Dr4q_Sti3 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 VAnd char lv 54 full str,glavie SV sparta astept oferte care constau in GOLD pe SV spartace nume are caracteru poate til iau eu
BijuuMode Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 700 mil a dat pe el un prieten de pe serveru rome
Guest Dott Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 ce nume are caracteru poate til iau eumozer
BeautifulMind Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 inca unul care joaca,nu atinge nici macar level pentru ultimul degree si se apuca de alt caracter....pacat,ca sunt multi care joaca de exemplu 1 an de zile la rand,si daca te uiti la ei,nu au nimic,nici lvl ,nici gold,nici caractere ...un sfat general asa si fara tenta rautacioasa... fratilor,tineti-va de caractere,interesati-va dinainte ce si cum tre' sa le faceti,alegeti-va bine buildul si gapul care,cand il tineti... daca faceti 98798798 caractere si nu atingeti niciodata macar lvl 85 + nu o sa vedeti cum e jocul in totalitate.bafta !:tiphat:Sunt multi care joaca si pentru fun...like me .. Chiar nu ma intereseaza ce char am , ce level am , cat gold am...doar sa ma distrez calumea..
koila Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Sunt multi care joaca si pentru fun...like me .. Chiar nu ma intereseaza ce char am , ce level am , cat gold am...doar sa ma distrez calumea..Back for one post :> Da joaca pentru FUN dar nu stresati lumea frate cu tampeni : Ma iei la pw lvl / farm , dami si mie X milioane, si daca esti refuzat incepi sa iei la P**a pe ala cu replici de genu : Esti 85+ si esti si tu tare macamiai bagatias xxxxxxxxx ,Isro nu am mai jucat de 1 luna farmerul meu lam abandonat la 370k sp,mie sila sa joc fara silk.cat despre tine Cipi_Cipi ce iti pierzi fratele meu timpul aici? sunt forumuri mai mature decat astea si acest lucru este valabil pt toti cei care au experienta in silk,deci raman masca cand vad ca pe zii se mai pun 3 pagini la acest topic,3 pagini cu ce? cu prostii de genu : Dami link ai link e safe. Respect pt cunoscatori :crazy: ne veden in ianuarie cand revin pe Aege .....
Denzel_Lsd Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 pai si unde e fun-ul cand joci pana la lvl 30 de fiecare data ?? si nu ai gold sa iti cumperi si u ceva frumos , si un lvl decent pentru un pvp calumea ?? defapt...aste e fun , sa atingi lvl mare/maxim si atunci sa faci pvp ,nebuneli....altfel ..dc te-ai mai chinui??
BeautifulMind Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Koila arata si mie unde am cerut eu plvl sau gold...Sau poate nu te'ai referit la mine , atunci imi cer scuze.
koila Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Koila arata si mie unde am cerut eu plvl sau gold... Sau poate nu te'ai referit la mine , atunci imi cer scuze. nu mam referit la tine sau, am zis la modul general....... Have Fun
