Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Botter= o persoana care foloseste un program care "manevreaza" caracterul acelei persoane ingame, omorand monstrii si adunand itemele de pe jos. De obicei cei ce folosesc un astfel de program sunt destul de "obsedati" de respectivul joc. Dupa ce da drumul programului, respectiva persoana pleaca la bere cu amicii.

Posted

LoL...cei din Xs-Team au botul...mi l'au dat si mie pentru vreo cateva zile ca sa imi demonstreze ca merge...si intradevar mergea :) cel mai bine e sa nu folosesti bot ..daca te prind iei ban sau DELETE ACCOUNT ?? =)) btw...

Posted

"Dintele" pe care il am eu impotriva boterilor e faptul ca dupa ce fac lvl f mare (desi si cei mai mici practica acest lucru)si cand zic de lvl f mare ma refer de cei de la 64 in sus,se fac thifi si da-te cu capul de pereti si cu pumnul in tastatura incercand sa ramai macar in viata atunci cand iti fac pop-up la un amarat de trade de 1*,tie care ai venit de la munca sau de la scoala si esti obosit sau oricum nu in toane de zile mari si vrei sa te relaxezi si sa faci oleak de gold sa ai macar de potiuni sau de arma mai bunicica...si mai si rad de tine cum te chinuiai sa le omori thiful npc. Am intrebat odata un thif mare (68) cand eu eram trader si aveam lvl cam 35 si m-a omorat un npc de al lui si nici macar nu s-a obosit macar sa imi ia marfa de ce face asta...si mi-a zis ca de fun :blink: ....i-am spus ok,ia marfa si dute si mi-a replicat ca nu il intereseaza marfa de 1* :blink: .Am ramas interzis pur si simplu. De aia urasc thifii indiferent ca sunt npc sau playeri si ii omor pe ruda si pe samanta cum ii prind si daca pot bineinteles. Ma intreaba unii hoti playeri cu mult mai mici ca mine de ce ii omor ca sunt f mici...le-am zis si eu la fel....de fun...sa inteleaga si ei ce vor,ma doare in spate de ce cred ei si ce injuraturi imi adreseaza,ii rup pe toti pe care pot si pe care ii prind.

Nu am nimic cu romanii care sunt hoti,e treaba lor atat timp cat sunt din guildul meu sau din union(ca doar n-am sa tin cu ursul),dar daca nu...sry ...dar tot le dau la cap.

RESPEC'ALL :tiphat:

Posted

"Dintele" pe care il am eu impotriva boterilor e faptul ca dupa ce fac lvl f mare (desi si cei mai mici practica acest lucru)si cand zic de lvl f mare ma refer de cei de la 64 in sus,se fac thifi si da-te cu capul de pereti si cu pumnul in tastatura incercand sa ramai macar in viata atunci cand iti fac pop-up la un amarat de trade de 1*,tie care ai venit de la munca sau de la scoala si esti obosit sau oricum nu in toane de zile mari si vrei sa te relaxezi si sa faci oleak de gold sa ai macar de potiuni sau de arma mai bunicica...si mai si rad de tine cum te chinuiai sa le omori thiful npc. Am intrebat odata un thif mare (68) cand eu eram trader si aveam lvl cam 35 si m-a omorat un npc de al lui si nici macar nu s-a obosit macar sa imi ia marfa de ce face asta...si mi-a zis ca de fun :blink: ....i-am spus ok,ia marfa si dute si mi-a replicat ca nu il intereseaza marfa de 1* :blink: .Am ramas interzis pur si simplu. De aia urasc thifii indiferent ca sunt npc sau playeri si ii omor pe ruda si pe samanta cum ii prind si daca pot bineinteles. Ma intreaba unii hoti playeri cu mult mai mici ca mine de ce ii omor ca sunt f mici...le-am zis si eu la fel....de fun...sa inteleaga si ei ce vor,ma doare in spate de ce cred ei si ce injuraturi imi adreseaza,ii rup pe toti pe care pot si pe care ii prind.

Nu am nimic cu romanii care sunt hoti,e treaba lor atat timp cat sunt din guildul meu sau din union(ca doar n-am sa tin cu ursul),dar daca nu...sry ...dar tot le dau la cap.

