Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

no ma l-am cumparat la lv 53 cu 20$ pe telefon:P :bananadance2: caci nu faci lv 54 intr-o luna: :P

HAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

intro luna fac in jur de 56-58 cu un glavier bot 12/24

Posted

ja ja

Imagine IPB

dk esti baiat destept intr-o luna treci 64 fara bot:| nu se merita sa bagi bot la lev mic.... alchimia e de baza la lev mic pt taxi...pana la lev 40 bagi 2-3 lev pe zi... apoi 1 juate in fine eu asa am facut:))))

Guest andistoica
Posted

dk esti baiat destept intr-o luna treci 64 fara bot:| nu se merita sa bagi bot la lev mic.... alchimia e de baza la lev mic pt taxi...pana la lev 40 bagi 2-3 lev pe zi... apoi 1 juate in fine eu asa am facut:))))

Salutare tuturor

Intrebare pentru cei care vad ca au mult mai multa experienta decat mine: cum adica as putea face level 64 intr-o luna ?

Intreb acest lucru pentru ca eu personal joc numai manual ( fara bot, multiclient, loader, premium sau alt tichet, etc) si am deja destul de mult timp de cand ma lupt sa cresc si abia am ajuns la lvl 57.

Aha, sa nu uit: nu sunt un maniac, joc doar 1-2-3 ore pe zi, cat ma simt bine (joc doar de placere, nu-i asa, e doar un joc).

Multa bafta

Posted

Salutare tuturor

Intrebare pentru cei care vad ca au mult mai multa experienta decat mine: cum adica as putea face level 64 intr-o luna ?

Intreb acest lucru pentru ca eu personal joc numai manual ( fara bot, multiclient, loader, preemium sau alt tichet, etc) si am deja destul de mult timp de cand ma lupt sa cresc si abia am ajuns la lvl 57.

Aha, sa nu uit: nu sunt un maniac, joc doar 1-2-3 ore pe zi, cat ma simt bine (joc doar de placere, nu-i asa, e doar un joc).

Multa bafta

oo salut Stefan...tiam zis totul depinde de bani ai bani bagi taxi si faci... facand u de mana in pt si la lev mic nu prea se merita pt k intr-un taxi de 2-3 ore faci cat ai bate in party in 2-3 zile(de ex la lev 50 faceam pt la penon o zi intrega si luam cam 30% iar in taxi in cave faceam 30% pe ora) doar ma sti cand eram mic faceam un lev pe zi si mereu ma intrebai kum fac asa reped:)))) poate iti aduci aminte de mine.... eram in guild amndoi:P

Posted

ja ja

Imagine IPB

arcas .. *_* , apropo , poti tu face lvl 64 fara sa farmezi nici un pic ? ;;)

Posted

@ ciupilan

gratz pt 86.

dar vreau sa te intreb si eu. cam cat de farmat e caracterul tau ? eu unul observ imbue de lvl mare si skilluri de arma.... in rest,nimic ?

te intreb,pentru ca daca nu faci gap 9 acum.la 90 o sa iti blestemi zilele cu farmul...

bafta !

btw, fac si eu azi 85 pe n00bii mei,cu intarzierile de rigoare (deh,calatoriile :D )

:tiphat:

Posted

gz pt 86 ciupilan

ms ms :X

@ ciupilan

gratz pt 86.

dar vreau sa te intreb si eu. cam cat de farmat e caracterul tau ? eu unul observ imbue de lvl mare si skilluri de arma.... in rest,nimic ?

te intreb,pentru ca daca nu faci gap 9 acum.la 90 o sa iti blestemi zilele cu farmul...

bafta !

btw, fac si eu azi 85 pe n00bii mei,cu intarzierile de rigoare (deh,calatoriile :D )

ai dreptate vad k observi bine:) dar la mine totul e calculat ..in stadiul in care sunt imi mai trebuie vro 290k sp.. pana la lev 90 merg cu gap 0 pt k mai adun ink 50k sp +questu de la premium pe care mil bag astaseara sper.. fac 80k si 210k sp la 90 cu gap9 ii fac lejer... nu e mare graba tinand cont k pana amu nu am bagat nici macar un prem:P

Posted

arcas .. *_* , apropo , poti tu face lvl 64 fara sa farmezi nici un pic ? ;;)

sry dar nu prea am inteles intrebarea ta

EDIT: dati-mi si mie site-ul ala de scanat online k am de scanat un laoder k am vazut k testoserone are alt sit www.recyfer.info si mi se pare cam dubios situ si mi frik...nu inteleg de ce nu a ramas la recyfer.info:D

Posted

loooLLll faza dura pe hercules la ora 12 au luat toti turci dc de pe servar:| si nu e la misto... eram la demon si era un pt numa de turci din guilde dif si de odata au disparut toti...si de la 3500 de playeri online pt k servaru era cowded au mai ramas 800 timp de vro 2 min..apoi or inceput sa se logheze si se mirau:)))

Posted

VAnd char lv 54 full str,glavie SV sparta astept oferte care constau in GOLD pe SV sparta

Posted

inca unul care joaca,nu atinge nici macar level pentru ultimul degree si se apuca de alt caracter....

pacat,ca sunt multi care joaca de exemplu 1 an de zile la rand,si daca te uiti la ei,nu au nimic,nici lvl ,nici gold,nici caractere ...

un sfat general asa si fara tenta rautacioasa... fratilor,tineti-va de caractere,interesati-va dinainte ce si cum tre' sa le faceti,alegeti-va bine buildul si gapul care,cand il tineti... daca faceti 98798798 caractere si nu atingeti niciodata macar lvl 85 + nu o sa vedeti cum e jocul in totalitate.

bafta !

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...