Guest Dott Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Dati-mi voie sa rad muult . Ce nu ai zis:"Program care face gold" ? Suna mai beeton =)) ! ma programul care l-am descarcat nu era pentru facut goldu lol ma io vand gold pe iris da nu am program de facut gold :-j ce noob
d0min83r Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Toti voi astia care il tot criticati pe Dott sunte-ti ai naiba de breji si voi. Nu e de ajuns ca ii zice de dulce unu, trebuie neaparat sa se bage si altu cu japca in seama. Interesant postul lui Dr4q_Sti3. Citeste o "carete" , citeste o "reclama" ? no offense dar fiecare are problemele lui ..... suntem oameni ....sa nu fiu offtopic : am terminat si eu o parte din farm asa ca dau bice spre lvl 76 ^^
Florin_LOVE Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 ma programul care l-am descarcat nu era pentru facut goldu lol ma io vand gold pe iris da nu am program de facut gold :-j ce noob baieti va anunt ca mam mutat pe iris cu premium!!! si chiar as vrea sa cumpar gold pe iris!!! add: demonsro666 daca nu ai cel putin 10mil sa nu vb Atentat ai participat undeva pt alea 10ksp????
alexxx70 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 nu am de ce sa iti zic sa te duci dracului da nu am avut grija de viata am zis sa o pun la 90-95% si am uitat si a ramas pe 60% a fost prima daca ce vreti nu toti au stiut de la inceput cum e treaba la shaitan ... fie care char e bun in felu lui eu is bun la pvp dar la pve recunosc cas cam slab dar am sa iti arat ca dupa ful farm(350k) am sa ma duc singur la el ( fara party) si am sa iti arat ca nu o sa mai mor si fara alte bufuri de la cleric sau wariordaca tu faci fata la shaitan bv ti e zi si mie cum sa fac sa nu mai mor cand nu stiu ceva nu imi e greu sa recunosc ca nu stiu omu din greseli invata...eu nu fac fata la Shaytan din 3 motive principale:1.sunt doar lvl 83,2.la acest lvl plus faptul ca sunt pure Int rezulta motivul 2,3.m-am retras din SRO.tips and tricks sunt sigur ca exista cativa pe aci care ti-ar da mult mai multe si mult mai bune decat iti pot da eu desi stiu si eu destule...am comentat doar ce am observat in acel film si ca sa fiu cinstit ,da recunosc ca si eu am avut momente cand am uitat sa imi ajustez autopotion-ul la pvp-uri sau la pve si am murit ca un fraier, nu esti nici primul nici ultimul care pateste asta, sunt sigur ca acest post al meu te va face ca pe viitor sa uiti de fff putine ori sa iti ajustezi viata la autopotion cand ai sa ai ceva mai deosebit de facut.Ca smecherii la unici,joburi,etc incearca sa foloseti absolut tot ce iti ofera jocul ca sa iti atingi scopul...de la party-uri cu bufferi pana la scroluri si potiuni speciale...foloseste absolut tot ce ai si tot ce iti poti permite pt ca in SRO INTOTDEAUNA scopul scuza mijloacele iar cinstea si corectitudinea este cea mai de jos si mai hulita calitate ...asa ca profita la maxim daca vrei sa fie fun si sa te simti multumit de tine in acest joc...in rest...sa ne auzim cu bine si multa sanatate.@Dott o intrebare simpla pt tine...ce inseamna noob si ce inseamna n00b?RESPEC"ALL :tiphat:
salam30 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 eu lam facut pe shaitan la 81 ,cum sa nu faci fata :P
postez Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 salut baieti!am o intrebare: care e faza cu demon-ul care l-am vazut pe prima pagina de pe isro web site? e doar un suit? mentionez ca nu am mai jucat so de 6 luni si as vrea sa ma apuc pe iris. thnx!
iReaLRauL Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 ma programul care l-am descarcat nu era pentru facut goldu lol ma io vand gold pe iris da nu am program de facut gold :-j ce noob :))Da tu ce ai scris ma ? Da-te mai incolo ca nu pot rade .