RESPEC'ALL :tiphat:

loooooooooool =))))) :))))))) sa mor pe mine de ras :)))) =)))))

cum naiba sa te omore de fun ? ^_^

apropo ce faci la thief ? esti hoti si tre sa omori playeri ? ca tot veni subiectu' ^_^

Posted

mie-mi place sa ma uit la traderi de lvl mic cum se chinuie sa omoare thiefi (AI) cu arma de 5-6 degrees.

am o anumita satisfactie :>

thief -> ataci playeri cu trade de 2* sau mai mult, ii omori , le furi marfa si o vinzi

Posted

Cine imi explica si mie cum e cu WAr-ul intre ghilde ....ce si cum se pierde..si daca este vreo ghilda care vrea sa faca WAR cu noi! suntem membri lvl35+----50+ si lvl4 la ghild

Posted

EVENT ON :) si apropo ROCKET : cei care folosesc bot nu sunt disperati de joc ci chiar au ce face cu viata tocmai de asta folosesc boti!! de la lvl mai maricel jocul devine foarte solicitant si atunci vrei sa iti zica toti : " NO LIFE" dak joci 20 ore pe zi? mai bine folosesti bot si te duci la o bere cum zicea arrow!si daca iei ban nu e nimic te bagi pe alt server si o iei de la inceput!

Posted

Baieti...sa va spun ceva despre jocul asta...este aproape k lineage... milioane de oameni il joaca de cand a aparut...a fost asteptat...2 ani !

Jocul e super... da se fac inspectari ... si se uita dak nu sunt boti ... sa ii ajute pe playeri sa faca repede lvl.

Daca vreti sa jucati .. .cat de cat frumos sau cat mai repede... sfatu meu este sa dati 100-200 de mii si va da in jok 10M.

Sau cumparati silk ... cu silku se poate cumpara maimutiti .. veverite... wolfy.. care te ajuta la strangerea gold-ului sau sa dea dmg in monstri , se mai poate cumpara un "skill" care tine 4 sapt... iti da experienta dubla.

Caractere sunt asa :

-pe glavie

- pe sword

- pe bow.

Este destul de frumos ...primu lvl il faci in oras :) ca trebuie sa faci un quest... sa te duci de la x... pana la y ... siti da experienta... in fine este un joc foarte bun !!! Grafica este foarte foarte buna daca aveti placa pt ea...Eu am placa pentru el si se vede f super :)

Posted

LoL...cei din Xs-Team au botul...mi l'au dat si mie pentru vreo cateva zile ca sa imi demonstreze ca merge...si intradevar mergea :) cel mai bine e sa nu folosesti bot ..daca te prind iei ban sau DELETE ACCOUNT ?? =)) btw...

Well nu iei nici cont blocat nici delete account :) Botul de la 369 respectiv 258 este facut si vandut de JoyMax.

As pune pozele cu ce am vorbit cu [GM]Gargamel dar nu vreau sa ajunga pe alte forumuri and shits :).

Posted

LOL ...ai vb cu Gargamel???hm greu de crezut! sincer..dar in fine cum se numeste botul simplu 258 sau 369 :blink: il caut de ceva timp si nu dau de el

Posted

il cauti degeaba pentru ca nu este free si un cont la ei este 8$...

anyway daca vrei sa il downloadezi incearca www.bot258.com sau pe pagina originala daca intelegi chineza/koreana intra pe site`ul oficial www.bot369.com ^^

Guest boOgi3m4n
Posted

Slym' date='Oct 25 2006, 23:32' post='1487370']

Well nu iei nici cont blocat nici delete account :) Botul de la 369 respectiv 258 este facut si vandut de JoyMax.

As pune pozele cu ce am vorbit cu [GM]Gargamel dar nu vreau sa ajunga pe alte forumuri and shits :).

da tu esti nebun rau amice...cine mai e ca tine...toti am vrea sa fim ca tine...=)) =)) =)) esti :cool2:

Posted

Slym' date='Oct 26 2006, 01:40' post='1487547']

anyway daca vrei sa il downloadezi incearca www.bot258.com sau pe pagina originala daca intelegi chineza/koreana intra pe site`ul oficial www.bot369.com ^^

Oare cit de safe este botu a incercat cinva ca 8 usd hmm poate fac un acc si incerc oricum cave e full fac sp farm ...

:)

Posted

Slym' date='Oct 26 2006, 01:40' post='1487547']

pai si daca bottezi, iei ban ? n-ar trebui din moment ce e facut de joymax si tot de joymax vandut..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...