Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

@Adii frumoasa melodia

stie cineva cum da cineva party la gold boti? ca am vazut playeri care sunt in pty cu gold boti si stau dupa iei sa creasca la penoni....nush cum fac ca gold boti nu accepta pty :|

:tiphat:

Posted

@Adii frumoasa melodia

stie cineva cum da cineva party la gold boti? ca am vazut playeri care sunt in pty cu gold boti si stau dupa iei sa creasca la penoni....nush cum fac ca gold boti nu accepta pty :|

Eu pe neptune am prietenii mei :)) am pe cineva care booteaza cu 3 gold boti ...mereu las acolo caracterele cu auto party si el da invite la toti .... ce sa spun .. .depinde si de om ... asta farmeaza la Ishade (3 bots x 62 lvl nukers) :X

Posted

hehehe am revenit si eu la isro si tin sa va salut pe toti si sa va urez sarbatori fericite... :)

joaca cineva pe oasis si farmeaza la ongi ca si eu farmez si am int de 70 si daca vreti ajutor nu esti nici o problema

Posted

Eu pe neptune am prietenii mei :)) am pe cineva care booteaza cu 3 gold boti ...mereu las acolo caracterele cu auto party si el da invite la toti .... ce sa spun .. .depinde si de om ... asta farmeaza la Ishade (3 bots x 62 lvl nukers) :X

deci trebuie numa sa inceci sa dai la gold bot ptycu exp auto? si daca ai noroc prinzi ala care accepta? :P

Posted

am si eu o intrebare ..... daca ies acum din guild si vreau eu sa imi creez propria guilda ... trebuie cumva sa astept tot 3 zile ? :|

da trebuie.

deci trebuie numa sa inceci sa dai la gold bot ptycu exp auto? si daca ai noroc prinzi ala care accepta? :P

nu,un goldbot teoretic nu iti accepta party invite...doar sa ai noroc sa-l prinzi fix cand intra in rest...tre sa te duci in zona cu goldboti din karakoram mai ales yeti am vazut pe xian..si sa stai pe langa ei...pt k fac intre ei party de 8 cu exp auto si item distribution...si dak e loc iti dau automat invite. si ai plvl moca...cam asta e tot.

Posted

am si eu o intrebare ..... daca ies acum din guild si vreau eu sa imi creez propria guilda ... trebuie cumva sa astept tot 3 zile ? :|

ca sa nu stai 3 zile spune`le sa te dea afara cand esti offline ... in felul poti intra imediat in alta guilda

Posted

ajutatima si pe mn cu ceva :P : eu acu imi fac un nuker fire 90 light 90 cold 90.....si zic sa bag nukurile de la fire si de la light....acum nu stiu ce nukuri de la cold sa bag...si....voi spuneti ca ar fii bn sa bag si skilurile de la lion shout series? pt flame body si pasiva de la fire...nu o sa le bag. ms mult :tiphat:

Posted

Sa mor daca pe tot serverul pluto am gasit un set de 8dg armor ,e culmea asa ceva ! :|!

Ma apuc si imi fac singur :(( ! Ce ma sfatuiti sa fac mai intai ++ sau blue?

Posted

Sa mor daca pe tot serverul pluto am gasit un set de 8dg armor ,e culmea asa ceva ! :|!

Ma apuc si imi fac singur :(( ! Ce ma sfatuiti sa fac mai intai ++ sau blue?

e alegerea ta...nu schimba absolut nimic :tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...