Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

a fost mai reusit ala pentru ca itemele alea erau la fel ca cele din item mall adika puteai punea aceleasi optiuni p el si picau la maturii la greu casca si chestu ala pica greu ..deaia era mai misto ca totusi puteai sa iti faci costum din ala ...la manusile astea tin doar 7 zile si deaia nu e reusit P

Posted

asa lag nam mai vazut de cind joc sro :angry1: :angry1: :angry1: nush ce se intimpla :| Joymax ne ureaza craciun fericit si an nou dindune un cadou foarte frumos :banghead:

:tiphat:

n-am avut lag deloc toata ziua pe Phoenix ... :beer:

in schimb acum a picat de tot :) ... serverul nu e in verificare dar nici nu ma pot conecta (eroare C10 - ce-o mai fi si asta :-?? )

P.S. - na, ca totusi a intrat pe check

RESPECT :tiphat:

Posted

n-am avut lag deloc toata ziua pe Phoenix ... :beer:

in schimb acum a picat de tot :) ... serverul nu e in verificare dar nici nu ma pot conecta (eroare C10 - ce-o mai fi si asta :-?? )

P.S. - na, ca totusi a intrat pe check

eu sper sa faca ceck si pe mars cit de curind...poate isi revine ...

in legatura cu eventu, parerea mea e ca mai bn faceau ca anu trecut..cu red santa socks :P

Posted

Aveti grija ce downloadati de pe site`ul de la AgBot ! Se pare ca are un Trojan in el gen Keylogger. Acum am facut ultimele update`uri la windows si mi l`a gasit in ele .... ori AgBot ori in Scrip Generator`ul de la el.... take care....

Posted

un site pe care l-ati incercat de unde sa cumpar niste gold ? (stiu ca "google is the best friend, dar apelez pe calea asta pentru ca vreau o sursa deja incercata de careva dintre voi)

nu imi ajunge pentru potiuni ...

pe care sa pot plati direct cu card sau eventual Click&Buy ...

merci ...

P.S. am incercat la www.supgold.com dar la astia e cu moneybookers si e mai aiurea procedura de verificare ...

Posted

... credeam ca am fost destul de explicit ... si la astia tot cu moneybookers merge ... si paypal ...

nu poti plati direct credit card sau click & buy

problema cu moneybookers este ca la procedura de validare a contului, dupa inregistrare, iti trag din cont o suma de $ intre 0,01 si 2,99 ... tu trebuie sa-ti verifici contul si sa vezi cat exact ti-au tras ... si sa le comunici ... daca le zici exact la zecimala, e validat contul si abia dupa poti face tranzactii ...

problema e ca eu vad in lei cat au plecat ... aplic rata de schimb in dolari din ziua respectiva de la banca ... dar rata e cu 4 zecimale ... si nu da exact in $ ... imi da eroare, nu imi valideaza ... spun ca nu atat mi-au luat, sa mai incerc in 24 ore ... :angry1:

deci repet ... stie cineva un provider de gold unde pot plati direct cu card sau Click & Buy (unde am cont valid, cu care cumpar si silk) ?

P.S. era sa uit ... Moshu sa va aduca un full set sosun

Posted

un site pe care l-ati incercat de unde sa cumpar niste gold ? (stiu ca "google is the best friend, dar apelez pe calea asta pentru ca vreau o sursa deja incercata de careva dintre voi)

nu imi ajunge pentru potiuni ...

pe care sa pot plati direct cu card sau eventual Click&Buy ...

merci ...

P.S. am incercat la www.supgold.com dar la astia e cu moneybookers si e mai aiurea procedura de verificare ...

My opinion www.silkroad-gold.com de aici am cumparat inainte ^^ si voi cumpara si pe phoenix . I NEED SUN SWORD 64 !! >.< am scut de 64+7 dar vreau sun neaparat k asa nam nevoie de arma pana la 85 ce ziceti merita ?XD Merry Christmas Foukers

Posted

... credeam ca am fost destul de explicit ... si la astia tot cu moneybookers merge ... si paypal ...

nu poti plati direct credit card sau click & buy

problema cu moneybookers este ca la procedura de validare a contului, dupa inregistrare, iti trag din cont o suma de $ intre 0,01 si 2,99 ... tu trebuie sa-ti verifici contul si sa vezi cat exact ti-au tras ... si sa le comunici ... daca le zici exact la zecimala, e validat contul si abia dupa poti face tranzactii ...

problema e ca eu vad in lei cat au plecat ... aplic rata de schimb in dolari din ziua respectiva de la banca ... dar rata e cu 4 zecimale ... si nu da exact in $ ... imi da eroare, nu imi valideaza ... spun ca nu atat mi-au luat, sa mai incerc in 24 ore ... :angry1:

deci repet ... stie cineva un provider de gold unde pot plati direct cu card sau Click & Buy (unde am cont valid, cu care cumpar si silk) ?

P.S. era sa uit ... Moshu sa va aduca un full set sosun

eu cind am luat am luat de pe www.thepowerlevel.com ... si am platit cu paypal....nush dac o sati fie de folos :(

Craciun Fericit tuturor!!!

Posted

ma nus asa de multe chestii de verificat pentru activarea unui cont si daca e unu care e rau intentionat si vrea sa le-o faca tot le-o face ca trece prin securitatea lor ca prin branza dar ma inerveaza ca ne chinuie pe noi ca sa imi activez paypalu a trebuit 40 de drumuri la banca si nici acu nu am reusit sa fac asta

Craciun fericit la toti si mult noroc in viatza !!@!

Posted

pe cgs711 poti sa cumperi prin paypal chiar daca nu ai cardul verificat (nu e necesar sa validezi contu la paypal cu alea 4 cifre obtinute de la banca). Eu am cumparat de la ei pana acum in jur de 1000. nu mi-au dat tzeapa deloc xD

Posted

My opinion www.silkroad-gold.com de aici am cumparat inainte ^^ si voi cumpara si pe phoenix . I NEED SUN SWORD 64 !! >.< am scut de 64+7 dar vreau sun neaparat k asa nam nevoie de arma pana la 85 ce ziceti merita ?XD Merry Christmas Foukers

am cumparat 100 M ...

totul bine si frumos ... am primit mail de confirmare de la ei ca plata a fost facuta si daca ma pot contacta acum, am raspuns ca da .. si pana acum, pauza .... :blink:

Posted

OFF TOPIC TOTAL :

Deschide usa si lasa spiritul Craciunului sa iti intre in casa! Deschideti inima si lasa Bucuria si Implinirea sa iti intre in suflet! Deschide larg bratele si imbratisarea ta calda, vorba buna si gandul curat sa fie cel mai de pret cadou pentru cei dragi! Fie ca Iubirea, Intelepciunea, Increderea si Generozitatea sa iti calauzeasca pasii in noul an! Sfintele Sarbatori de Craciun si Anul Nou sa va aduca sanatate, putere de munca si multe satisfactii alaturi de cei dragi. La Multi Ani !

...din partea mea pt toti romanii de pe acest forum...

RESPEC"ALL :tiphat: :peace: :beer: :wav:

Posted

zicea cineva de tbot moca 3 zile? mai e agbot? thnx!. parca era virusat agbot-ul....asa parca citisem.

p.s. e un lag de zile mari ...si asta cu serverele la 40% capacitate......

Posted

care dintre voi joaca pe iris??

CRACIUN FERICIT!!!!!!! :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...