iLoveCalifornia Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Salut all :P , care poate sa-mi dea si mie un link catre un sp calculator. Problema e ca vreau unu mai special :D . Stiu ca era un SP calculator cu imaginea din joc si plusai tu acolo la lvlup ( imaginea arata chenaru cu skillurile din joc ) vreau asta pentru ca nu stiu toate skillurile :P
Darth_Andrei Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Salut all :P , care poate sa-mi dea si mie un link catre un sp calculator. Problema e ca vreau unu mai special :D . Stiu ca era un SP calculator cu imaginea din joc si plusai tu acolo la lvlup ( imaginea arata chenaru cu skillurile din joc ) vreau asta pentru ca nu stiu toate skillurile :Pwww.nivlam.comSpam Spam si iar spam ... OT: Salam mai pune odata poza cu shaitan sa vad si eu :D , nu ca nu te cred stiu k lai omorat am vzt poza dar nu mai retin pagina pl0x.lvl 64 @ Phoenix maine 65 new imbue ^^
SimplySimple Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Salut all :P , care poate sa-mi dea si mie un link catre un sp calculator. Problema e ca vreau unu mai special :D . Stiu ca era un SP calculator cu imaginea din joc si plusai tu acolo la lvlup ( imaginea arata chenaru cu skillurile din joc ) vreau asta pentru ca nu stiu toate skillurile :P http://bobtheveg.dyndns.org/sroprofile/
postez Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 imi puteti spune ce skiluri de la cleric pot sa mi le dau mie? (autobuff) . numelele lor si ce fac ele. va multumesc!si cate cadouri de alea trebuie sa-i duc lui so`ok? pt un reward?
sile33333 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Da, si eu am probleme q skillurile de la cleric care sunt cele mai utile ...va rog eu si useru de sus ^^
Florin_LOVE Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 TBOTTTTTTTTT FREEEEEEEEEEETimp de 3 zile
BeautifulMind Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 imi puteti spune ce skiluri de la cleric pot sa mi le dau mie? (autobuff) . numelele lor si ce fac ele. va multumesc!si cate cadouri de alea trebuie sa-i duc lui so`ok? pt un reward?Da, si eu am probleme q skillurile de la cleric care sunt cele mai utile ...va rog eu si useru de sus ^^Bless spell - care'ti da phy, mag def Recovery Division - care'ti umple golurile de viataMai este skillul ala care il tine pe loc...nu ii mai stiu numele ... ala e bun la 1 vs 1..Heal daca vrei...Mai bine ai spune ce primary class iti alegi.Si eu acum sunt tentat sa'mi fac un cleric , deci pure int cleric .Toata chestia e ca nu prea pot sa fac singur level...am nevoie de party.
The Dash Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 pai fa warlock/cleric. e super tare sa joci cu el, e fun, rupe, doar ca ii trebuie o tona de sp si trebuie sa te antrenezi cu el ca are multe skilluri.
IINeoII Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 pai fa warlock/cleric. e super tare sa joci cu el, e fun, rupe, doar ca ii trebuie o tona de sp si trebuie sa te antrenezi cu el ca are multe skilluri. parerea mea este ca warrior/warlock sau cleric/warlock e pentru jucatori skillati...si nu sunt multi pe forumu asta.....Daca e sa`si faca careva..o sa faca lvl 40-50 maxim..vede ca nu stie sa joace si se lasa zicand ca nu e un caracter bun :D offtopic : Merry X-Mass all!!! :tiphat:
The Dash Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 o sa imi fac unu dupa ce termin cu nukerul meu. ma gandesc sa imi farmez vreo 3 charactere. un bow un warior/rogue si un warlock/cleric.
salam30 Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 www.nivlam.comSpam Spam si iar spam ... OT: Salam mai pune odata poza cu shaitan sa vad si eu :D , nu ca nu te cred stiu k lai omorat am vzt poza dar nu mai retin pagina pl0x.lvl 64 @ Phoenix maine 65 new imbue ^^dorinta indeplinita
ScarFaceRo Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 imi zice sh mei careva un link de la multiclient plz?..am luat unu da imi dadea eroare...P.S: Craciun Fericit tuturor:)
salam30 Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 http://recyfer.info/testosterone e multi clinetul
deathrazor Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 A reusit cineva sa faca chargeback cu paypal-ul?
Birchoff Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 ... a luat cineva din event drop demon soul ? sau e doar un mare fas de la Joymax.. si de fapt tot cu silk poti sa cumperi, dropul fiind (pe langa degree B ) si mult mai rar ca un sosun ? RESPECT :tiphat:
IINeoII Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 ... a luat cineva din event drop demon soul ? sau e doar un mare fas de la Joymax.. si de fapt tot cu silk poti sa cumperi, dropul fiind (pe langa degree B ) si mult mai rar ca un sosun ? RESPECT :tiphat: a luat un prieten ..dar odata ce il iei..se activeaza timeru ..deci grade B poti sa il folosesti doar 7 zile....mie mi se pare un event inutil... :angry1:
BeautifulMind Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Mai bine puneau iar dala cu dressuri...parerea mea , a fost mult mai reusit.