Cipi_Cipi Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 @ koila Sunt bagat si pe alte forumuri. Si am o gramada de motive sa nu mai stau pe aici,dar am zis sa fiu binevoitor sa mai ajut pe unul si altul,ca deh, suntem romani. In legatura cu a avea fun... Cu parere de rau, e greu sa ai parte de distractie in jocul asta, fara sa fi ajuns la ultimul degree. Asa e natura jocului acum,nu ai ce face. S-ar putea petrece timp frumos in echipa. Cum eram la mine aici in sala de net unde lucrez,acum 1 an jumate, 15 oameni,jucam zi de zi. Handgrinding greu tata, party-uri. Am descoperit singuri fiecare aspect al jocului. Am dus guild Lord de la lvl 1 la lvl 5 in 3 luni,fara bot sau alte chestii. Este frumos, cand ai cu cine sa joci,iar noi cum eram vreo 15, credema ca aia era distractie. Ne strangeam toti seara,ne puneam pe PC-uri unul langa altul,ne jucam,ne mai dadeam o palma dupa cam,mai o bautura,o discutie,timp petrecut simplu,frumos/ Eh,intr-un asemenea caz,intr-adevar poti avea fun ,neluand in consideratie lvl. Dar, repet, dupa cum sta stituatie in Silkroad online in momentul de fata, nu se poate asa usor... Eu,ca sa ma simt satisfacut, mi-am facut 4 caractere full farm, ajut in stanga si in dreapta,ma chinui sa tin oamenii pe langa mine. Ca daca eu nu imi asigur activitate in guild prin party-uri la unici, party-uri si de grind chiar, un war, un fortress alea alea, o gluma, un ajutor cu un gold sau mai stiu eu ce, de unul singur m-as fi plictisit de acum 1 an de zile. Dar asta e,mergem inainte,ca inca are jocul aspecte placute. Cand mi se va lua de el,log off,delete Silkroad si gata. Nu e greu Bafta tuturor,va urez o experienta de joc cat mai placuta, relaxare si distractie :) :tiphat:
salam30 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 noi jucam mai mult pe skype :Psau jucam la bauta la terasa asta cand eram in bucuresti ,, ah ce vremurisi sweetdaddy nu venea niciodata ,gasea el motiv sa nu vina :Djocul e crowded din vina celor care cumpara gold , si e frustrand cand il vezi pe unu ca e prea tare iteme sun sau last gear +7Respect :tiphat:
real_shadow Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Back for one post :> cat despre tine Cipi_Cipi ce iti pierzi fratele meu timpul aici? sunt forumuri mai mature decat astea si acest lucru este valabil pt toti cei care au experienta in silk,deci raman masca cand vad ca pe zii se mai pun 3 pagini la acest topic,3 pagini cu ce? cu prostii de genu : Dami link ai link e safe. Respect pt cunoscatori :crazy: ne veden in ianuarie cand revin pe Aege .....Hai sa mai adaug si eu un post la astea 3 pagini. E plictisitor sa vad cum asa zisi cunoscatori vin si spun ca aici se face numai spam. In 90% din cazuri este adevarat ...total spam. Dar bro .. hai sa te intreb ceva ... cate pagini ai putea umple doar cu chestii ce tin de sro. Hai sa fim sinceri. Cum sa mentii cat decat o comunitate daca nu exista si spam. Pt ca la un moment dat nu or sa mai fie informatii de spus si atunci ce faci ... taci chitic pt ca nu trebuie sa faci spam ... si uita asa se dace naibii un forum. Printre spam mai vine si cate unul care are nevoie de o informatie, intreaba primeste raspuns si gata.Nu vreau sa fiu total antipatic ... dar bro ... nimeni nu este tinut cu forta pe aici.
Guest Dott Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 100mil vand char pe SV sparta full str,glavie name:mozer care vrea sa dea un mesaj privat pe forum.
iLoveCalifornia Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Intrebare pentru 'pro' players care n-au folosit niciodata silk care n-au cumpara niciodata gold sau bot..Sunt nuker s/s daca pana la lvl 80 pun int si pe urma str pana la 90 , am sanse impotriva unui glavier , pure int sau bow ?
