverul de gold bots ... vreau si performanta ... cumpar alte scrolls si gold pentru itemi ... asta e ... dupa update de cap 70 jocul a incetat sa mai fie free ...

aceeasi discutie morala a aparut si cand s-a inceput folosirea , la inceput timida, apoi pe scara din ce in ce mai larga, a botilor pentru level ... acum toti folosesc ... poate mai sunt 0,01 % care nu o fac ...

pai e server nou de aia. :)

totusi ... la 72 milioane luate comision din 90 inseamna un comision de 80 %

... pe cand daca fac un simplu calcul ... de unde am cumparat gold-ul... comparand preturile de pe Babel la 100 M = 7,91 euro ... cu cele de pe Phoenix la 100 M = 17,75 euro ... rezulta doar un "comision" de 55,44 % ;)

Posted

chear esti BOT si NOB ala facea cel putin 3-4 mil uite alt retardat aici

Imagine IPB

am si luato o fac +5 si o dau cu cel putin 15 mil

Ai grija la limbaj

Valabil pentru toti

ba nobule ce vrei Sv are 14 zile daca are de unde vrei sa-ti dea 4 milioane pe 1 sos de lv 32??

Posted

1 nus noob cand o sa ajungi lvl 90 si sa ai ce am eu atunci mai imi zici mie noob da???

2 eu cand mam apucat pe venus dupa 14 zile sox de 32+ arme erau 3-4 mil .... sti macar ce inseamna "nobule"

cand am jucat eu pe venus un sos de 32 era 500k si era chair dupa 1 luna si am cumparat vreo 5 atunci si leam dat dupa 3 luni cu 2 mil 1 asa ca deja modifici preturile si aia de 64 chiar e scuma

EDIT is tii bine pe NukeRO el ziua cumpar sos cu 900k-1,5 mil si le dadea noaptea cu 2-3

Posted

si eu am 160 mil da nu ma laud si aveam cu mult mai mult ca tine daca nu transferam gold pe olinpus si imi luat silk si bot de gold si nici nu vreau sa imi cumpar+7

EDIT nu o lua in nume de rau tiam zis doar ca nu era asa cum ai zis tu si ca ala e prea scump...

Posted

adica vrei de la noi astea sau le ai tu?

oricum... player finder pt serverul iris este? ca eu nu am vazut.

adaugarea cuvantului "cumparate" ma face sa cred ca are de gand sa isi procure singurel toate astea ... cred ca doreste doar indrumare, prieteni si o guilda ... eventual power level .. pe un server nou ...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...