real_shadow Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Intrebare pentru 'pro' players care n-au folosit niciodata silk care n-au cumpara niciodata gold sau bot..Sunt nuker s/s daca pana la lvl 80 pun int si pe urma str pana la 90 , am sanse impotriva unui glavier , pure int sau bow ?Nu baga nimic in str .... ramai pure int. Teoretic cu ss, snow shield nu ar trebui sa ai f multe probleme. Dar pt asta trebuie sa ai si echipamente bune .... nu poti merge cu npc stuff :D
Trane Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Cand mi se va lua de el,log off,delete Silkroad si gata. Nu e greu Adevar spui :) eu cand o sa ma las dau delete la caractere sau fac chargeback si gata :D
iLoveCalifornia Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Nu baga nimic in str .... ramai pure int. Teoretic cu ss, snow shield nu ar trebui sa ai f multe probleme. Dar pt asta trebuie sa ai si echipamente bune .... nu poti merge cu npc stuff :DOk ok , n-am fost cinstit , joc pe mysro si e lvl 70 max skills ^_^ so thats why n-am snow shield
koila Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Ok ok , n-am fost cinstit , joc pe mysro si e lvl 70 max skills ^_^ so thats why n-am snow shieldsi eu pe ecsro 90-s/s tot ce ai nevoie este : Set bun +5 in sus si o arma la fel de buna,dar No offense pe cap70 skills Glavier King nu ai cum sa ii faci au 28k HP cu arma +7 mag60% si set pimped 90% cu str si int max maxim dau 11k pe garment set si 13k pe protec set la un glavier nu prea am cum sa ii fac.dar aici se vb dspr Isro nu . ECSRO sau MySroSper ca tiam dat informatii utile
BijuuMode Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 100mil vand char pe SV sparta full str,glavie name:mozer care vrea sa dea un mesaj privat pe forum.CAT MAAAAAAAA???????????cu 100 mil nu til ia nimenea atunci charu meu de 90 il dau cu 8 miliarde ?noi jucam mai mult pe skype :Psau jucam la bauta la terasa asta cand eram in bucuresti ,, ah ce vremurisi sweetdaddy nu venea niciodata ,gasea el motiv sa nu vina :Djocul e crowded din vina celor care cumpara gold , si e frustrand cand il vezi pe unu ca e prea tare iteme sun sau last gear +7Respect :tiphat:noi folosit team speak e mult mai bun si nu consuma mult ram
iLoveCalifornia Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 si eu pe ecsro 90-s/s tot ce ai nevoie este : Set bun +5 in sus si o arma la fel de buna,dar No offense pe cap70 skills Glavier King nu ai cum sa ii faci au 28k HP cu arma +7 mag60% si set pimped 90% cu str si int max maxim dau 11k pe garment set si 13k pe protec set la un glavier nu prea am cum sa ii fac.dar aici se vb dspr Isro nu . ECSRO sau MySroSper ca tiam dat informatii utileDa ms frumos , intr-adevar nu prea am sanse dar oricum nu vreau sa ma faca ca si cum ar trece prin branza , macar sa se chinuie si el oleaca :) ca din ce-am vazut ( pvp dw ) erau si 2 glaviers pe un nuker s/s.Deci sa pun pana la urma ultimele lvl str sau scade foarte mul mag dmg ?
Florin_LOVE Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 WTS LV 62 wiz/cleric farmed Xian set and wep and some gold pm more infoWTS LV 68 rogue/warlock farmed and 60k sp left xian set wep pm more infoi prefer euro doll
koila Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Da ms frumos , intr-adevar nu prea am sanse dar oricum nu vreau sa ma faca ca si cum ar trece prin branza , macar sa se chinuie si el oleaca :) ca din ce-am vazut ( pvp dw ) erau si 2 glaviers pe un nuker s/s. Deci sa pun pana la urma ultimele lvl str sau scade foarte mul mag dmg ? www.nivlam.com asta te va ajuta enorm.... sa iti faci charul cum vrei... vei vedea ce se intampla... Enjoy #-o Nu ajuta sa vezi dmg-ul sry
Drolletje Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 am o intrebare un nuker full int pe s/s si pe force ar rupe un wizz?si va rog spunetimi daca a aparut multiclientu si daca da de unde sa il iaudeci am cautat pe google si nam gasit dar mam gandit ca poate voi ati gasit
Drolletje Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 imi da eror pe sitesi e ala de pe rev6?EDIT: gata gasi vad ca lau pus pe rev6
Guest Dott Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 CAT MAAAAAAAA???????????cu 100 mil nu til ia nimenea atunci charu meu de 90 il dau cu 8 miliarde ?noi folosit team speak e mult mai bun si nu consuma mult ramdaca vrei man daca nu 1 char de lv 42 staff+10mil pe el pe SV SPARTA